Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. Pripravite se na pravo astrološko dogodivščino!

Na torkov večer nas bo razsvetlila polna Luna v magnetičnem in intenzivnem Škorpijonu. Čeprav Luna v tem znamenju velja za "padlo", ji vodni element Škorpijona prinaša globoko čustveno bogatost. Ta lunacija lahko povzroči preplavljajoča čustva, zato kot sidro uporabimo stabilnost in prizemljenost Bika, kjer se nahaja Sonce. Če vas preplavijo notranji strahovi, poiščite umiritev v naravi, povežite se z zemljo in vdihnite njeno stabilnost.

Razmislite o spremembah, ki so se zgodile od mlaja v Škorpijonu, ki je bil pred približno šestimi meseci. Razmislite, kaj morate izpustiti ali s čim se morate sprijazniti. Čeprav je težko odnehati nadzor, Škorpijon prinaša darila transformacije in rasti. Sprejmite nered in kaos, ki ju prinaša ta proces, saj vam bo to omogočilo dostop do moči prave regeneracije.

Drug pomemben dogodek tega tedna je Merkur, ki v četrtek preide nazaj v direktno gibanje, kar končuje obdobje retrogradnosti, ki je prineslo komunikacijske zastoje in lažne začetke. Z Merkurjevim prehodom naprej se lahko veselimo jasnejših odločitev in obnovljene sposobnosti za napredovanje z neomajno ovnovo strastjo. Ta teden bo zaznamovan z intenzivnostjo in ekstremi v naših odnosih, ki se lahko zdijo kot pravo bojišče. Vendar, če je nekaj res vredno, se ne bomo predali, dokler ne dosežemo zmagoslavja.

Zavzemite se s polno strastjo, saj je ta teden pravi čas za "vse ali nič". Izkoristite priložnosti, ki vam jih prinašajo zvezde, in vložite vse od sebe.

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

24. april: polna Luna v Škorpijonu. Polna Luna v Škorpijonu in Sonce v Biku predstavljata osi energij, ki vodijo ta teden. Obe energiji sta močni, pri čemer Bik poudarja stabilnost (Jaz imam), Škorpijon pa intenzivnost in transformacijo (Jaz želim). Sonce v Biku predstavlja našo voljo in željo po materialni varnosti in osebnih vrednotah, medtem ko Luna v Škorpijonu odraža globoko strast in čustveno intenzivnost.

Polna Luna simbolično osvetljuje notranji konflikt med voljo in dušo, med potrebo po stabilnosti in željo po čustveni globini. V tem tednu lahko mnogi občutijo napetost, ki se kaže kot razburjenje, povečana čustvenost ali celo agresivnost. Razpetost med željo po oprijemljivih rezultatih in potrebo po izražanju čustev lahko privede do dilem: ali ostati trdno na tleh ali slediti globokim čustvenim hrepenenjem.

Iskanje ravnovesja med temi skrajnostmi je ključno, saj nasprotno lahko privede do živčnosti, preobčutljivosti ali nemira. Polna Luna lahko razkrije skrite ali potlačene aspekte naše osebnosti ali življenja, kar lahko pripelje do kriznih trenutkov, še posebej če so v igri čustveni ali psihološki problemi. Vpliv Polne Lune se močno odraža glede na njeno postavitev v vaši natalni karti. Če se nahaja v bližini pomembnih planetov v vašem horoskopu, lahko to prinese še večjo čustveno intenzivnost in izpostavi dileme, kot so "biti ali ne biti", "obdržati ali pustiti", "vse ali nič". Polna Luna je vrhunec lunarne faze in signalizira čas za počitek in refleksijo. Prinaša tudi čas, ko je celjenje počasnejše in ko so lahko na splošno reakcije bolj intenzivne. Za tiste, ki imajo planete okoli 4° Škorpijona, Leva, Vodnarja ali Bika, bo ta lunacija posebej pomenljiva, saj lahko prinese pomembne življenjske spremembe ali dogodke.

To obdobje lahko prinaša kompleksne in večplastne izzive, podobno dramatičnim elementom španske serije, vendar se zavedajte, da je soočenje s problemom pogosto že polovica rešitve. Ta teden vas vabi, da raziskujete globine svoje duše in se pogumno spopadate s čustvenimi izzivi, ki ležijo pred vami.

Ta polna luna v Škorpijonu prinaša kompleksno astrološko dinamiko, zaznamovano z močnim T-kvadratom, ki vključuje Pluton v Vodnarju ter Sonce in Luno. Pluton, kot vladar Škorpijona, igra ključno vlogo v tem obdobju in dodatno poudarja temo transformacije in intenzivnosti.

Kljub temu se energija nekoliko ublaži zahvaljujoč konjunkciji Jupitra in Urana v Biku, ki, čeprav sta nekoliko oddaljena od Sonca, vplivata na celotno situacijo z dodatkom širine in inovativnosti. Mars, kot drugi vladar Škorpijona, prav tako prispeva k bolj pozitivni dinamiki, saj je v harmoničnem sekstilu z Jupitrom in Uranom.

Te interakcije planetov pripomorejo k bolj uravnoteženemu izidu, kjer se sile transformacije, napetosti in obnove prepletajo, da oblikujejo dinamično in energično obdobje polne lune. Ta dogodek zagotovo obeta globoko osebno in kolektivno evolucijo.

25. april: Merkur direktno iz Ovna. Drugi retrogradni cikel Merkurja letos se bliža koncu, a že 5. avgusta nas čaka začetek tretjega retrogradnega cikla Merkurja, tokrat v znamenju Device. Po tednih retrogradnega gibanja, ki so morda prinesli težave v komunikaciji in pri sprejemanju pomembnih odločitev, se lahko kmalu nadejamo olajšanja. Če ste se med tem obdobjem počutili izgubljeni, kot da ste "izgubljeni v prevodu", če ste imeli težave vzpostaviti jasno in nedvoumno komunikacijo, če so bili vaši projekti prisiljeni v čakanje ali preložitev, prihaja čas, ko boste končno lahko zadihali z olajšanjem in nadaljevali z jasnejšo vizijo. Če so vaše misli bile zmedene ali nelogične, prihaja obdobje za njihovo razjasnitev in usmeritev.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven

Vaše besede bodo odmevale, vaša prisotnost bo močno začutena. Ponovno boste zasijali kot navdihujoči pionir, kakršni ste bili vedno. Polna Luna v Škorpijonu to sredo lahko sproži širok spekter čustev, od izbruha strasti do želje po umiku v samoto. S Plutonom v ospredju so lahko vaša čustva izrazito močna. Vendar pa lahko ta vpliv omogoči tudi globoko čustveno zdravljenje, če si dovolite čas za introspekcijo. Na svetlejši strani, napredovanje postane lažje po četrtku, ko Merkur preide v direktno gibanje v vašem znamenju. Kljub temu lahko ta konec tedna prinese nekaj izzivov, saj združitev Marsa, vašega vladarja, z neodločnim Neptunom v Ribah lahko oteži sprejemanje odločitev. Meditacija vam lahko prinese potrebno jasnost.

Bik

To je ključen trenutek za izbiro sebe, pri čemer ne smete pozabiti tudi na potrebe vašega razmerja. Vaše tesno razmerje (ali želja po njem) lahko ob polni Luni v Škorpijonu ta torek, ki bo v vaši partnerski coni, postane še posebej intenzivno. Težaven aspekt s Plutonom lahko sproži spopad volj, in močna želja po drastičnem ukrepanju lahko za trenutek prevlada nad zdravo pametjo. Vzemite si čas in se umirite, Bik. To je le ena izmed ovir na vaši poti, ne usodna prelomnica. Na vašo srečo bo Merkurjev prehod nazaj v direktno gibanje v četrtek pomagal pri jasnejšem izražanju vaših stališč. Poleg tega bo ta vikend združitev Marsa z Neptunom v Ribah v vaši družbeni coni morda vzpostavila dragoceno povezavo s prijateljem ali skupino, ki vas bo motivirala, bodisi na duhovni ali umetniški ravni...

Dvojčki

Merkur se spet premika naprej. Kakšno olajšanje! Ob polni Luni v Škorpijonu ta torek se lahko vaša čustva močno nihajo. Kompleksen vpliv Plutona lahko dodatno zaostruje že napete razmere, še posebej v odnosih z ljudmi, s katerimi se srečujete dnevno. Kljub temu vam lahko objektiven Merkur, ki je vaš vladajoči planet, pomaga najti vaš glas razuma v vrtincu kaosa. Trudite se izogniti vpletenosti v nastale drame. Na srečo bo Merkurjev obrat v direktno gibanje v četrtek postopoma pomagal, da stvari vidite bolj jasno, razen morda med vikendom. Takrat se bo Mars združil z Neptunom v Ribah, kar lahko privede do nesporazumov glede vaših namenov. Obvladovanje moči in avtoritete v tem času lahko postane še posebej zapleteno...

Rak

V času polne lune v Škorpijonu ta torek se lahko vname strastna povezava. Vendar pa lahko kompleksen aspekt Plutona situacijo pregreje, še posebej, če čustveni izzivi prevzamejo glavno vlogo. V takih trenutkih je lahko lahkoten in objektiven pristop vaša najboljša izbira za uspešno romantiko. Če se odločite za premor od intimnih srečanj, lahko odkrijete, da je potopitev v ustvarjalni projekt prav tako izpolnjujoč. Nadalje bo Merkurjev prehod v direktno gibanje v četrtek postopoma usmerjal vaš fokus k profesionalnim ciljem. Ta vikend bodite še posebej pozorni na intuitivne namige o naslednjem koraku na vaši poti, ko se Mars združi z Neptunom v Ribah, kar lahko prinese pomembne psihološke uvide....

Lev

Moramo se odreči eni stvari, da pridobimo drugo. Ali pa moramo najti kompromis, ki deluje za vse, ne samo za nas. Polna luna v Škorpijonu to sredo lahko sproži čustvene nemire, še posebej v vašem domačem okolju. S Plutonom v igri se lahko intenzivnost še poveča. Pomembno bo, da poglobljeno razmislite, da ohranite objektivnost in se učinkovito soočite z izzivi. Razvijanje velikodušnosti duha bo imelo pozitiven vpliv na vse vpletene. Nadalje, Merkur, ki začne svoje direktno gibanje v četrtek, vas bo postopoma usmerjal k premišljevanju o prihodnosti. Razširitev vašega znanja preko izobraževalnih programov ali potovanj je možna. Končno, združitev Marsa z Neptunom v Ribah v nedeljo lahko povzroči občutke jeze ali nemoči. Pazite, da ostanete umirjeni in usmerjeni.

Devica

Povezava, ki je bila prej odložena ali zaustavljena, zlasti na finančnem področju, se začenja ponovno vzpostavljati, saj vaš vladajoči planet Merkur prehaja v direktno gibanje. Vaša intelektualna bridkost se bo morda še posebej izrazila v času polne Lune v Škorpijonu ta torek. Težaven aspekt z močnim Plutonom lahko prav tako vzbudi vaše zaničevanje do tistih, ki nepremišljeno izražajo svoje ideje. Če boste razvili večjo toleranco, bi to lahko zmanjšalo število konfliktov, s katerimi se boste srečali tekom tedna. Nadalje, Merkur, ki bo v četrtek prešel v direktno gibanje, vam bo pomagal bolje razumeti perspektive drugih. Vendar pa ta jasnost morda ne bo trajala, ko se Mars ta konec tedna v vaši partnerski coni združi z nejasnim Neptunom v Ribah, kar lahko v tesnih odnosih prinese nekaj zmede...

Tehtnica

Če ste se v zadnjem času soočali s težavami pri razumevanju ali pri tem, da bi bili razumljeni v svojih odnosih, lahko za to okrivite retrogradni Merkur. Ta arhetip Sporočevalca je v zadnjih tednih povzročal zmedo v vašem sektorju partnerstva, zdaj pa je končno pripravljen prenehati s svojimi vragolijami. Polna Luna v Škorpijonu se v torek povezuje s Plutonom, kar lahko povzroči izrazito čustven odziv glede vaših financ, še posebej, če se počutite nemočne pri izboljšanju svojega finančnega stanja. Vendar pa ta vpliv lahko deluje kot blagoslov, saj vas prisili, da se soočite in odstranite vse negativnosti, ki ovirajo vašo sposobnost manifestacije blagostanja. Merkur, ki v četrtek preide v direktno gibanje, bo poenostavil vaše načrtovanje in komunikacijo z bližnjimi. Ta konec tedna bo morda težko najti motivacijo za delo, saj se Mars združi s pasivnim Neptunom v Ribah. Najbolje bo, da si vzamete dan za počitek in obnovo, utišate svojega notranjega kritika in se osredotočite na samooskrbo..

Škorpijon

Polna Luna v vašem znamenju resnično prinaša izjemno izkušnjo, kajne? Čutite to poplavo čustev? Tako naj bi bilo. Vaše srce je pripravljeno, da se široko odpre in sprejme vse te čustvene vplive. Povezovanje z vašim notranjim Škorpijonom je lahko dragoceno darilo polne Lune v vašem znamenju, ki se ta torek sreča z vašim vladarjem Plutonom. Težava, ki vas že nekaj časa muči, se bo verjetno ponovno pojavila. Vaš pristop k reševanju te težave bo ključen za določitev poteka vašega tedna (in nadaljevanja). Razumevanje nauka, skritega v problemu, vam bo pomagalo doseči pozitiven izid. Ko bo Merkur v četrtek prešel v direktno gibanje, se bo vaše vsakdanje življenje postopoma olajšalo z bolj učinkovito komunikacijo. Končno, združitev Marsa z Neptunom v Ribah v nedeljo lahko poveča vašo strast ali povzroči razočaranje v ljubezenskem odnosu. Za jasen pogled na ljubezen boste potrebovali dozo objektivnosti...

Strelec

Ta teden prinaša razrešitev nedavno zastalega zapeljevanja. Morda boste oživili iskrice z nekom novim ali pa obudili čustva z osebo, s katero ste že dlje časa povezani. Polna Luna v Škorpijonu ta torek bo intenzivno vplivala na vašo podzavest. Morda se boste nenadoma začeli ukvarjati s preteklimi čustvi ali temami, ki ste jih doslej potiskali vstran ali zanemarjali. Ob prisotnosti Plutona preverite, ali je kateri od teh občutkov ali situacij treba dokončno razrešiti. Poleg tega bo Merkurjevo neposredno gibanje v četrtek olajšalo vaše načrtovanje in komunikacijo, izboljšalo pa bo tudi vaše ustvarjalno izražanje. Vendar bodite previdni, da boste svoje misli in namene jasno izrazili, zlasti v odnosih z družino, saj bo Mars ta konec tedna v kombinaciji z nejasnim Neptunom v Ribah lahko prinesel nekaj zmede.

Kozorog

Med polno Luno v Škorpijonu ta torek, ko se boste v svojem družabnem krogu povezovali z energičnimi prijatelji ali skupinami, boste poživljeni. Vendar bodite previdni, saj težak aspekt Plutona nakazuje, da bi lahko naleteli na osebe, ki so prevladujoče ali manipulativne. To bi vas lahko spodbudilo k odločitvi, da se takšnim ljudem v prihodnosti izognete—čas je, da rečete zbogom negativnosti! Nadalje bo Merkur, ki se v četrtek vrača v direktno gibanje, olajšal komunikacijo in načrtovanje, povezano z vašim domačim okoljem. Vikend prinaša združitev Marsa z Neptunom v Ribah, kar bo oživilo vašo domišljijo in intuicijo, čeprav bi lahko bilo težko razlikovati med resničnostjo in iluzijo...

Vodnar

Morda boste občutili, kot da ste na vrhuncu sveta, ko polna Luna zasveti v sektorju vašega javnega statusa. Pričakujte povečano ambicijo ob polni Luni v Škorpijonu ta torek. Ta čas vas bo navdihnil z močno željo po uspehu, vendar težak aspekt Plutona opozarja, da bi vaš ego lahko oviral idealen izid. Ne dovolite, da vas tekmovalnost ali kritika prisilijo v obrambno držo, ki bi vas lahko iztirila. S preobratom Merkurja v direktno smer v četrtek se bo lažje izvajalo načrte in komuniciralo vaše ideje. Ta vikend, ko se Mars združi z Neptunom v Ribah v vašem finančnem sektorju, bodite pozorni, saj bi to lahko zameglilo vašo finančno presojo. Bodite previdni pri impulzivnih nakupih, vendar bodite odprti za inovativne ideje, ki bi lahko prinesle dodaten prihodek.

Ribi

Resnica se zdaj morda začenja razkrivati – nekaj, kar vam je že dolgo uganka, a vam doslej ni uspelo popolnoma razumeti. Če boste znali obvladati intenzivnost, bo torek s polno Luno v Škorpijonu za vas priložnost za izjemne dosežke. Vaša čustvena izraznost in poglobljeno razumevanje bodo pritegnili pozornost in priznanje. Vendar pa se pripravite na skrite zaplete zaradi subverzivnega vpliva Plutona. Da se izognete zapletom, bodite jasni v svojih namerah in budni na energije, ki vas obkrožajo. Na srečo vam bo Merkur, ki se v četrtek obrne direktno, prišel na pomoč in olajšal komunikacijo. Kljub temu boste ta vikend morali biti še posebej pozorni na jasnost, ko se Mars združi z Neptunom v vašem znamenju. Čeprav bo mamljivo slediti intuiciji, poskrbite, da vam želje ne zasenčijo jasnega razsodka.

Jupitrova šola astrologije

Pomladni paket razstrupljanja

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Kar trije planeti se premaknejo v Dvojčka (od 20. do 26. maja 2024)

Pripravite se na čudovit in razburljiv teden, poln dogajanja! Ta teden nas bo preplavil valnavdušenja, idej, načrtov, …

Tedenski horoskop – Drznite si raziskovati in rastite! (od 13. do 19. maja 2024)

Naš nenadomestljivi astrolog Jimmy zagotavlja, da bo ta teden obarvan z vsemi vrstami slastnih presenečenj, ki …

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Ta teden nas kliče, da usmerimo svojo pozornost na nekaj ključnih kozmičnih dogodkov, z znamenjem čutne neposrednosti in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.