PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

So bolj pomembne navade ali cilji? Če želite doseči vse svoje cilje, sanje … katere vsakdanje navade morate sprejeti?

So bolj pomembne navade ali cilji? Če želite doseči vse svoje cilje, sanje … katere vsakdanje navade morate sprejeti?

Se bolj osredotočate na cilje ali na navade v vsakdanjem življenju?

Ljudje se preveč fokusirajo na to, kar bi radi zgradili, na nek cilj v smislu zneska na računu ali nepremičnine, v kateri bi živeli … a vendar je prava pot ta, da se začnejo fokusirati na navade, ki jih ima človek, ki v življenju zgradi velike stvari! Kaj je torej bolj pomembno? Imeti visoke cilje ali sprejeti nove navade uspešnih in zdravih ljudi?

Uspešni podjetniki velikokrat rečejo, da jih nihče ne vidi takrat, ko delajo in razmišljajo ponoči, ko med prazniki sestankujejo ali dopust izkoristijo za kreativni oddih s sodelavci in podobno … a vsi jih opazijo, ko se pripeljejo z novim avtom, ko gredo dejansko na dopust (mimogrede, počitek je prav toliko pomemben kot delo) ali ko jih srečajo lepo urejene in v lepih oblačilih. A verjemite, da srčni podjetniki ne delamo za te ugodnosti (dopusti, lepa oblačila, dober avto). Srčni podjetnik dela zaradi dela samega, ker čuti strast, ker čuti svoje poslanstvo, svojo vlogo, ker je našel način, kako izraziti samega sebe in to se enači z uspehom.

Pa pustimo podjetnike, gremo na ostale izzive in cilje, kot so: JEDEL BOM BOLJ ZDRAVO ali SHUJŠAL BOM in podobno …

Vse to je preveč v zraku, premalo določeno. Potrebujete plan, način, kako boste vedeli, da svoj cilj dosegate ali ga ne. Katere navade vas bodo pripeljale do tega cilja …

Tukaj je nekaj vprašanj, ki si jih zastavite …

Kolikokrat tedensko bom prakticiral to navado, katere dni?

Ob kateri uri tega dne bom to prakticirl in kako dolgo?

Skratka, naj bo merljivo!

Ko vam uspe to, pa navedite tri najbolj pogoste omejitve, zaradi katerih bi znali to novo navado opustiti in pri vsaki oviri najdite rešitev, kako do tega ne bo prišlo.

Ko pridete do te omejitve, testirajte to rešitev in če ni ustrezna, jo zamenjajte.

Vedno so nove navade bolj uspešno implementirane v vaš vsakdanjik, če imate podporo ljudi. Zato svojim dragim povejte za svojo misijo in jih povabite, da se vam pridružijo!

Več o navadah bom govorila tudi na prihajajočem predavanju, kjer bo fokus na kreiranju ljubečega razmerja, najprej s sabo, posledično tudi z ostalimi. Sicer pa na gumbu dogodki najdete več informacij o vseh priložnostih, kjer se vidimo tudi v živo, ne samo preko televizije. To bomo počeli tudi ta konec tedna na vikendu za dušo, ki je sicer razprodan že več kot mesec dni, se pa načrtuje še kakšen v roku nekaj mesecev.

Ste pa vabljeni tudi k branju knjige “Kako živeti v obilju”, ki vam je na voljo v vsaki knjižnici. Je res, da se boste verjetno morali prijaviti na čakalno listo, vendar boste v njej našli zares malo filozofiranja in veliko tehnik, metod, praktičnih nasvetov, katerim boste sledili ali ne. Odločitev je seveda vaša!

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode! Knjiga vam ponuja …

27,00
Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta (E-knjiga)

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta (E-knjiga)

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode! Knjiga vam ponuja …

19,70

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Jože Žakelj; mag. fizike |

Sva dva z imenom Jože Žakelj v tej vasi,
zato sem dodal mag. fizike

Komentiral mag. Jože Žakelj |

mag. sem dodal zato,
ker sva dva z imenom Jože Žakelj v vasi.
L. p.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.