PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ste privezani na domačo školjko? Zaprtje na poti!

Ste privezani na domačo školjko? Zaprtje na poti!

Glavna naloga črevesja je absorbirati vodo iz preostale hrane in odstraniti odpadke (blato). Če pa je blato predolgo v črevesju, lahko postane trdo in se stežka premika − in to nas pravzaprav muči v primeru zaprtja. Tokrat bomo z zdravstveno trenerko za hormone in ščitnico Simone Godina pregledali vzroke in naravne načine za lajšanje težav z zaprtjem. Kaj uživati za ohranjanje mehkosti blata, zakaj so sintetična odvajala tako problematična ter kako deluje popolnoma neškodljiv pripravek iz nekaterih naravnih semen, rastlin in začimb? Ne zamudite ogleda posnetka! 

Zdravo črevesje pomeni zdravo srce, zdrave možgane in dober imunski sistem. No, pravzaprav pomeni zdravo črevesje vsaj to! Gre namreč za ključen organ človeškega telesa, njegovo uravnoteženo delovanje pa predstavlja temelj dobrega počutja. In to delovanje se v času dopustov/potovanj, ki so na nek način stres za organizem (saj veste, pakiranje, pričakovanje, sprememba okolja, morebitni prepiri med vožnjo itd.), velikokrat poruši. Sprva na svoje želodčke kar malo pozabimo, ko pa se po dolgi poti, razpakiranih kovčkih in prvem odhodu na plažo vendarle malo sprostimo, velikokrat ugotovimo, da je počitniško počutje vse prej kot idealno – pestijo nas zaprtje, napetost v trebuhu, glavobol, pomanjkanje energije.  Lena in počasna prebava povzroči nabiranje oblog na črevesju, ki zastrupljajo telo in hkrati preprečujejo absorpcijo hranljivih snovi. To posledično vodi v porušeno ravnovesje in z njim seveda slabo počutje. Vse to so razlogi, zaradi katerih je vsakodnevno odvajanje blata še kako pomembno. Pri težavah je dobro za prebavni trakt čim prej poskrbeti! In to na naraven način (brez poseganja po sintetiki!). 

Rastlinske granule spadajo zato v vsako potovalno torbo!

Rastlinske granule - naravno odvajalo

Rastlinske granule - naravno odvajalo

Rastlinske granule sestavljene iz osmih rastlin, ki skupaj pospešijo prebavo in učinkovito …

25,00

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.