Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Sam s sabo in divjimi valovi okoli sveta z jadrnico

Sam s sabo in divjimi valovi okoli sveta z jadrnico

Kaj vleče človeka na večmesečno potovanje z jadrnico? In to ne tisto dopustniško z veliko družbe, sončenja in razvajanja na palubi, ampak tako, na katerem se sooči sam s sabo in s svojimi omejitvami, močmi ter ekstremnimi okoliščinami – ko ni vprašanje, kateri koktejl si privoščiti, ampak ali preživeti ali umreti. Walter Teršek je čutil veliko željo, da se na pot poda kljub prisotnemu strahu. Pravi namreč, da če dopustimo strahu, da nas ustavlja, ne bomo nikoli živeli izpopolnjeno in srečno. Kako je izgledala njegova plovba, kaj ga je pri jadranju presenetilo in kaj razjezilo, kje si je privoščil počitek in hrano? Vse to ter še marsikaj presenetljivega (na primer, kdo je Walterjeva mama) boste izvedeli! Ne zamudite.

Ne samo Walter, tudi mi bomo letos veliki popotniki – kaj vse nas čaka v prihajajočih mesecih:

Obiskali bomo madžarski termalni biser Heviz in tudi samooskrbno ekoskupnost Krishna valley. Kopanje v naravnem termalnem jezeru je primerno za vse, ki jih rado in pogosto zebe, za ljudi, ki želijo ohraniti vitalnost, ki imajo probleme z bolečinami v lokomotornem sistemu, ki imajo osteoporozo, okrevajo po operacijah itd., Krishno valley pa si boste zapomnili po prijaznih ljudeh, ki živijo v sožitju z naravo in živalmi. Spoznali bomo, kako živijo, kako samooskrbni so, preizkusili bomo tudi njihove instrumente, se odeli v njihova oblačila, videli njihove rastlinjake, obdelovalne površine, obiskali hlev in spoznali odnos, ki ga tam vzpostavljajo z rastlinami in živalmi.

Poleti se bomo sproščali na že tradicionalnem oddihu za dušo in telo na energijski točki Jadrana – otoku Ižu, pozno poleti oz. jeseni pa se namenimo na zahodni del mistične Amerike med Indijance.

Če si letos želite drugačnega dopusta, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite!

https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.