Danes praznujemo DAN ZDRAVJA! Koda ZDRAVJE ti odklene brezplačno poštnino!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Se na pokoj (finančno gledano) pripravljate že zdaj?

Se na pokoj (finančno gledano) pripravljate že zdaj?

NE? PA BI SE MORALI!

Ko bo čas, da odidete v pokoj … Mislite, da boste lahko preživeli? Se na pokoj (finančno gledano) pripravljate že zdaj? Starostna pokojnina je bila za moške s 40 leti pokojninske dobe decembra 2018 481 evrov, za ženske pa 533 evrov. Ni umetnost povezati, da s tako nizko pokojnino ne bo ravno lagodno živeti. Kako se na pokojnino pripraviti zdaj? Varčevati denar na banki, kupiti kako nepremičnino? Jože Vetrovec in Gvido Pinter priporočata varčevanje v obliki nakupa majhnih količin zlata. Zakaj? Katere se tiste prednosti pred ostalimi oblikami naložbe ter ali je res mogoče, da lahko papirnati denar čez noč ostane brez vsakršne vrednosti? 

Zakaj za pokojnino varčevati v naložbenem zlatu ?

Naložbeno zlato je edina valuta, ki ohranja realno vrednost in je neobčutljiva za inflacijo. Ne zapade finančnim reformam, nikoli ne izgubi stvarne vrednosti in je že 2500 let svetovna valuta. V zgodovini človeštva je propadlo preko 4500 papirnatih valut, zlato ni propadlo nikoli. 

NALOŽBENO ZLATO:

  • Nudi zaščito pred inflacijo in monetarnimi reformami. 

  • Zlate palice so plačilno sredstvo, ki je priznano po vsem svetu. Valutne zlate palice najmanjših enot so edino in najboljše zavarovanje, če se nam v življenju zgodi kaj nepredvidljivega. Brez težav jih po kosih zamenjamo v druge vredne predmete, denimo v blago, kar pri velikih enotah ni mogoče.

  • V kriznih časih je zlato stabilna naložba. Zlato ohranja vrednost in premoženje, če pa se sesuje evro, bomo čez noč ostali brez vsega. Ljudje, ki imajo doma zlato, so neodvisni od sistema.

  • Ohranja vrednost, saj so njegove zaloge v naravi omejene in ga ni mogoče reproducirati.

  • Svetovno povpraševanje po zlatu je večje od ponudbe.

  • Nakup in prodaja naložbenega zlata sta brez DDV. Edino zlato dolgoročno ohranja vrednost premoženja. Je neobdavčeno, vedno likvidno in brez tveganja.

Tudi naši modri predniki so varčevali v zlatu! Brez zlata ne bi bilo denarja in denar je bil do pred nekaj desetletij nazaj krit z zlatom. Danes na svetu ni več denarja, katerega vrednost bi bila zaščitena z zlatom. Papirnati denar je tako le valuta brez dejanske vrednosti. Le zlato ima resnično vrednost.

Priporočila pri nakupu zlata

Zlato je najbolje kupovati mesečno za enak znesek, kajti tako hkrati izkoristimo učinek povprečnega nakupa. To omogoča, da vsak mesec za isto vsoto denarja kupimo več zlata.
Zlati račun vam lahko pomaga odpreti Gvido. Zlato lahko kupujete prek trajnika, s čimer vsak mesec za zlato namenite enak znesek, denimo za gram ali dva zlata, kolikor si pač lahko privoščite. Omenimo še enkrat, da smo pri nakupu in prodaji zlata oproščeni plačila DDV-ja. Pomembno pa je tudi, da pri nakupu in prodaji ostanemo anonimni.

Za varen nakup majhnih količin zlata pa preverite www.klepetobkavi.si ali pokličite 070 781 477 (Gvido).

Sorodne objave

Koronavirus s pozitivne perspektive − dobre posledice koronavirusa

Svet ni črno-bel in tudi koronavirus ni izključno grožnja za človeštvo. Ja, zagotovo gre za zelo trdoživ in nevaren …

Je čas pred gospodarsko krizo dober čas za nakup zlata?

Če se sprašujete, kdaj je pravi čas za nakup zlata, neodvisni strokovnjaki odgovarjajo, da je za to primeren vsak čas! …

Gledalec opozarja: duhovna moč, koronavirus in znanje o mikroorganizmih! Vredno branja!

Ste edina televizija, ki zavestno in uspešno predstavlja in širi znanja o duhovni dimenziji našega življenja. Ta čas, ko …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.