Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Se učinkovitost kristalov poveča, ko delujejo skupaj?

Se učinkovitost kristalov poveča, ko delujejo skupaj?

To, da s pomočjo frekvenc spreminjamo strukturo vode in hrane, že vemo. Da pa lahko s pomočjo frekvenc posameznih kristalnih zvončkov z dodanimi elementi kamene strele, roževca in sončevega kamna prikličemo zdravje, ljubezen in srečo, pa vam je, domnevamo, novo. A kljub vsemu so pozitivni učinki cingljanja z njimi dokazljivi s certifikatom z Inštituta Bion –  frekvence, ki jih povzročajo, vplivajo na zdravje duše, doma, odnosov, učinkujejo na srčno čakro, izničujejo osamljenost, prinašajo energijo ljubezni ter omogočajo realizacijo materialnih potreb. 

Poseben vpliv na delovanja človeka imajo torej tudi kristali, ki delujejo tako posamezno kot v skupini. S primerno kombinacijo izbranih kamnov in kristalov lahko njihovo učinkovitost še pomnožimo ter tako ubijemo vsaj dve muhi na en mah.

To potrjeno dejstvo je izkoristil tudi izdelovalec orgonitov Robert Koprivc. Orgonitni stožec, npr., vsebuje kristale, ki uravnovešajo vsa področja človekovega življenja preko srčne čakre, hkrati pa tudi poskrbi za nevtralizacijo elektrosmoga. Prav tako omogoča zaščito in čiščenje atmosfere, spodbuja  kreativnost, intuicijo, omogoča varno vožnjo, pozitivno vpliva na rastline, živali, uporablja pa se še za energiziranje vode oz. hrane, za čiščenje in energiziranje kristalov …

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.