Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ta frajer živi v zlati piramidi. Zakaj?!

Ta frajer živi v zlati piramidi. Zakaj?!

Jim Onan skupaj z družino živi v zlat piramidi, kar je pravzaprav super zamisel − v piramidah se namreč dogaja čuda! Nad teorijo, da piramide ustvarjajo energijo, je bil tako prevzet, da je najprej zgradil več manjših piramid in eno večjo, v kateri sta s sinom, ki je botanik, posadila rastline in ugotovila, da rastejo kar 3-krat hitreje. Potem je zgradil še piramido za družinsko hišo, pozlačeno s 24-karatnim zlatom. Po končanih delih se je zgodilo nekaj nepričakovanega – sredi piramide se je začela pojavljati izvirska voda. Hitro so spremenili načrte in naredili še notranji bazen. 

Nenavadna, popolna geometrijska zgradba piramid, vodni izviri, sakralne in druge energije, pa velike koncentracije negativnih ionov so zagotovo trn v peti marsikateremu raziskovalcu.

Če se dotaknemo znamenitih bosanskih piramid, ki veljajo za najstarejše na svetu, kmalu ugotovimo, da nas dogajanja, katerim smo priča, ko obiščemo ta nenavaden kraj, presunejo v vseh pogledih. Nekatera niso znanstveno razložljiva, kljub vsemu pa ne gre zanikati, da v vsej dolini bosanskih piramid dokazano obstajajo posebne energije, ki delujejo kot inteligentna energetska naprava, konstrukcija pa s kirurško natančnostjo upošteva vodne tokove in njihova presečišča. Razen teh nenavadnih odkritij so tu še druge, subtilne energije, kot npr. orgonska energija (oz. či ali prana), torzijsko polje, Teslovi skalarni valovi itd. V piramidah v Bosni so namerili celo trikrat večjo koncentracijo negativnih ionov kot v planinah (in že tam jih je ogromno). Negativni ioni pa naj bi bili, kot pravi Semir Osmanagič, tudi zdravilo proti koroni. Mimogrede, tam nas Semir pričakuje med 23. 7. 2020 in 26. 7. 2020. 

 

Ostale zanimivosti o dolini bosanskih piramid:

 1. Odkritje doline bosanskih piramid pri mestecu Visoko v osrednji Bosni je eno največjih razkritij v zadnjih 100 letih.

 2. Piramide na splošno veljajo za ene najstarejših in največjih tvorb človeških rok na Zemlji. Domišljijo že od nekdaj burijo zaradi dimenzij, zahtevnosti gradnje in različnih ugotovitev o upoštevanih matematičnih zakonitostih.

 3. Znanstvene analize materialov potrjujejo, da je osrednja bosanska piramida (Bosanska piramida Sonca) stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše oz. najstarejšo odkrito piramido na Zemlji.

 4. Bosanska piramida Sonca je visoka 220 metrov, znamenita Keopsova piramida pa le 147 metrov.

 5. Gradbeni material bosanskih piramid je beton, ki ga današnja znanost praktično ni sposobna ustvariti.

 6. Tuneli pod piramido so doslej najdaljša in največja mreža podzemnih tunelov od vseh piramidalnih kompleksov na svetu!

 7. Na megalitih, postavljenih na stičiščih podzemnih vodnih tokov (energetske točke), so vklesani simboli, izjemno podobni evropskim runam.

 8. Ameriška profesorica v pokoju Bobbie Scarfe je uspela dešifrirati zapis na enem od megalitov.

 9. Ta pravi: “Vrata so zaprta, mi čakamo. Morali se bomo boriti in osvajati, dokler nam ponovno ne bo omogočen prehod skozi Vrata.”

 10. Meritve na vrhu piramide so pokazale, da iz piramide seva snop energije, ki se, nasprotno z obstoječim znanjem, krepi z oddaljenostjo od piramide. Celotna piramida se obnaša kot zelo inteligentna energetska naprava, konstrukcija pa s kirurško natančnostjo upošteva vodne tokove in njihova presečišča ipd.

 11. Voda v podzemnih rezervoarjih v notranjosti piramide je popolnoma neoporečna, zrak v kanalih globoko pod zemljo pa za človeka idealen (npr. po odstotkih vsebnosti kisika in vlažnosti zraka).

 12. Na podlagi številnih meritev in laboratorijskih izvidov pri izkopavanjih najdenega materiala je dr. Osmanagić prepričljivo dokazal, da so piramide energijski stroji, ki so uporabljali naravne izvore energij. Dokazano je, da so piramide po svoji naravi elektromagnetne in ultrazvočne.

 13. V zadnjih nekaj letih so znanstveniki izmerili in dokazali obstoj še drugih, bolj prefinjenih energij.

 14. V podzemnih tunelih Ravne in na piramidi Sonca so namerili Schumannovo resonanco (7,83 Hz).

 15. Pred vstopom v podzemne tunele in pri obisku piramid je dobro, da točno določimo namero obiska. Vsak se poveže z delovanjem energije piramide, ki pospeši uresničitev namena, ki mora biti čist in etičen.

 

Vabljeni z nami! 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1868.html

Semir Osmanagić o energijah v bosanskihi piramidah:

Sorodne objave

Datumi za zajem izvirske vode v letu 2021

Datumi za vodo, ki ima zdravilne lastnosti, so določeni po luninem koledarju. Lunin koledar ni vezan na letno gibanje …

Kako v vsakdan vnesti več miru?

Da v tem turbulentnem času ne bi padli z ritma, potem v svojo dnevno rutino uvedite šest preprostih navad za bolj mirno …

Energije meseca januarja

Vstopili smo v leto 2021! Če vas zanima letni pregled energijskega dogajanja za 2021, potem si poglejte minulo …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Darko ERŽEN, |

zanimivi članki

Komentiral Darko |

Članek o zlati piramidi je zelo zanimiv, vendar ne odkriva v kateri državi in v kateremkraju se nhaj aza zlata piramida in za kakšno vsoto denarja je bila zgrajena , in kolikočasa ž tam stoji.
Na mojepresenečenje avtor članka ne upošteva osnovna pravila novinarstva po katerem mora vsak resen in profesu+ionalenavtor nvsti odgovore in podatke po rformuli Km na 5 potenco ( Kdo'+kje + kdaj
+ kako + zakaj ). to predlagajte vašm sodelavcem pri pisanju člankov . LP D.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.