Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

So joni jajčka skrivnost do boljšega seksa?

So joni jajčka skrivnost do boljšega seksa?

Imamo dobro novico. Boljši seks je mogoč. Do njega si lahko pomagate z joni jajčki. Poleg joni jajčk priporočamo tudi uživanje zadostnih količin zdravih maščob, da bodo vaši hormoni pravilno delovali. Ne pozabite pa tudi na kvaliteten spanec, urejeno prehrano in vsakodnevno gibanje.

Kaj sploh so joni jajčka?

Beseda joni pomeni sveti prostor in je simbol boginje shakti v hinduizmu. Prakse krepitve medeničnega dna z jajci iz žada ali jonija so začele izvajati kraljice in priležnice starodavne Kitajske. Te skrivne prakse se zdaj ponovno odkrivajo in jih uporabljajo mnoge ženske, ki si želijo ustvariti bolj živahno spolno življenje. Pomembno je, da kupite kvalitetna joni jajčka iz pravega žada.

Efekt joni jajčkov

Vadba z jajčki joni ima veliko koristi – krepitev medeničnega dna, ohranjanje zdravih reproduktivnih organov ter krepitev spolne moči. Lahko pomaga uravnovesiti hormone. Preprečuje pa tudi uvelost mehurja in maternice. Prebudi vašo žensko moč, ustvaril či in poveča užitek na vseh področjih vašega življenja.

Kako krepimo medenično dno?

Medenično dno je mišična struktura v obliki viseče mreže na dnu medenice. Medenično dno podpira vaše organe, vam pomaga nadzorovati zadrževanje in izločanje. Udeleženo je pri vašem spolnem užitku in orgazmih.

Tako kot pri vseh drugih mišicah je tudi pri mišicah medeničnega dna pomembno, da z njimi vadite. S tem ohranite njihovo optimalno zdravje in delovanje. Vaje za dvigovanje uteži lahko izvajate na kateri koli prečno progasti mišici, da izboljšate njeno moč. Najbolj znani način vadbe za mišice medeničnega dna so Keglove vaje. Vendar to ni edini način.

Za razliko od Keglovih vaj, z joni jajčkom zajamete medsebojno delovanje diha in pran (energij) medeničnega dna.

Mišice medeničnega dna se dvignejo ali skrčijo vsakič, ko kihnete, skočite, zakašljate in se smejite, ker se med temi aktivnostmi vaš trebušni pritisk poveča. Če vam med katero od teh aktivnosti uhaja urin, je to znak, da se vaše medenično dno ne more skrčiti dovolj hitro in močno, da bi zdržalo povečan trebušni pritisk. To stanje imenujemo stresna urinska inkontinenca in prizadene vsako tretjo žensko. Proces staranja oslabi muskulaturo medeničnega dna, razen če redno izvajamo vaje z joni jajčki.

Zakaj uporabljati joni jajčka?

Uporaba joni jajčk močno poveča učinkovitost Keglovih vaj, saj daje mišicam predmet, ki ga lahko primejo in napnejo. Gibanje jajčeca iz žada v notranjosti vašega telesa prav tako vpliva na stimulacijo refleksnih točk1 za vse glavne organe v telesu.

Vadba medeničega dna je še posebej priporočljiva za ponoven razvoj mišičnega tonusa nožnice in medeničnega dna pred porodom, da olajša porod ter da hkrati ustvari trdne temelje za ponovno pridobitev moči po naporih med nosečnostjo in porodom.

Mnoge ženske so ugotovile, da te vaje pomagajo pri lajšanju vaginalnih bolečin in suhosti nožnice. Ženske v menopavzi pa so ugotovile, da so jim vaje pomagale naravno povečati vlažnost nožnice.

Poglejte si še naš video Povezava vagina – obraz; lifting ženske maternice = lifting obraza z joni jajčki

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral Marija Zaviršek Gortnar |

Spoštovani,
Želela bi kupiti joni žadaste jajčke (1 komplet - 3 kom).
Zanima me cena?
Hvala za odgovor.
Lep dan,
Marija Zaviršek Gortnar

Komentiral Damjana |

Tudi jaz želim kupiti joni žadaste jajcke.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.