Danes je poštnina brezplačna!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop (od 22. do 28. novembra 2021)

Tedenski horoskop (od 22. do 28. novembra 2021)

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna:

Ponedeljek, 22. november - začetek sezone strelca - Sonce vstopi v ognjevitega in svobodomiselnega strelca, vneslo bo dodaten optimizem in vznemirjenje. To spremenljivo ognjeno znamenje je odprtega duha, pustolovščin in sreče, zato se bomo počutili bolj pripravljeni za povezovanje s svetom okoli nas.

Vsem strelcem želim srečno in uspešno iskanje resnice; premikanje meja, in da bi navdihnili vse nas ostale, da bomo imeli pogum in vero, da storimo enako in da nas razsvetlite s svojo pozitivno energijo.

 

Sreda, 24. novembra – Merkur bo v strelcu do 13. decembra. Komunikativni Merkur se bo 24. decembra pridružil Soncu v strelcu, kar bo krepilo našo željo po razširitvi naših prepričanj in iskanju novih pogledov na življenje. Strelčeva energija bo obogatila našega nebeškega glasnika, z njim smo bolj razpoloženi in z več optimizma. Vse to zaradi Jupitra, vladarja strelca. Jupiter je zgodba o sreči, širitvi, optimizmu.

Nedelja, 28./29. november – Sonce se bo v popolni konjunkciji poravnalo z Merkurjem. To je odlično obdobje za zasledovanje višjih mentalnih ciljev, recite »da« novim izkušnjam in naredite vse kar lahko, da razširite svoja obzorja.

 

Od 22. novembra smo pod vplivom energij optimističnega, raziskovalnega pa tudi spremenljivega ter vedno na zabavo pripravljenega strelca. To je teden med dvema mrkoma! Če je delni Lunin mrk prejšnjega tedna mnoge pretresel, nas že čaka mlada Luna (Sončni mrk) v strelcu, ki prihaja 4. decembra, nato pa sledi še zadnja polna Luna 19. 12. v dvojčku. Tudi če ste že utrujeni in izčrpani ni počitka, kajti edina stalnica so nenehne spremembe. 24. novembra sledi hiter Merkurjev skok v isto ognjeno znamenje kot Sonce, kar začini energijo in vse nas naredi bolj avanturistične in pripravljene da brez zadržkov širimo svoja obzorja. Pričakujte bolj filozofske in ognjevite pogovore. Z vstopom Merkurja v strelca se nam bo vrnil optimizem! Prišlo bo do širitve, naše misli bodo v ekspanziji. Mnogi se bodo vrnili k veri, veri v boljši jutri. In upanje. Upam, da je ljubezen že prisotna. Vrnila se bo tudi vizija in misli, ki nimajo meja. Misli, ki potujejo po širokih prostranstvih. Misli, ki imajo prihodnost. Misli, ki ljubijo svobodo in jo iščejo. Kjer je strelec, tam je navdušenje.

Skratka, po drami, negotovosti in strahu prejšnjega tedna, je v tem tednu začutiti dih svežega zraka. Ton harmonije, dobre volje in prijaznosti bo dal vodni veliki trigon med Luno, Marsom in Neptunom v torek. Temu bo, kot sem že omenil, pomagal tudi Merkurjev prihod v širokega, idealističnega strelca, kar lahko poveča osredotočenost na večjo pravičnost in enakost. Luna, Saturn in Uran se v četrtek za kratek čas vznemirijo v razdražljivem T-kvadratu, a do nedelje, ko se Sonce poveže z Merkurjem v optimističnem strelcu, je faktor dobrega počutja spet v veljavi. To vsekakor prinaša mentalno budnost, hitro razmišljanje, prilagodljivost in radovednost. Pričakujte povečanje osebne interakcije v vaši soseščini, z bližnjimi, v šolah in prek interneta. To je dober teden za izmenjavo idej, načrtovanje, nakupovanje in prodajo, pogajanja in spoznavanje novih ljudi. Na splošno je to teden, ko v drugih vidimo najboljše ter lažje odpiramo srce in um.

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Oven

To je poseben dober teden, da se osredotočate na svoj duhovni razvoj – ne bodite presenečeni, če boste doživeli nekaj mentalnih ali nenavadnih izkušenj, še posebej v torek, ko vodni veliki trigon poveča vašo sposobnost dostopa do višjih vibracij. Od srede do 12. decembra bo Merkur, ki bo potoval skozi  strelca in skozi vašo 9. hišo, področju raziskovanja, prebudil iskanje višjega znanja, bodisi preko študija ali z meditacijo. Morda boste navdihnjeni za globlje razumevanje duhovnih konceptov ali šli na potovanje v daljne dežele. Še več, združitev Sonca in Merkurja ta konec tedna bo vašim pogovorom dodala odmerek zabave. Luna bo, ko bo potovala skozi leva v tem tednu, pokazala vašo igrivo plat. Med četrtkovim napetim T-kvadratom se lahko za kratek čas sprožijo nesoglasja s prijatelji. Poskusite v tem obdobju ostati umirjeni.

Bik

To bi za vas lahko bil zelo dinamičen in družaben teden. Pravi čas za izmenjavo idej, mnenj in učenja. Lep torkov trigon spodbuja tudi ljubezen in tovarištvo; če ste samski, je morda nekdo poseben tik pred vašim nosom. Merkurjev prihod v sredo v vašo 8. hišo skrivnostni bo zanimiv in lahko skrivnostne ali skrite teme vzbudijo vašo radovednost. Morda vas bo navdihnilo raziskovanje psihičnih pojavov, družinske zgodovine ali čustvenih bremen, ki ste jih odločeni pozdraviti. Kasneje bo Luna, ko bo potovala skozi leva v vaši 4. hiši doma, prebudila potrebo po povezovanju z družino (ali intimnimi prijatelji). Tudi vaša ustvarjalnost bo zasijala. Vaše ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem lahko povzroči manjše prepire v četrtek med nerodnim T-kvadratom med Luno, Saturnom in Uranom, vendar tega lahko obvladate, če ostanete mirni.

Dvojčka

Ta teden obstajajo velike možnostmi, da spodbudite svojo ustvarjalnost ali domiselnost v vsem, kar počnete in kako to počnete. Torek naj bi bil zelo obetaven dan, saj bo vodni veliki trigon sprožil nove intuitivne kanale, in lahko povečate svoj dohodek. Merkur se v sredo preseli v vaše partnersko območje – 7. hišo, kar je odlično da izboljšate komunikacijo. Živahni pogovori s partnerjem, tudi če se ne strinjate v vsem, bodo popestrili vašo povezanost. V četrtek, boste morda občutili frustracijo zaradi fiksnega aspekta T-kvadrata med Luno, Saturnom in Uranom. Imeli boste občutek, da preprosto ne morete narediti vsega kar bi hoteli. Ta vikend združitev Sonca in Merkurja spodbuja vašo ustvarjalnost pri izražanju, kar bi lahko pritegnilo izjemno zanimive stike. Luna, ki potuje skozi leva in območje komunikacije, vas lahko navdihne, da izrazite bolj dramatično svoja čustva

Rak

Ta teden je spodbuden in odličen za kakršnokoli učenje in izobraževanje, kar je dobra novica, če ste študent, ali se ukvarjate s temi področji. Torkov vodni veliki trigon vam daje zaupanje v lastno znanje in navdihuje, da ga na zelo domiseln in ustvarjalen način prenašate tudi na druge. Od srede do 12. decembra vas bo Merkur, ki bo v strelcu, vaši šesti hiši, spodbudil k razmišljanju o dnevnih dejavnostih, ki vplivajo na vaše počutje, ali iskanju ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. Še posebej koristno bi bilo razmišljanje za izboljšanje vaše fizične učinkovitosti in zmanjšanje stresa. Tudi zelo dober dan za timsko delo s sodelavci. Pričakujte nekaj strahu zaradi denarja ali skupnih financ v četrtek med nerodnim aspektom T-kvadrata. Najboljši način za reševanje tega je, da ostanete skrbni in pošteni, ter odprti kot ste.

Lev

Ta teden je za vas zelo igriv. Veliki trigon med Luno, Marsom in Neptunom v torek je še posebej zanimiv, ker vam lahko pomaga razumeti in ozavestiti nekaj dolgo skritih resnic o vaši osebnosti in identiteti. Od srede do 12. decembra bo Merkur deloval v strelcu, v vaši peti hiši zabav, in skozi besede prebudil vašo igrivost. Navdihnjeni boste, da svoji ljubeči polovici izrazite ljubezen, poželenje ali mentalno moč. Luna, ki potuje skozi vaše znamenje bo povečala vaša čustva, zaradi česar boste nenavadno občutljivi za ljudi okoli vas. Zaradi fiksnega T-kvadrat med Luno, Saturnom in Uranom se lahko v četrtek čuti nekaj napetosti v odnosih in v veliki meri bo to povezana z vašo kariero. Združitev Sonca in Merkurja ta konec tedna lahko prinese ali osveži romantiko. Uživajte.

Devica

Ta teden bo v zraku čutiti veliko ljubezni, ne samo romantična ljubezen, ampak tudi v prijateljstvu in družini. Resnično ugoden teden na tem področju življenja in to boste občutili, zlasti med občutljivim in sentimentalnim vodnim velikim trigonom v torek. Tudi prihod Merkurja v vašo četrto hišo, družinsko cono ima dober vpliv v sredo. To lahko spodbudi nove ideje in pogovore, ki vključujejo vaše domače življenje. Morda boste bolj kot običajno nagnjeni k temu, da stopite v stik s sorodniki ali razpravljate o načinih za izboljšanje svojega doma ali življenjskega okolja. To bi lahko pomagalo premagati dolgotrajne družinske zamere ali če se selite, pri boljši organizaciji. Morda si boste zaželeli umik v četrtek, ko napeti kvadrat T med Luno, Saturnom in Uranom pritiska na vaše gumbe, a na splošno je to teden, ki si ga morate zapomniti iz naštetih razlogov.

Tehtnica

V tem tednu lahko da boste občutili povečano potrebo za sodelovanje, timsko delo in medsebojno podporo med kolegi. Torek je v tem pogledu še posebej dober dan, saj pozitivno vpliva veliki trigon med Luno, Marsom in Neptunom. Merkurjev sredin prihod v vašo tretjo hišo, komunikacijsko cono je idealen tudi za dokončanje projektov – in za pridobitev podpore za nove projekte, ki jih želite tudi predlagati. To je odličen vpliv, če delate v marketingu. Navdihnjeni boste, da izrazite svoje ideje in znanje, zaradi česar je to idealen čas za pisanje, poučevanje ali javno nastopanje. Poleg tega bo vaša miselna ustvarjalnost zasijala ta vikend, ko bo združitev Sonca in Merkurja spodbudila vaše samo izražanje.

Škorpijon

Sprostite svojega notranjega otroka in naredite ta teden karseda zabavnega – in morda tudi donosnega! V torek si privoščite veliko ustvarjalnosti, kajti podprti ste z vodnim velikim trigonom med Luno, Marsom in Neptunom. Ker se Merkur v sredo preseli v vašo drugo hišo, denarno cono, bi se lahko vaša ustvarjalna prizadevanja spremenila tudi v nekakšen stranski dohodek. Nikoli ne recite nikoli na tem področju, imate več talentov, kot verjamete. Potem bo od srede do 12. decembra Merkur v strelcu, ki bo v vašem denarnem sektorju, navdihoval ideje in razprave o lastni blaginji ali lastni vrednosti.

Strelec

Ta teden se osredotočite na družino in svoje korenine. To je zelo dober čas, da odkrijete več o svoji dediščini ali ozadju. Pri tem bo zagotovo pomagal globoko intuitiven in psihični veliki trigon med Luno, Marsom in Neptunom v torek. Merkurjev prihod v vaše lastno znamenje v sredo, vam medtem neskončno krepi samozavest in vam bo pomagal, da ste bolj učinkoviti tako v službi kot v osebnem življenju. Motivirani boste, da delite svoje ideje in mnenja, kar bi lahko pritegnilo podobno misleče ljudi. Še več, s svojimi besedami lahko očarate druge, ko se bo Sonce ta konec tedna združil z Merkurjem.

Kozorog

Od srede do 12. decembra bo Merkur v strelcu, ki bo v vaši dvanajsti hiši, v vašem nezavednem kraljestvu, privlekel na površje ljudi in situacije iz vaše preteklosti. Morda boste imeli željo, da bi stopili v stik z nekom, s katerim ste izgubili stik, še posebej, če je nekaj ostalo neizrečeno. To zna biti za vas zelo naporen teden z veliko opravki in projekti, ki jih morate procesirati, vendar boste od dobro opravljenega dela dobili veliko zadovoljstva. Morda se boste težko skoncentrirali med torkovim vodnim velikim trigonom, po drugi strani pa vam lahko ta domiselni vpliv pomaga najti kreativne rešitve za vaš preobremenjen urnik. Merkurjev prihod v vašo duhovno cono v sredo vam prinese duševni mir in neko vedrino, tudi med vašim napornim vsakdanjim življenjem. Pazite, da med četrtkovim nestabilnim T-kvadratom ne igrate na srečo ali ne boste nepremišljeni z denarjem.

Vodnar

Ta teden se denarne zadeve okrepijo in to je odličen čas, da spodbudite svojo ustvarjalnost ali zamenjate službo. V torek poiščite navdih in občutek idealizma, če niste prepričani, kako svoj dohodek uskladiti s svojimi načeli. Sredin Merkurjev premik v vašo enajsto hišo, humanitarno cono, bo pomagal tudi pri tem, saj vam bo omogočil, da boste v skupinskih projektih, prostovoljstvu ali donacijah našli vrednost, zaradi katere se boste počutili vredne in koristne. Navdihnjeni boste, da delite svoje ideje in se morda odpravite na potovanje s prijatelji. Navezovanje novih stikov s skupinskimi dejavnostmi bi lahko prineslo nove koristne stike. Ta vikend je še posebej primeren za druženje

Ribi

Ta teden vam daje poglobljen občutek sočutja, prijaznosti in nesebičnosti, še posebej v torek, ki je pod vplivom vodnega velikega trigona med Luno, Marsom in Neptunom. Vendar bodite previdni in nikomur ne dovolite, da bi izkoristil vašo dobro naravo. Romantika je lahko sladka v ponedeljek in torek, ko Luna potuje skozi vašo igrivo peto hišo. Sredin Merkurjev prihod v območje vaših ambicij je koristen, saj vam daje več samozavesti in omogoča, da dobro unovčite svoje veščine in sposobnosti; to bi bil tudi zelo dober čas za razgovor za službo. Čudne sanje ali čudna naključja vas lahko prestrašijo v četrtek, saj neroden aspekt T-kvadrata med Luno, Saturnom in Uranom zavira vaše normalno mirno sprejemanje teh stvari. Poslušajte svojo intuicijo glede tega, komu ali čemu zaupati.

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 6. decembra do 12. decembra 2021)

Pred nami je že drugi teden zadnjega meseca tega razburljivega leta. Poglejmo kaj nas čaka in kajnam planeti kažejo za …

Tedenski horoskop (od 29. novembra do 5. decembra 2021)

Veseli december je končno prišel in s tem smo priromali do zadnjega meseca v letu 2021. V temtednu bo dišalo po močnih …

Tedenski horoskop (od 15. do 21. novembra 2021)

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna: november: Sonce v kvadratu z Jupitrom: Aspekt (energije) pretiravanja in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.