Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Svetlobni krogi/orbi, ki se pojavljajo na fotografijah. Kaj je to?

Svetlobni krogi/orbi, ki se pojavljajo na fotografijah. Kaj je to?

O videnjih čudnih predmetov na nebu oz. srečanjih z nezemljani govori vedno več ljudi. Včasih je pričevanje o nenavadnih nočnih (ali dnevnih) obiskih z drugih planetov ali galaksij veljalo za simptomatiko norosti … Kaj je torej res? So nezemljani resničnost ali le plod človeške domišljije? Tokrat ponovno gostimo duhovnega šepetalca ali medija Matjaža Obranoviča, ki bo pojasnil tudi njegovo dojemanje pisma, ki smo ga prejeli v Klepetov e-nabiralnik in se začne tako: Kaj se dogaja nad hribi Gozdnik, Kamnik in Mrzlica? Pojavljajo se svetleči objekti …

Čudna dogajanja na nebu so stalnica že od nekdaj, z izjemo, da gre danes bolj za videnja pojavov, ki so mešanica med fizičnimi predmeti/bitji in svetlobnimi energijskimi kroglami/orbi (za razliko od včasih, ko je bilo več videnj fizičnih NLP-struktur).

Izraz orbi se nanaša na “tujke”, podobne milnim mehurčkom, ki jih občasno opazimo na fotografijah. Šlo naj bi za mehurje, podobne kroglastim strelam.

Ne zamudite ogleda posnetka, spremljajte pa še našo spletno stran, kjer se objavljajo predavanja o nezemljanih, ki jih z Matjažem redno organiziramo.

Prihajajoče predavanje Matjaža Obranoviča (ki bo 1. 3. v Celju) bo namenjeno ozaveščanju o aktivnostih, ki so se dogajale že v času bivše Jugoslavije, ter tudi o skritih dejavnostih, raziskovanjih in dokazih, ki smo jim priča danes. Po predavanju se nam boste lahko pridružili tudi na neformalnem, sproščenem druženju v bližnjem lokalu, kjer boste pokramljali z isto mislečimi ljudmi, izmenjali informacije, ugotovitve in druge ideje. Lokacijo bomo zaupali na samem predavanju.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/predavanje-o-nezemljanih-z-matjazem-obranovicem-v-celju.html

Sorodne objave

28 milijonov let stara zgodba kamna faraonov in zdravilcev (libijski tektit)

Čudoviti kristal moldavit je na Zemlji pristal pred približno 14 milijoni let, zgolj na območje Češke.  Obstaja pa …

Kako je oblika NLP-jev povezana s teorijo o ravni zemlji?

Ni vse “glih”, kar vidimo na nebu. Tudi z morebitnimi videnji NLP-ev je tako. Glede na obliko namreč ločimo črne in …

Kdo je zgradil Bosanske piramide?

Odkritje bosanskih piramid pri mestecu Visoko v osrednji Bosni je eno največjih razkritij v zadnjih 100 letih. Kakor …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.