Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Srečno za nekaj let!

Srečno za nekaj let!

Kaj človeka vleče na večmesečno potovanje z jadrnico? In to ne tisto dopustniško z veliko družbe, sončenja in razvajanja na palubi, ampak tako, na katerem se sooči sam s sabo in s svojimi omejitvami, močmi ter ekstremnimi okoliščinami – ko ni vprašanje, kateri koktejl si privoščiti, ampak ali preživeti ali umreti. Walter Teršek je čutil veliko željo, da se na pot poda kljub prisotnemu strahu. Pravi namreč, da če dopustimo strahu, da nas ustavlja, ne bomo nikoli živeli izpopolnjeno in srečno. Kako je izgledala njegova plovba, kaj ga je pri jadranju presenetilo in kaj razjezilo, kje si je privoščil počitek in hrano? Vse to ter še marsikaj presenetljivega (na primer, kdo je Walterjeva mama) boste izvedeli!

Če ste lani (ko se je ta oddaja prvič prevajala) poslušali Walterjeve pretekle dogodivščine, je zdaj čas, da se seznanite z novim podvigom, ki ga čakajo.

Mama Maria Ana Kolman je Walterja opremila tudi s prvo pomočjo v obliki sibirskih biserov. Jih najdete na posnetku?

smola cedre

Živica ali smola sibirske cedre

Močna baktericidna, antiseptična, anestetična, adsorbcijska in celiteljska sposobnost, …

45,00
Mumija ali Altajska skalna smola

Mumija smola (altajska gorska smola)

Mumija je kot zdravilno sredstvo poznana že tisočletja.

50,00
Elevterokok sirup

Elevterokok sirup

~ Naravni adaptogen za otroke in odrasle ~

38,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.