PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Šokirana, kako na moldavite gledajo drugje po svetu ...

Šokirana, kako na moldavite gledajo drugje po svetu ...

Začelo se je že na Japonskem. Ljudje so prepoznavali moldavit okrog mojega vratu in tudi v mnogih trgovinah, sem moldavite srečevala, sicer izjemno majhne ali pa zelo velike. Brez certifikatov, kar pomeni, da je veliko možnosti, da so bili ponaredki.

V Avstraliji sem v nacionalnem parku obiskala trgovino s kristali, kjer so prav tako opazili moj moldavit in ga podrobno pregledali, vanj usmerjali luč in se navduševali. Imeli so nekaj izjemno majhnih primerkov, brez certifikatov, a vendar bi rekla, da so bili pravi. Cena je bila vrtoglavo visoka, njihovo spoštovanje do njih pa globoko.

Tudi na Havajih so jih prepoznavali, a vendar je bil največji šok v mestu Sedona, ki je nekakšen center duhovnosti, ukvarjanja z energijami, tam so namreč tudi tako imenovani vortexi, nad katerimi pa redno vsak dan vidijo neznane leteče predmete, zgleda kot da bi se tam napajali z energijo. Sedona je mesto, kjer se vsi zavedajo, da obstajajo druga bitja, da nismo sami v vesolju, saj ima vsak od njih kakšno zgodbo, ki bi ji lahko rekli, da je laž, saj je tako neverjetna, nerealna, nenavadna, paranormalna.

V Sedoni najdeš desetine moldavitov in preseneti te, da imajo v teh trgovinah posebno mesto ravno moldaviti, ki jih izjemno cenijo in o njih vedo informacije, ki jih v Evropi težko slišimo. Redno jih uporabljajo pri meditacijah, nosijo okrog vratu, hranijo doma. Celo prodajajo izdelke – dišeče palčke z esenco moldavitov (torej navadne palčke, ki so bile izpostavljene moldavitom), olja z esenco moldavitov (navadno olje s koščkom moldavita) in še kaj bi se našlo.

Pravijo, da jih je težko držati v trgovinah, saj so tako priljubljeni in navdušeni so bili, ko so ugotovili, da prihajam iz Slovenije, ki je tako blizu Češke in da imamo direkten kontakt z najditelji moldavitov, ki nam jih posredujejo. To so za njih sanje, saj je od Češke do Sedone pot zelo dolga.

 

Kaj pravijo o moldavitih po svetu, v Sedoni posebej?

To je v njihovih očeh najbolj poseben in najbolj cenjen kamen, ki je padel na Zemljo z namenom, pred 15 milijoni leti. Gre za enega izmed najbolj redkih kamnov na svetu, ki jih ljudje cenijo in častijo tisočletja in se še danes podarjajo kot darilo med kraljevinami (royalty to royalty). Legenda pravi, da je moldavit tudi zeleni kamen Svetega grala in ima moč, da močno pospeši duhovni razvoj človeka.

Tudi ljudje, ki niso senzitivni na energije kamnov, kristalov, lahko moldavite čutijo zelo močno. Kot vročina, pulziranje. Nekateri čutijo kot silo energije, ki preplavi celo telo. Visoka vibracija moldavitov vpliva tudi na energijske center in jih odpre, predvsem ima veliko moč na srčno čakro. Zanimivo je tudi, kakšne informacije imajo o moldavitih in spanju, saj poskrbijo za stanje sanjanja. Vsekakor pa vsi poudarjajo in se strinjajo, da moldavit pospeši pozitivne spremembe v življenju!

 

Že prej sem čutila veliko hvaležnost, da imam dostop do moldavitov, da sem si ga lahko privoščila in ga nosim okrog vratu. Zares hvaležna. Ampak zdaj ... ko sem doživela in spoznala, kako zelo cenjen je moldavit po svetu, zdaj je moja hvaležnost še globja. Še močnejša.

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.