DANES BREZPLAČNO DARILO OB NAKUPU MUMIJE V PRAHU – KOZMETIČNI TRAK ZA LASE
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Svetlobna koda za gledalce "Klepeta ob kavi"!

Svetlobna koda za gledalce
Kljub temu, da bodo kmalu tri desetletja odkar deluje v medijih, ni nikoli nehal razmišljati s svojo glavo. Že v najstniških letih je našel svojo poklicanost in jo razvijal v različnih produkcijah, od največjih slovenskih šovov, pa tudi nanizank, serij, dokumentarcev, masovnih dogodkov ... in naučil se je živeti v korporativnem svetu in plavati z morskimi psi, v družbi, kjer se vsak bori za svoj stolček in znanje ter ideje niso tiste, ki so nagrajene, včasih to ni niti zaželeno. To ubija človeško dušo, a sam je našel druge načine, da jo je hranil, vse dokler se nekega dni ni odločil, da se pridruži projektu Klepet ob kavi. Dvomim, da bi ga kdo označil kot duhovnega. Kdaj kaj spije, poje tudi meso, rad uživa življenje, a vendar ima najbolj izpopolnjene radarje za opazovanje sebe ter drugih, sicer tudi meditira in išče čas v naravi. No, gremo naprej.
 
Številna nenavadna naključja so pripeljala do tega, da se je pridružil naši ekipi in takoj je začel živeti in dihati s projektom ter graditi trdno bazo na čistem začetku. Jaz pa sem si samo želela novo uvodno špico za oddajo in čakala ter čakala nanjo. Eno leto! In potem je le prišla na vrsto. Ni mi bilo dovoljeno, da spremljam kako nastaja, ni bilo dovoljeno dati komentarjev, izbrati glasbo, ničesar. Večkrat sem poudarila, da izgubljamo čas, ker mi verjetno ne bo všeč, sem predvsem specifičen človek in vem, kaj želim da uvodna špica izraža in kakšno vibracijo nudi ljudem, ker je to močna iniciacija in mora imeti kup pozitivnih in spodbudnih subliminalnih sporočil. No, pa sem se prepustila ... in potem sem jo doživela. Najprej sem videla, da traja nekaj več kot minuto in takoj začela s komentarjem, da je veliko predolga, da sem pričakovala max. 30 sekund. In sem se znova, prepustila.
 
In jo je predvajal .... Še preden se je odvrtelo teh 60 sekund sem ganjena samo gledala in jokala. Kako je to možno? Kako je to mogoče? To je 60 sekund, ki predstavlja celo moje življenje, vso mojo strast, sinopsis mojega poslanstva in vsega, kar mi resnično pomeni in kar čutim da je misija projekta Klepet ob kavi. Prav ganjena do srca sem bila in priznam, predvsem zaradi tega, ker me še nihče na tem svetu ni tako prebral, mi tako prisluhnil in tako ugotovil na katere gumbe mora pritisniti, da v mojih telesih sproži vse to, da gre tako globoko v podzavest do nadzavesti. Naravnost genialno. In pogledala sem jo vsaj še 5x in potem vsaj še 10x in glasbo smo si prav vsi v ekipi momljali. 
 
Morda te uvodne špice prav nihče ne bo razumel in tako je tudi vredu. Ker ni nič preveč za razumeti, je pa veliko za doživeti. Vsaka beseda, vsaka slika, vsak video v tej špici odraža vibracijo, ki je narejena za prihajajoče obdobje intenzivnih sprememb in intenzivne osebne ter duhovne rasti. Pa je ni naredil ne guru, ne nek duhovni mojster, zgolj nekdo, ki sledi svoji poklicanosti in si dovoljuje da čuti, si dovoljuje da je prevodnik. In špica obsega toliko informacij, ki jih oko ter sluh niti ne zaznata, zato vas srčno vabim, da to doživite in samo ponudite iskreno priložnost za doživljanje te minute, ki je pravzaprav svetlobna koda, ki prižge prav posebne iskre. In sporočite mi, kako jo doživljate tudi sami, sicer pa jo gledate ob vsakem začetku oddaje Klepet ob kavi, ki se predvaja na televizijskih kanalih ali YT kanalu.
 
Pa še to. Odkar je špica narejena se je v projektu zgodilo ogromno pozitivnih sprememb, med drugim tudi to, da smo končno dobili popoldanski televizijski termin na TV3, pa tudi da se ponovno lotevamo tematik, ki ste jih dolgo pogrešali pri nas, pa da prihajajo nove voditeljice in še mnogo drugih svežih zadev. Ja, ko si enkrat v toku, potem teče in teče, lahkotno, preprosto in enostavno. Pridruži se temu toku in ga še bolj začuti na kakšnem dogodku, potovanju ali zgolj predavanju, kmalu bo namreč povsem brezplačen dogodek (VEČ TUKAJ).
 
 
Zdaj pa tudi ti. Vdih, izdih. Muzika na glas, minutka mira in doživi še ti:

Sorodne objave

6 nepogrešljivih izdelkov, ki vam lahko rešijo dopust

Kaj je bolj mučnega od zdravstvenih težav na dopustu brez ustrezne opreme prve pomoči.  Imamo seznam šestih …

S pametjo na bazen ali morje – ključna pravila!

Za žensko zdravje je ključno, da se v morjih in bazenih kopamo po pameti – da ne bo vnetij mehurja, glivic, izpuščajev, …

Vikend totalno na OFF! Če želiš doživeti RES globoko sprostitev, se nam pridruži!

Za nami je intenzivno obdobje, zato vas vabimo na vikend na OFF, kjer se bomo popolnoma odklopili od vseh motilcev …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.