Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop (od 3. do 9. januarja 2022)

Tedenski horoskop   (od 3. do 9. januarja 2022)

Zajadrali smo v prvi teden in mesec novega leta 2022. in verjamem, da ste prehod iz starega v novo leto preživeli na najboljši možni način. Ne glede na to, kako turbulenten je trenutno svet okoli nas, se prvi dnevni v letu zdijo, kot dober nov začetek, ki nosijo v sebi obljubo, da bomo morda v naslednjih 12 mesecih imeli nove možnosti in priložnosti, da izpolnimo sebe in uresničimo nekaj svojih sanj.

Prvi teden v letu 2022 naj bi bilo razmeroma mirno in sproščeno obdobje – kot nalašč za vse, ki se še vedno prilagajajo koncu prazničnega obdobja ter vrnitvi na delo. Sreda in petek nosita čudovito ustvarjalno energijo, duhovnost pa bo pomembna tudi ta teden. Za tiste, ki še vedno iščejo svojo ljubezen, planet ljubezni Venera v tem tednu, prinaša ugodne energije za zmenke in pomembna prva srečanja. Na splošno so medosebne energije zelo prijetne zato izkoristite ta čas, da se ponovno združite, napolnite in uživajte v zadnjih utrinkih tega prazničnega občutka, kajti trdo delo se ponovno začne naslednji teden!

Začetek leta in konec meseca januarja se odpre in zapre z mlado Luno. Mlada Luna v kozorogu 2. januarja kaže na potencial tega, kar je pred nami. Ob trigonu z inovativnim Uranom, nam bo pomagala priti do edinstvene vizije – pomislite na nekaj, česar morda še nikoli niste storili, morda vam uspe v tem letu. Torej, prvi teden v letu 2022 se začne pod vplivom zelo praktične in motivirajoče mlade Lune! Vse nove Lune nam dajejo priložnost, da začnemo nekaj novega, toda ta je prav posebna, saj dobi veliko spodbudo od inovativnega Urana, ki nas spodbuja, da stare težave pogledamo na drugačen način. Kozorogova mlada Luna, ki je popolnoma usklajena z začetkom novega leta, nam pokaže, kako naj načrtujemo, da se stvari manifestirajo, nas spodbuja, da prevzamemo odgovornost za temelje, ki smo jih postavili, ko se s sanjami in cilji podajamo v novo leto. Mlade lune odpirajo šestmesečni cikel priložnosti, ki ga lahko vodi kozorogova vizija. Velik potencial manifestacije in čarovnije je mogoče izkoristiti ob tej novi Luni, ki je tematsko usklajena z našimi novoletnimi zaobljubami. Če si še niste postavili novoletnih ciljev, potem je ta Luna pravi čas za to!

Poleg mlade Lune, na energije tega tedna vpliva tudi Merkurjev premik v napredno mislečega vodnarja. Zaradi teh dveh energij je to odličen teden za načrtovanje. Od 2. januarja začne Merkur svoj tranzit v vodnarju. Merkur v vodnarju ima lahko živahne, nore vpoglede. Poleg tega lahko Merkur v vodnarju postane bolj tehnološko podkovan, kar bo povzročilo naelektrenost pri objavah na družbenih medijih! Bodite pozorni na to, kaj boste objavili ali na kaj se odzivate, saj lahko ta Merkurjev tranzit povzroči soočanje z namišljenimi ideologijami in mnenji. Ne pozabite, da bo Merkur v vodnarju naslednji teden postal retrograden!

  1. januarja, retrogradnaVenera ustvarja lep aspekt z Neptunom v ribah. Kombinacija zemlje in vode nas spodbuja, da smo dovzetni za pogosto izrečenim: "kaj če?". Ko se ljubka retrogradna Venera sreča z Neptunom, bo zagotovo nastal vrtinec brezmejne magije. Torej, sekstil z Neptunom doda mističen pridih, saj Neptun spodbuja retrogradni planet ljubezni, da ostane v upanju. Vendar pa je Neptun lahko v ribah preveč idealističen, kar lahko izkrivlja realistično percepcijo zemeljske retrogradne Venere. Zaradi tega morda to ni najboljši tranzit, da začnete z novim intimnimi, poslovnimi in partnerskih odnosih. Zagotovo pa je čudovit prehod v sanjarjenje o lepih stvareh! Ko doživljate ta sekstil, poskusite najti ravnovesje med idealiziranim in praktičnim.

Venera 9. januarja sreča Sonce. Če ste morda začutili težave v odnosih od 19. decembra, bi to lahko prineslo sproščujoč trenutek, ki vodi bodisi v preboj ali zaključek. Ne pritiskajte, karkoli že pride na površje, samo sprejmite.

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna:

  1. januar– Mlada luna v kozorogu in Merkurjev vstop v vodnarja
  2. januar–  (r) Venera v kozorogu sekstil Neptun v ribah – ta aspekt prinaša strast, romantiko ter glamur in razkošje. Zaradi povečane čutnosti in priljubljenosti je to odličen teden za druženje in zmenke. To je tudi dober čas za umetniško in drugo ustvarjalno delo.
  3. januar– Venera konjunkcija Sonce. Ta aspekt prinaša ljubezen, mir, harmonijo in lepoto, s poudarkom na ljubezenskih odnosih, ustvarjalnosti in financah. Ta prijeten, ljubeč, očarljiv in družaben vpliv je dober znak za prijateljstva in romantiko.

 

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Oven

Čeprav je čutiti še nekaj prazničnih utrinkov, vaše misli se že osredotočajo na delo, daleč pred nekaterimi drugimi znamenji. Ker mlada Luna v kozorogu začenja nov začetek s krepitvijo cilja, vam bodo spremljajoči vplivi zemeljskega elementa pomagali razjasniti korake, ki so potrebni za dosego najboljšega izida in vaša osredotočenost na cilj vam bo pomagala pri uspehu. Konjunkcija Sonca in Venere v kozorogu, ta konec tedna, skupaj s premikom Lune skozi vaše znamenje omogoča, da zasijete in izstopate iz množice! Če ste samski in iščete ljubezen, bi lahko nekdo, ki vam je blizu v službi, nenadoma postal bodoči zmenek - čeprav bi se lahko izkazalo, da je mešanje posla z užitkom težko vzdrževati dolgoročno..

Bik

Če bi lahko šli kamor koli, kam bi šli in česa bi se naučili? Upoštevajte ta vprašanja kot referenčno točko manifestacije in vpliva mlade Lune v kozorogu. Ta mlada Luna vas spodbuja, da verjamete vase in vztrajate v svojih največjih sanj. Skratka, ne bojte se priložnosti, ki vam bodo pomagale videti svet s popolnoma drugačne perspektive. Vpliv zemeljskih elementov, vključno z mlado luno v kozorogu, krepi vaše notranje vodenje. Ti vplivi se lepo ujemajo z vašo zemeljsko energijo, ki vam bo pomagala uskladiti z vašimi cilji, tako na duhovni kot na materialni ravni. Obdobje sredi tedna je odlično za kontemplacijo. Skupinska meditacija je lahko v tem trenutku za vas pozitivna stvar, zato ne zavrzite odličnih idej, ki prihajajo od prijateljev ali kolegov. Če se učite ali se usposabljate, je ta energija sredi tedna tudi vzpodbudna in spodbudna. Še več, konjunkcija med Soncem in Venero v kozorogu ta konec tedna pomeni doživljanje višje oblike ljubezni ali vam lahko usoda ponudi zanimivo naključno srečanje. Morda boste srečali nekoga, ki bo močno vplival na vas.

Dvojčka

V tem tednu bo poudarek na temah samo izpopolnjevanja. Priti v stik s svojim resničnim jazom je lahko darilo, ki ga prinese nova Luna v kozorogu. Biti ranljiv v odnosu (ali celo s samim seboj) je le redko komu lahko, a če ste se počutili še posebej zaprti, je zdaj čas, da začnete luščiti svoje številne plasti. Mlada luna, ki se pojavi v vaši osmi hiši skrivnosti, intimnosti in vezi, vas lahko izzove, da pogledate vase in objamete najgloblje dele sebe – in to isto dovoliti drugim, da storijo enako. Ti vplivi bodo sprožili cikel zdravljenja, ki vam bo pomagal ozdraviti/sproščati čustvo, prepričanje ali navado, ki ovira vaše čustveno izražanje. Naj vam v tem tednu ne bo odveč poskusiti z meditacijo ali pisati dnevnik kot način, da spoznavate globlje dele sebe. Na svoji karierni poti lahko pridete v stik z nekom iz preteklosti, ki vam lahko pomaga, ali z nekom, ki bo pomembna za vašo prihodnost. Skratka, to je dober teden da srečate osebo, ki se lahko izkaže, da postane dragocen zaveznik. Konjunkcija Sonca in Venere v kozorogu ta konec tedna lahko vname plamen romantike!

Rak

Leto 2022 začnete v romantičnem duhu in tudi v vašem intimnem razmerju je prisoten občutek sladkosti in nostalgije. Mlada Luna v kozorogu vas čustveno neguje in podpira. Takšna podpora bo povečala vašo osebno moč in vam pomagala pri sprejemanju odločitev, ki so v skladu z vašim resničnim jazom. Močna energija te mlade Lune, ki aktivira vašo sedmo hišo odnosov, je poziv k vlaganju v vaše najbližje odnose (romantične, platonske ali profesionalne) na načine, ki dajejo prednost zdravemu ravnovesju in dolgoživosti odnosu. Kako lahko prepišete pravila tega partnerstva, da bi se obe strani počutili enako zadovoljni? Kakor koli že izgledajo te metode, vas bo ta nova Luna poživila z ognjem, da se bo to uresničilo. Sreda je odličen dan, da svoje cilje in sanje delite s svojo drugo polovico. Sobota pa je idealen dan za utrjevanje romantične zveze ali pa za povsem nov zmenek, če ste trenutno samski. Na splošno je to teden za uživanje in praznovanje vaših številnih blagoslovov, saj ste resnično ljubljeni.

Lev

Izkoristite ta razmeroma miren astrološki teden, da se dobro organizirate za prihajajoči mesec. Najbolje uspevate, ko natančno veste, kaj vas čaka, zato začnite načrtovati in se organizirati. Mlada Luna v kozorogu, vam lahko pomaga, da se organizirate, da boste lahko sledili svojim sanjam. Mlada luna 2. januarja v kozorogu se pojavi v vaši šesti hiši, pri čemer so v središču pozornosti stvari, kot so vaši dnevni rituali, vaše rutine in zdravje. Ta mlada Luna je dobrodošla priložnost, da premislite, kako lahko svoje dneve strukturirate s svojim zdravjem in dobrim počutjem. Gre predvsem za racionalizacijo vaših vsakodnevnih dejavnosti in izboljšanje učinkovitosti, kar vam bo omogočilo, da poskrbite za tiste nadležne (a nujne) naloge, ko bi se raje osredotočili na karkoli drugega. Osredotočanje na takšne podrobnosti lahko preizkusi vašo potrpežljivost, vendar bo vredno. Zelo strasten vikend je odlična novica za vaš najbližji odnos; če ste pa samski, je sobota tudi ugoden čas, da spoznate nekoga novega.

Devica

Zdi se, da bo to ljubeč in igriv prvi teden v letu, zato izkoristite te ugodne vibracije, preden življenje spet postane resnejše! Mlada Luno v kozorogu v vaši zabavni peti hiši, vas pripravlja, da odprete svoje srce za več ljubezni. Z mlado Luno v vaši peti hiši strasti, ustvarjalnosti in samo izražanja je čas, da razmišljate o sebi. Kateri hobiji ali dejavnosti vam prinašajo nepogrešljivo veselje? Uporabite mlado Luno kot priložnost, da nahranite ta področja svojega življenja in posadite semena, ki vam bodo omogočila, da se ukvarjate s svojimi najbolj ustvarjalnimi strastmi skozi vse leto. Okoli vas je zelo ustvarjalno vzdušje, zlasti v sredo. To je idealen čas, da pišete poezijo, igrate glasbo, plešete, ustvarjate, slikate ali se kako drugače prepustite svoji ustvarjalni žilici. Poleg tega je zaradi vabljive konjunkcije Sonca in Venere v kozorogu verjetno, da boste ta vikend doživeli prijetno srečanje.

Tehtnica

Ta teden izkoristite, da na novo opredelite, kaj vam pomenita dom in družina pod vplivom mlade Lune v kozorogu. V vaši četrti hiši doma, družine in čustev je mlada luna v kozorogu priložnost, da se podate navznoter in date prednost ljudem, zaradi katerih se počutite ljubljeni. Ne bojte se nasloniti na tiste, ki vas najbolj tolažijo. Pravzaprav boste morda ugotovili, da vas mlada Luna kliče, da vlagate v svoj dom – preživite več časa doma z družino ali prenovite svoj prostor – celo več kot običajno. Zdaj je čas, da preučite stare čustvene vzorce/navade, ki vam preprečujejo, da bi manifestirali svoje želene cilje. Potovanje navznoter skozi vašo družinsko preteklost, vam lahko prinese dragocene vpoglede.. Predvsem sobota je lep čas za druženje z družino, zato se potrudite, da obiščete tiste, ki jih med prazniki niste mogli videti. Poleg tega ta konec tedna konjunkcija Sonca in Venere v kozorogu nakazuje, da vam bo pomagal sorodnik. Venera bo navdihnila tudi vašo ljubezen do družine, skupaj z vašo ustvarjalnostjo, zlasti v vašem življenjskem okolju.

Škorpijon

Pod vplivom mlade lune v kozorogu je to dober čas, da v tem tednu izboljšate svoje spretnosti aktivnega poslušanja in komunikacijske talente, kar bo krepilo vaš intelekt. Odgovorite si pošteno: ali ste dobro opravili svoje delo s sporočanjem svojih misli, želja ali čustev drugim? Če ne, uporabite to mlado Luno 2. januarja kot ponastavitev in razmislite, kako lahko bolje izrazite svoje misli jasno, pošteno in samozavestno. Morda boste tudi začutili, da vam ta mlada luna vliva nove ideje in komaj čakate, da jih uresničite. Dovolite, da vas te ideje napolnijo, vendar se prepričajte, da uporabite to na najbolj premišljen način. Naj vaša ustvarjalnost zasije, še posebej sredi tedna in se ukvarjajte s stvarmi, ki se vam zdijo zabavne in fascinantne. Vaše dojemanje in pripravljenost govoriti svojo resnico, bosta povečala jasnost v odnosih, še posebej, če ste v stiku s svojim srcem. Poleg tega bo konjunkcija Sonca in Venere v kozorogu ta konec tedna navdihnila vaše komunikacijske veščine, zaradi česar je to idealen čas, da svoje srce delite z ljudmi, ki jih imate radi.

Strelec

Številni vplivi elementa zemlje, vključno z mlado Luno v kozorogu, sodelujejo pri prebujanju vašega potenciala blaginje. Zdaj je čas, da razmislite o svojih naravnih talentih in poiščete načine, kako jih izkoristiti. Konjunkcija Sonca in Venere v kozorogu ta konec tedna kaže na to, da bo nekdo od vaših bližnjih opozoril na priložnost ali vsaj ponudil dragocen vpogled v vašo moč zaslužka. Še več, ti vplivi bodo povečali tudi vaš pogled na lastno vrednost, kar bo povečalo samozavest v vašem delu in osebnem življenju. Poskusite se izogniti večjim finančnim odločitvam sredi tedna, ko so energije nekoliko preveč nejasne in je bolj verjetno, da se boste odločili čustveno in ne racionalno. Po drugi strani pa je konec tedna odličen čas za odkrivanje skritih ustvarjalnih talentov – poglejte, kje vas navdihuje!

Kozorog

Novo leto, nova verzija vas samih! Mlada luna je v vašem znamenju vam daje šestmesečno priložnost, da posodobite svojo identiteto in videz. Ker mlada Luna v vašem znamenju začenja nov osebni cikel, dodatni vplivi elementa zemlje podpirajo uresničitev sanj v naslednjih tednih. To pomeni, da imate tako vizijo kot praktično znanje za dosego želenega rezultata. Toda najprej morate stopiti v stik s svojim resničnim jazom, da boste lahko sprejeli odločitve, ki so prave za vas, na vseh področjih svojega življenja. Ko smo že pri ljubezni, konjunkcija Sonca in Venere v vašem znamenju ta konec tedna lahko prinese romantično srečanje – če je vaše srce odprto. Povezovanje s tesnim prijateljem ali osredotočanje na svojo ustvarjalnost sta tudi odlični možnosti.

Vodnar

Mlada luna v kozorogu podzavestno vpliva na vas, da boste pri svojih prizadevanjih bolj praktični. Mlada luna v kozorogu tudi krepi vaš notranji svet. Vodnar, 12. hiša je globoka, vendar zmorete. V tej hiši mlada Luna aktivira dele vas, ki jih nihče drug ne vidi: vašo podzavest, vaše sanje in vašo duhovnost. Preživite čas s svojimi najglobljimi mislimi. Če ste se počutili zagrenjeni v negativnih miselnih vzorcih ali vedenju, ozavestite, kaj jih povzroča, in dajte prednost sanjam in praksam, ki jih pomagajo osvetliti. Samo ozaveščanje je vaš najboljši prijatelj. To pomeni, da imate možnost, da se dotaknete svoje intuicije, da osvetlite in sprostite notranjo blokado, ki ovira vaš napredek. Poleg tega lahko konjunkcija med Soncem in Venero v kozorogu ta konec tedna prikliče v spomin ljubljeno osebo iz vaše preteklosti. Morda boste imeli željo, da bi stopili v stik s starim prijateljem ali sorodnikom, s katerim že nekaj časa niste govorili.

Ribi

Povežite se s produktivno mlado Luno v kozorogu, ki prebuja vašo željo, da bi spremenili svet. V naslednjih šestih mesecih boste morda razširili svoja prijateljstva in celo svoje sanje. Vaša družbena zavest prevzame vodilno vlogo, in čeprav boste morda na začetku dobili željo, da se preprosto povežete s prijatelji, boste verjetno prišli v stik z ljudmi, ki bodo razširili vaše dojemanje, kakšna bi morala biti družba. Torej, v vaši 11. hiši skupnosti in združenj je mlada Luna klic, da razmislite o svojih povezavah in prijateljstvu. Se obkrožate s tistimi, ki vam stojijo ob strani? Kdo vas navdihuje? Ta mlada Luna lahko pomaga tudi pri razširitvi vaše socialne mreže in vas odpre za odnose z vsemi vrstami ljudi, ki vas podpirajo. Na bolj osebni ravni lahko konjunkcija med Soncem in Venera v kozorogu, ta konec tedna sproži romantično iskrico s prijateljem ali morda pripelje občudovalca prek prijatelja ali skupine. Sreda je odličen čas za romantično srečanje!

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.