PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop (od 29. novembra do 5. decembra 2021)

Tedenski horoskop (od 29. novembra do 5. decembra 2021)

 

Veseli december je končno prišel in s tem smo priromali do zadnjega meseca v letu 2021. V tem tednu bo dišalo po močnih konstruktivnih vibracijah in tudi veliko idealizma. Teden se začne s harmoničnim aspektom - trigonom Marsa in Neptuna v ponedeljek, ki nas spodbuja, da uresničimo nekaj naših velikih idej. V torek bomo dobili podporo, kajti lep aspekt Sonca in Merkurja do praktičnega Saturna in Venere do spodbujajočega Neptuna, nam bodo zelo pomagali. Te energije nam omogočajo, da lahko konstruktivno napredujemo in poiščemo podporo naših kolegov, prijateljev in družin. Konec tedna se kaže v zraku nekaj drugega, in sicer Sončev mrk v strelcu, ki obljublja pretrese v sistemu, zlasti v zvezi z vprašanji pravice, pravičnosti ali svobode. Čeprav nas Luna v strelcu spodbuja k ustvarjanju novega življenja, pustolovščin in ustvarjanja, lahko postanemo tudi izjemno razdražljivi, zlasti do ljudi v našem življenju, ki se niso pripravljeni spremeniti. Po drugi strani pa nas bo mrk vodil tudi do prebujanja velikih sanj o novi viziji za prihodnost.

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna:

Od prejšnjega petka do tega četrtka, Marsov trigon z Neptunom prinaša strast in duhovni pogum, da se zavzamemo za svoje pravice oziroma, da se borimo za višji namen. Če se počutite bolj ljubeče in čutno, lahko privabite iskrenega in pristno sočutnega partnerja ali pa uživate v vznemirljivi avanturi z obstoječim partnerjem.

Venera sekstil Neptun, od prejšnjega petka do te sobote ta aspekt prinaša strast, romantiko, glamur in razkošje. Zaradi povečane čutnosti in senzibilnosti je to odličen teden za druženje in zmenke.

Torek, 30. novembra - Merkurjev sekstil s Saturnom od nedelje do srede prinaša resno noto v razmišljanju, odlično koncentracijo, dober spomin in organizacijske sposobnosti. Z osredotočenim umom lahko uresničimo začrtane cilje. Povečana mentalna trdnost nam pomaga pri sprejemanju pomembnih odločitev in reševanju izzivalnih vprašanj.

Sreda, 1. december – Po nekaj mesečni retrogradnosti gre Neptun končno v svojo direktno gibanje in konča pet mesečno odstranjevanje iluzij, sanj in lažnih resničnosti, ki so zameglile naš pogled.

Sobota, 4. december - Sončni mrk prinaša nepričakovane spremembe in nevarnost nasilja, kriminala, pa tudi bolezni. Napetost in tesnobo je mogoče zmanjšati s prilagajanjem spreminjajočim se razmeram z odprtim umom in fleksibilnostjo. Mrk nas poziva, da razširimo svoja obzorja, je začetek novega cikla dejavnosti, ki vključujejo duhovnost, kulturo ali potovanja.

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Oven

Čeprav se zavedate kako izboljšati sebe in svet, nekoliko oklevate z ukrepanjem. V ponedeljek bi lahko bil trigon med Marsom, vašim vladarjem, in Neptunom, velika spodbuda, ki ste jo čakali. Tudi, ko gre za romantiko lahko združitev Marsa in Lune v četrtek okrepi intimo ali vašo željo po njej. Torek je še posebej dober dan za utrjevanje tega (romantike in intime). Sekstila dveh planetov, Sonca in Merkurja, do Saturna, ki vam omogoča, da v svoje projekte vključite tudi druge in svojo kariero, natančno prilagodite bolj altruističnemu namenu. Glavni dogodek tega tedna je sobotni Sončev mrk, ki vas poziva, da razširite svoja obzorja. Ravno mrk je začetek novega cikla dejavnosti, ki vključujejo duhovnost, kulturo in potovanja. Poleg omenjenega mrka mlada Luna, ki se združuje s pametnim Merkurjem, vzpodbuja razprave o temah, ki pospešujejo vašo osebno rast. Poiščite nove poglede, obiščite nove dežele, spoznajte nove ljudi. Sprememba prihaja skozi vsesodelujoče.

Bik

Teden navdiha, da ustvarite skupne cilje s svojim partnerjem – ali s tistimi, ki so vam blizu. Mars v vaši partnerski hiši, v trigonu z Neptunom, bo na začetku tedna povečal vašo občutljivost. Potem bo združitev Marsa in Lune v četrtek okrepila vaša čustva do partnerja (ali pomanjkanje tega). Prav tako lahko prebudi potrebo po več strasti. V torek vam sekstil med Soncem in Merkurjem s Saturnom poveča samozavest, medtem ko vam sekstil med Venero in Neptunom pomaga pridobiti podporo vaše širše družbene mreže. Osrednji dogodek tega tedna je sobotni Sončev mrk, ki se mu pridruži še  nova Luna v strelcu, ki bo sprožil nov cikel zdravljenja in intimnosti. Poleg tega bo mlada Luna, ki se združi z Merkurjem, spodbudila razprave o seksu, zdravljenju ali psihičnih pojavih. Morda ste bili v svojih odnosih z drugimi preveč nasilni ali pa ste dovolili, da se drugi obnašajo neprimerno z vami. To se mora prenehati.

Dvojčki

Osredotočite se na iskanje novih načinov za izboljšanje učinkovitosti pri delu. Imate veliko idej, kako stvari izboljšati. Še posebej lahko ideje sprovedete v ponedeljek, ko je Mars v trigonu z Neptunom! V torek boste lahko od svojega partnerja dobili veliko podpore, zahvaljujoč koristnemu sekstilu med Soncem in Merkurjem do Saturna. Pričakujete lahko tudi ugodne odzive avtoritet, pri čemer vam bo pri pogajalskih sposobnostih pomagal sekstil med Venero in Neptunom. Glavni dogodek tega tedna je sobotni Sončev mrk, ki prinaša nov cikel v vaše partnersko območje. To je dobra novica, če želite nov začetek s svojim partnerjem. Poleg tega bo mlada Luna, ki se bo združila z vašim vladarjem Merkurjem, spodbudila razprave o zvezi. Skratka, mrk bi lahko prinesel šok ali razodetje o partnerju, vendar bo pozitivno vplivalo na vašo osebno rast.

Rak

V zadnjem času ste se nekateri rakci počutili zadušeno, a prihajajo boljši dnevi, ko se boste lahko izvlekli iz začaranega kroga. V ponedeljek bo Mars v trigonu z Neptunom, zato boste začutili navdih za potovanja, spreminjanje rutine, učenje nečesa novega ali kako drugače ustvariti nove poti lastne svobode. Vsakodnevni zastoji, ki ste jih občutili, se lahko v torek začnejo razblinjati, zahvaljujoč ustrežljivem sekstilu Sonca in Merkurja do Saturna. Prav tako boste začutili, da imate polno podporo svoje boljše polovice zaradi blagodejnega aspekta med Venero in Neptunom. Sobotni Sončev mrk bo glavni dogodek tega tedna, ki prinaša nov pogled na vaše počutje. Analiza dnevnih dejavnosti za izboljšanje vaše učinkovitosti in zmanjšanje stresa bo olajšala proces za pomembno spremembo, ki poudarja vašo potrebo po osvoboditvi, kar vam daje zagon, da to končno storite.

Lev

Tematike družinskih zadev ta teden dobijo dozo dobre energije, ko bo Mars v trigonu z Neptunom. To bo spodbudilo boljše medsebojno razumevanje ter zagotovilo občutek olajšanja, še posebej v torek, ko sta Sonce in Merkur v sekstilu s Saturnom. Ta aspekt tudi omogoča, da veselje teče skozi vaša razmerja. Pozitiven aspekt med Venero in Neptunom, vam sprosti več časa, ki ga lahko preživite s svojimi bližnjimi. Sobotni Sončni mrk prinaša nov cikel v vašo peto hišo zabave in romantike! To je odlična novica. Če želite poživiti ljubezen v vašem trenutnem razmerju ali z novim občudovalcem je zdaj pravi čas. Poleg tega mlada Luna, ki se zlije z Merkurjem, kaže, da lahko pogovor ali potovanje igra vlogo v romantiki v naslednjih dveh tednih. To je zelo dober čas za zdravljenje strahov in fobij. Dovolite svojim čustvom, da se svobodno razlijejo, ne zadržujte ničesar.

Devica

Sladka in seksi povezava med Marsom in Neptun na začetku tedna lahko prinese mamljive dogodke ali srečanje. Vaša mentalna moč vas bo v četrtek naredila neustavljivega, ko se bo Luna združila z Marsom v vaši hiši komunikacije. Izražanje vaših idej bo verjetno pritegnilo veliko pozornost. Skratka device, kot sem že namignil, lep trigon Marsa in Neptuna v ponedeljek poudarja duhovno razumevanje. Lep aspekt med Soncem in Merkurjem do Saturna v torek spodbuja odgovornost z vašimi najdražjimi in izboljša vašo sposobnost upravljanja, medtem ko sekstil Venere in Neptuna isti dan doda čudovito dozo romantike. V soboto Sončev mrk pade v vašo četrto hišo doma. Nasvet: preživite več časa s svojo družino in dajte prednost domačim in privatnim zadevam pred delom.

Tehtnica

Mars v vaši hiši denarja in vrednot, ki na začetku tedna oblikuje lep aspekt z Neptunom, odpira pot do blaginje. To je teden, ko bi morali začeti manifestirati finančne sadove vašega trdnega dela. Trigon Marsa in Neptuna v ponedeljek ne aktivira samo vaše denarne cone ampak temveč tudi delovno območje, zato nadaljujte in sledite svojim sanjam. Zaradi ugodnega vpliva Sonca in Merkurja s Saturnom bo izboljšana tudi komunikacija, kar vas pripelje doseganju želenega. Občutili boste močno družinsko podporo, kajti lep aspekt med Venero in Neptunom to vsekakor omogoča. Sončev mrk v soboto v vaši mentalni hiši sproža željo po razširitvi znanja. Prav tako bo pridobivanje ali deljenje informacij odprlo vrata in prineslo nove stike. Še več, Merkur, ki se bo združil z mlado Luno, bo prebudil vašo radovednost in samo izražanje, zaradi česar bosta naslednja dva tedna odlična za izobraževanje, tečaje ali izlete.

Škorpijon

Vaša prioriteta v tem tednu bi morale biti stvari, ki vas veselijo, nasmejejo, poživljajo. Ponedeljkov trigon Marsa v vašem znamenju in Neptuna vam bo pri tem pomagal. Morda boste imeli priložnost narediti nekaj posebnega v torek, ko sekstil Sonca in Merkurja s Saturnom daje finančni zagon, sekstil z Venero in Neptunom pa namiguje na čarobna doživetja. Združitev Marsa in Lune v četrtek, lahko spodbudi »temperaturo« med vami in najdražjim. Sončni mrk v soboto se zgodi v vaši hiši denarja. Po eni strani lahko prinese nekaj šokov in presenečenj, če ste bili nepremišljeni, lahko pa tudi finančno priložnost s preudarnim razmišljanjem. V tem času bodite pozorni na svojo osebno varnost in ne tvegajte.

Strelec

To je lahko zelo duhoven teden za vas. Že od ponedeljka vas bo pritegnila meditacija, ko je Mars v trigonu z Neptunom. Nasvet: meditirajte, to vam lahko ponudi veliko modrosti. Torkov sekstil Sonca in Merkurja s Saturnom vam daje priložnost za povečano zanimanje do učenja. Ker je Venera tudi v lepem aspektu z Neptunom, isti dan, boste morda našli tudi način, kako zaslužiti denar s svojimi duhovnimi darovi, čeprav morate biti previdni, da ohranite višje namere. Ob Sončevem mrku v vašem znamenju v soboto, pričakujte nov začetek v vašem osebnem življenju. Zdaj je čas, da razjasnite, kaj želite v svojem življenju, službi, zdravju ali na karkoli ste osredotočeni. Morate sprejeti nekaj pomembnih odločitev.

Kozorog

Takoj na začetku tedna, ko sta Mars in Neptun v trigonu, ustvarjata pravi čas za dobre kontakte in sodelovanja z drugimi, predvsem pri doseganju skupnih ciljev, pa naj bodo družbeni, dobrodelni ali kakršni koli drugi nameni. Prijateljstva bodo ta teden pomembna. Še posebej bo izražena želja po spoznavanju novih ljudi, ki se z vami intelektualno ujemajo. Ni presenetljivo, da lahko Sončev mrk v soboto v vaši hiši duhovnosti pomeni prelomnico v vašem razumevanju duhonega. Odprite svoje srce in um novim možnostim. Mlada Luna, ki se združi z Merkurjem, nakazuje, da bo komunikacija ali pisanje o preteklosti lahko osvetlilo karmične lekcije.

Vodnar

Takoj na začetku tedna, ko Mars tvori lep aspekt z Neptunom in ponudi zagon na vašem profesionalnem področju, lahko združitev Marsa in Lune v četrtek prebudi še večjo odločenost, da dosežete zastavljene cilje. Dajte svojim ambicijam svobodo, saj kozmične vibracije delujejo v podporo vašemu uspehu. V soboto pričakujte vzpon druženja v času Sončevega mrka, ki se zgodi v vaši enajsti hiši. Ta dvotedenski cikel vas bo navdihnil za povezovanje s prijatelji in navezovanju novih stikov. Z izrazitim Merkurjem boste zelo motivirani, da začnete pogovore in delite svoje ideje, zlasti med skupinskimi srečanji. Poskusite združiti svojo razumno željo po materialnem uspehu s svojo globljo humanitarno noto in potrebo po boljši družbi.

Ribi

Ta teden so nove prijetne izkušnje na obzorju, kajti v ponedeljek, trigon med Marsom in Neptunom zagotavlja potrebno samozavest. V torek igrajo svojo vlogo tudi sekstili Sonca in Merkurja do Saturna in Neptuna z Venero, ki vam nudijo podporo in spodbudo prijateljev in bližnjih ter vas opomnijo, da ste veliko bolj sposobni, kot si mislite. Združitev Marsa in Lune v četrtek vas lahko usmeri v pravo smer, če upoštevate svoj notranji glas. Sončev mrk v vašem statusnem območju v soboto lahko prinese nekakšno mini krizo, toda to vas bo naučilo, da ste močan, sposoben posameznik, ki se mu ni treba bati. Obenem se začenja nov začetek vašega poklicnega življenja. Kristalizacija vaših dolgoročnih ciljev bo del procesa. Poleg tega nova Luna, ki se združi z Merkurjem, nakazuje komunikacijo ali pridobivanje informacij, ki vam bodo lahko pomagale najti pravo smer.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 25. do 31. marca 2024)

V tednu, ko zvezde prekrijejo tančico misterija, Lunin mrk v Tehtnici ta ponedeljek prevzame osrednje mesto kot …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 18. do 24. marca 2024)

Pričakovanje prihoda sezone Ovna je vzbujalo nestrpnost, zdaj pa je končno tu. Pretekli teden, kljub svoji obdani …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 11. do 17. marca 2024)

Ta teden nas bosta razveselila le dva nežna astrološka dogodka, ki prihajata kot dobrodošlo olajšanje po burnem obdobju, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.