Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope. 

Zapis iz energij meseca aprila 2024. Poudarja, da se lahko vsebine le tega manifestirajo tudi mesece kasneje. Vsekakor pa bomo lahko videli učinek na vseh nivojih.

Popolni Sončni mrk v Ovnu 8. aprila bo viden v Severni Ameriki in bo prinesel dramatično energijo ter močan poudarek na akciji in individualizmu. Ta mrk, ki se bo zgodil blizu Hirona, bo lahko osvetlil potrebo po ozdravljenju starih ran in reševanju dolgotrajnih konfliktov, tako na osebnem kot globalnem nivoju.

Popolni Sončni mrk v Ovnu 8. aprila 2024 bo imel verjetno pomemben vpliv na globalni ravni, s svojim osvetljevanjem težav, povezanih z agresijo, politično polarizacijo in vojnimi konflikti. 

Ta mrk, ki sovpada s tranzitom Hirona, znanega kot "ranjeni zdravilec", skozi Ovna, prinaša priložnost za zdravljenje in premislek o globljih ranah človeštva, ki segajo od političnih razdeljenosti do dobesednih bojišč. Ta "Hironov mrk" bi lahko predstavljal kritični trenutek, ko bo človeštvo postavljeno pred izbiro: ali najti pot do miru in pogajanj ali pa nadaljevati s ciklom nasilja in konfliktov, ki vodijo v nadaljnje uničenje in trpljenje.

V letu 2024 obstaja resnična skrb glede možnosti jedrske katastrofe, zlasti okoli datuma 8. aprila, ko bo potekal popolni Sončni mrk v Ovnu. 

Ta strah je utemeljen, če upoštevamo zgodovinske vzorce Severnega vozla v Ovnu. V preteklosti je bil ta cikel povezan z jedrskimi preizkušnjami in katastrofami, kot je bila nesreča v Černobilu leta 1986. Možnost jedrskega incidenta, čeprav upamo, da se to ne bo zgodilo, ni mogoče popolnoma izključiti, saj države z jedrskim orožjem lahko v tem obdobju demonstrirajo svojo moč.

Hkrati pa mirno reševanje konfliktov v tem obdobju ne bo enostavno. 

Ideološke vojne v regijah, kot so Sudan, Gaza in Izrael, so pripeljale do globokih delitev in nasilja. Pot do miru bi lahko bila polna konfliktov in nasilja, kot kažejo zgodovinski primeri, kot so protesti proti vietnamski vojni in pariški študentski nemiri v 60. letih prejšnjega stoletja. Ustanovitev Nata z Južnim vozlom v Tehtnici leta 1949, čeprav je bil njen namen zagotoviti mir, je bila povezana z metodami kolektivne obrambe, kar kaže na zapletenost in dvojnost prizadevanj za mir.

V tem obdobju bodo morda potrebna radikalna politična dejanja in drzni koraki, da se dosežejo trajnostne rešitve, pri čemer bodo morali posamezniki in skupnosti preseči tradicionalne pristope k reševanju konfliktov in iskanju miru.

Povežite se s sabo in razumite, da vaša resnica ustvarja vaš model sveta. Dovoite si odmik, ko to začutite in bodite iskreni do sebe.

Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

Vikend za dušo

7 DNI ZA DUŠO IN TELO

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.