PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Svetlobni krogi/orbi, ki se pojavljajo na fotografijah. Kaj je to?

Svetlobni krogi/orbi, ki se pojavljajo na fotografijah. Kaj je to?

O videnjih čudnih predmetov na nebu oz. srečanjih z nezemljani govori vedno več ljudi. Včasih je pričevanje o nenavadnih nočnih (ali dnevnih) obiskih z drugih planetov ali galaksij veljalo za simptomatiko norosti … Kaj je torej res? So nezemljani resničnost ali le plod človeške domišljije? Tokrat ponovno gostimo duhovnega šepetalca ali medija Matjaža Obranoviča, ki bo pojasnil tudi njegovo dojemanje pisma, ki smo ga prejeli v Klepetov e-nabiralnik in se začne tako: Kaj se dogaja nad hribi Gozdnik, Kamnik in Mrzlica? Pojavljajo se svetleči objekti …

Čudna dogajanja na nebu so stalnica že od nekdaj, z izjemo, da gre danes bolj za videnja pojavov, ki so mešanica med fizičnimi predmeti/bitji in svetlobnimi energijskimi kroglami/orbi (za razliko od včasih, ko je bilo več videnj fizičnih NLP-struktur).

Izraz orbi se nanaša na “tujke”, podobne milnim mehurčkom, ki jih občasno opazimo na fotografijah. Šlo naj bi za mehurje, podobne kroglastim strelam.

Ne zamudite ogleda posnetka, spremljajte pa še našo spletno stran, kjer se objavljajo predavanja o nezemljanih, ki jih z Matjažem redno organiziramo.

Prihajajoče predavanje Matjaža Obranoviča (ki bo 1. 3. v Celju) bo namenjeno ozaveščanju o aktivnostih, ki so se dogajale že v času bivše Jugoslavije, ter tudi o skritih dejavnostih, raziskovanjih in dokazih, ki smo jim priča danes. Po predavanju se nam boste lahko pridružili tudi na neformalnem, sproščenem druženju v bližnjem lokalu, kjer boste pokramljali z isto mislečimi ljudmi, izmenjali informacije, ugotovitve in druge ideje. Lokacijo bomo zaupali na samem predavanju.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/predavanje-o-nezemljanih-z-matjazem-obranovicem-v-celju.html

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.