PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Teden dobre volje: bi tudi vi dobro volje? Potem s tem vitaminom poskrbite, da bodo vaše celice vesele!

Teden dobre volje: bi tudi vi dobro volje? Potem s tem vitaminom poskrbite, da bodo vaše celice vesele!

Kaj pomeni biti dobra volja?

Dobra volja ni vzhičenost, ni tisto navdušenje, ko nekdo na reality showu zmaga, ko nekdo zadane srečo.

Dobra volja je občutek zadovoljstva, umirjenosti, občutek kontrole, da vse poteka kot mora in da je vse prav, da je vse na svojem mestu. Občutek, da se ti nikamor ne mudi, da ti življenje služi. Ko opaziš ptice na nebu, ko opaziš spreminjujočo naravo in si vzameš čas za to, da opaziš lepe oblake ... ja, takrat si dobre volje. Imaš tudi dovolj energije, da poslušaš jamranje drugih, si potrpežljiv, ne noriš, ne zamujaš. To je dobra volja in veste kaj, morala bi biti naše naravno stanje.

Pri nas se je ta teden začel tak teden. Teden dobre volje. Nič nima veze s tem, da smo se danes zbudili kot državljani z novo predsednico.

Načrtovali smo ga že dolgo nazaj in namensko umestili v mesec november, ki zna biti zelo turoben.
Je že res, da nam ga letos predhodno bodrijo s prihajajočim veselim decembrom, ki je za okus mnogih reeess prehitro, hkrati pa je letos nivo oglaševanja BLACK FRIDAY dosegel drug nivo in to lahko rečemo še preden ta dan sploh pride. Ste opazili?
No, Klepet ob kavi ima na to malo drugačen pogled, smo vendarle v osnovi raziskovalci, ki združujejo in povezujejo znanstvenike, zanimive ljudi in da lahko to opravljamo, tudi priporočamo kakšne izdelke. Od njih nekaj zaslužimo in s tem krijemo, da se lahko sploh predvajamo na televiziji in da imamo sredstva za svoje delo.
Akcij 40% off, black friday special offer, črni petek popusti in podobno si mi ne moremo privoščiti, ker nimamo takih marž. Z marže namreč plačujemo svoje raziskovalno delo.
No, s tednom dobre volje želimo doseči razumevanje tega, da za dobro voljo naše telo na celični ravni potrebuje podporo.


Torej, če želimo, da smo zares dobre volje, potem moramo biti vesele naše celice. In naše celice bodo vesele takrat, ko bodo imele dovolj goriva. In tukaj so B vitamini zelo pomembni.
Ljudje, ki so izčrpani, utrujeni, živčni in nervozni jim običajno mooočno primanjkuje B vitaminov.

Najlažji in najhitrejši način, da se "samodiagnosticirate" je tak, da izpolnite tale brezplačen test:
https://klepetobkavi.si/brezplacno/kviz-p/ali-imas-dovolj-vitaminov-skupine-b.html

Tukaj so navedeni neki najbolj pogosti znaki pomanjkanja B vitaminov, sicer pa se moramo zavedati, da ko pride do tega, da imamo ranjene kotičke ustnic, hitro posivimo, imamo motnje v ritmu delovanja srca ali pa celo že kakšne psihične diagnoze, antidepresive in podobno ... je pomanjkanje B vitaminov že zelo zelo močno in takrat nekaj več brokolija, čičerike in kalčkov ne bo dovolj, bo potrebno konkretno dodati. Spodaj navedeno kakšnega ...

Sovražniki vitaminov skupine B

Večje količine sladkorja v prehrani močno poškodujejo mikrobiom, torej črevesno floro, zato črevesne bakterije ne ustvarjajo več lastnih vitaminov skupine B. In tukaj se težave začnejo.

Sovražniki teh vitaminov so še črna kava, pravi čaj in alkohol.

Da se zavedamo ... alkohol = sladkor. In če boste šli na izziv 30 dni brez sladkorja, boste ulala narediti.

Brezplačna povezava do izziva je tukaj:
https://klepetobkavi.si/brezplacno/e-prirocniki/izzivi.html


Kako dodamo B vitamin?

Najprej s hrano seveda. Hrana je naša baza.

B vitamini so naravno prisotni v temno listnati zelenjavi, stročnicah, banane, žitarice, avokado, mandlji, jajca ...  

Potem pa seveda tudi v obliki dopolnila, kjer je zelo pomembno, da to ni sintetična oblika. Jaz osebno priporočam iz kaljene ajde, pa da je zraven dodan tudi vitamin C, najboljše kakšen šipek ali ekološka acerola.

Tega spodaj priporočam tudi osebno in v tednu dobre volje je torej akcija 3+1 GRATIS!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.