Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Starodavne šamanske prakse za vračanje moči in zdravja

Starodavne šamanske prakse za vračanje moči in zdravja

Kljub temu, da šamanizem ni direktno vpet v našo kulturo in vemo o njem zelo malo, lahko ob raziskovanju šamanizma kar hitro ugotovimo, da je prisoten v vseh duhovnih tradicijah našega planeta. Šaman je bil že od nekdaj varuh svojega ljudstva, skupnosti, ter zaščitnik in vodja, ki je tesno sodeloval s silami narave. Šaman je oseba, ki v spremenjenem stanju zavesti potuje v nevsakdanjo realnost. Kar pa ne pomeni, da je vsak, ki sodeluje v šamanskih potovanjih tudi šaman. V plemenskih skupnostih so šamani vidci, ljudje ki nenehno dostopajo do univerzalnih znanj in resnic, ter vodijo ljudi po poti do ozdravitve, ali pridobivanja odgovorov na vprašanja.

Šamanizem ni sistem verovanja, saj temelji na izkustvih, zato bi lahko rekli, da je starodavna metoda. Obstaja v številnih kulturah, kjer soobstaja tudi z različnimi religijami, na primer na Japonskem soobstaja z Budizmom. Ena izmed značilnosti vseh oblik šamanizma je ta, da se zavedajo obstoja duhov in z njimi delujejo. Sodelujejo in se pogovarjajo z duhovi rastlin, živali, narave, situacij, prostorov, predmetov,... Od njih prejmejo informacije in na primer ob povezovanju z rastlino dobijo vedenja, v kakšen namen in na kakšen način jo uporabiti kot zdravilo. 


Kako poteka šamansko zdravljenje?

Šaman potuje v nevsakdanjo realnost z jasnim namenom, da želi nekoga ozdraviti in priti do vedenja, kaj se z človekom dogaja in kje je izvor njegovih težav. Na samem potovanju se že odvijajo postopki zdravljenja, ter vračanje izgubljene moči posamezniku, ki se sooča s težavami. Šaman lahko na šamanskem potovanju tudi dobi informacije, kako naj se zdravljenje nadaljuje v vsakdanji realnosti. Ko se posamezniku vrne njegova moč, ga le-ta ščiti pred boleznimi in težavami, če le sprejema odločitve in deluje tako, kot je zanj blagodejno. Naloga šamanov je, da pomagajo vsem v skupnosti, ki si želijo razrešitve, pa tega niso zmožni narediti sami.


Šamanski ritual medicinskega kolesa 

Ritual medicinskega kolesa nam pomaga, da se uskladimo z vsemi elementi narave in integracijo elementov znotraj sebe. Gre za starodavno, a napredno tehnologijo, ki nam pomaga na poti do ravnovesja. Pomaga nam, da se vrnemo v opolnomočeno stanje s pomočjo sofisticiranih orodij antičnih skupnosti. Kolo oziroma krog je simbol celote, zdravljenja in integracije neverjetne moči elementov, ki je bila tisoče let bolj razumljena kot danes. 

Če si želite šamanske izkušnje in vrniti svoje telo nazaj v harmonijo, se nam pridružite na šamanskem ritualu medicinskega kolesa. Več o dogodku: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/samanski-ritual-medicinskega-kolesa-2965.html

Več o šamanizmu si lahko ogledate in preberete tukaj:

Šamansko medicinsko kolo; Jasmina Kandorfer: https://www.youtube.com/watch?v=GAYUru2mpBU

Šamanski snif:
https://www.youtube.com/watch?v=NF_VncrDY34

Zgodba o prvi ženski šamanki in njenem pripravku šamanskega snifa za ženske
Ceremonija šamanskega snifa rape, rastlinska medicina iz amazonije

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.