Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Skrivnosti kraljestva delfinov

Skrivnosti kraljestva delfinov

Mi ljudje na Zemlji smo- ste ozemljitveni drogovi materije v fizičniobliki. Kot humana forma imamo dolžnost, da zasidramo te Eterične žarke svetlobe v Zemljo, tako da se Eterično mesto svetlobe, 4 Dimenzionalno Kristusovo mesto, lahko zasidra na Zemljo. Delfini pa prispevajo njihov delež skupaj s Kiti ter ostalimi sesalci v oceanu.

Kit je tudi izredno pomembno bitje. Je oddajniško-sprejemna postaja za različne frekvence kot so to Delfini. V oceanu se nahajajo številne ravni in podravni. In življenje v morju v večjem deležu, ne more biti obenem v najglobljih predelih in pri površju. Zato so Delfini čuvarji - Varuhi prehoda, ali stražniki celotnega oceana in prehoda do zraka. Vendar so globoko pod oceanom še ostale oblike življenja v rahlo različnih oktavah in nivojih vibracije kakor Delfini, vendar so ista Delfinska Skupinska duša, ki se inkarnira v ta bitja.

Kakor ste vi ljudje smatrani za najvišjo obliko bitij na kopnem, so Delfini najvišja oblika teh bitij, ki živijo v vodi. In kakor imate vi na Zemlji številne humanoidne rase in podrase, so tako tudi številne rase v morju, in tako imamo tudi Kite. Mnoge oblike Kitov so samo druga vrsta Delfinskih duš, ki ponujajo različno obliko izražanja bivanja. V tem času, pa je seveda najbolj evoluirana Delfinska oblika.

Galaktični Svet ima številne baze pod vašimi oceani. Le te so prve fizične sidriščne točke za Eterične žarke luči. Na fizičnem nivoju, so Kristus rojen na Zemlji. Tu je daleč mnogo več baz pod oceanom, kakor pa jih je na kopnem. To je zaradi sodelovanja in stalne komunikacije - brez komunikacijske prekinitve - med kralji morja Delfini in Galaktičnim Svetom. Čeprav je ostalo morsko življenje prekinilo to povezavo: je ena oblika, en rod, ena rasa, ostala v kontaktu in tu jih je bilo veliko po številu. Da, na Zemlji pa jih je ostalo le malo - v perspektivi do človeške rase - jih je ostalo bolj malo v kontaktu  tekom vseh različnih obdobij na tem planetu. Vendar so nekatere baze Galaktičnega Sveta Kristusa stalno prisotne na Zemlji. In so vse bolj in bolj zmožne sidranja preko posameznikov, ki sprejmejo Kristusa v svoji zavesti, pletoč niti svetlobe ter vzorcev kamorkoli gredo po Zemlji.

Baze Galaktičnega Sveta pod morjem so sedaj obsežne in v mnogih primerih segajo vse do srca in v globino Matere Zemlje.

 

End of transmission

enota Emmanuel

 

Matjaž Obranovič - duhovni šepetalec

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.