Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

STARODAVNE MODROSTI - KAJ JE BISTVO ŽIVLJENJA in za VSE NAS NAJBOLJ POMEMBNO?

STARODAVNE MODROSTI - KAJ JE BISTVO ŽIVLJENJA in za  VSE NAS NAJBOLJ POMEMBNO?

Bistvo našega življenja je, da spoznamo: da je za vsakega izmed nas najbolj pomembno, da se ukvarjamo sami  s seboj in ne z drugimi - našo notranjostjo - da se naučimo in znamo poslušati, slišati, razumeti, sprejemati sebe, se voditi samo po pozitivni poti življenja - da vemo kaj se nam dogaja znotraj nas - kaj si res želimo -  kaj ni naše in nam je vsiljeno - kakšne imamo težave ali izzive – kakšno poslanstvo, energijo: notranje občutke, navade, prepričanja, vzorce, emocije, čustva, vrednote, vzorce, programe – kaj in kako dnevno reagiramo ali s pozitivnimi ali negativnimi emocijami, čustvi, občutki, vrednotami - kaj so naši vzorci, programi in kateri so nam podporni in kateri nas rušijo …itd.

Da se naučimo: ne podporne energije vzorce, programe, navade, misli, prepričanja, čustva, vrednote, občutke iz sebe in življenja odstraniti - kje se nam določene situacije ponavljajo in zakaj - kje se vrtimo v krogu in kako pridemo ven - kako energijsko očistimo svojo dušo in telo vseh negativnih energij, težkih bremen, ki so nam bile vsiljene iz okolice in smo si jih zaradi neznanja in energijske ne moči nabrali, skozi življenje – kako dosežemo, da imamo vedno čisto vest, postanemo odgovorni, pozitivno odločni, energijsko močni, samozavestni, pogumni, sigurni, ambiciozni, vztrajni, zdravi, ponižni, hvaležni, poslovno uspešni, ki verjamemo vase, naše sanje in cilje - kako dosežemo harmonično komunikacijo in odnose z vsemi, ki so to sposobni doseči …itd.

Iz lastne izkušnje vam pišem. Vse se da narediti samo poiskati moramo pot in izpeljati.

Da spoznamo: Kako se energijsko očistimo in ostanemo za vedno energijsko pozitivni in čisti - kje so znotraj nas naše šibke točke, blokade in kako svojo šibkost, blokado spremenimo v moč in potencial, močno pozitivno moč, se naučimo kako to moč pravilno in pozitivno v življenju tudi uporabimo - kaj smo se prišli naučit na ta planet in ravno sedaj. Zakaj je osebna rast tako pomembna in kaj nam prinese.

Vsi smo KREATORJI NOVE ZGODOVINE in VSI SMO ZELO POMEMBNI za NOVI NAČIN POZITIVNEGA življenja in RAZVOJA – Dvigovanja višje vibracije energije, nivojev, zavesti, zavedanja in morale.

VAS ZANIMA?  STE RADOVEDNI kaj s tem MISLIM? Kako KREAIRAMO  NOVI način RAZVOJA VSI – VSAK pri SEBI in VSI SKUPAJ? Vsaka nova generacija pripomore k boljši kvaliteti in svobodi življenja. Ste za, da zapustimo zapuščino na trdnih in zdravih temeljih? >> Če ja, dajmo jin narediti <<

Namen organiziranih treningov, tečaja numerologije, meditacije in dogodkov v mojih poslovnih prostorov je: Pomagati uporabnikom, da bolje razumejo sebe, ljudi okoli sebe, svoje otroke, energije v in okoli sebe, osebne cilje in vrednote, da razvijajo boljše medosebno komunikacijo in odnose, s svojimi življenjskimi in poslovnimi partnerji, otroci, starši, prijatelji, znanci, da bolje in hitreje rešujejo osebne ali poslovne probleme ali izzive. Pri uporabniku si prizadevam odpraviti tudi posledice stresnega, napetega in hitrega tempa življenja, jim pridobiti in ohraniti globoki notranji mir, obnoviti vitalnost in življenjsko energijo, jim dati smernice, kako se zaščititi pred stresnimi situacijami in ostati vedno miren, zbran in fokusiran na svoje življenje, življenje svojih najdražjih in življenjske cilje. Z namenom, da bodo zagotovo uporabniki dosegali svoje višje cilje in jih realizirala v svoje praktično življenje. 

Uživajte pri ogledu moje spletne strani o meni, dogodkov, video, člankov, potek tečaja numerologije, meditacije, treningov za mentalno in čustveno stabilnost, vitalnost, uravnoteženost in zdravo telo in duha. https://www.svobodno-zivljenje.si/ in vsebine na FB Svobodno Življenje Instagram: Svobodno Življenje 

PRIDITE po ODGOVORE tako MOŠKI, kot ŽENSKE in OTROCI. Ni starostnih meja.  

Z ljubeznijo Martina Veseljko 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.