Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Sadež, ki je zaradi svojih učinkov v preteklosti že dvignil veliko prahu!

Sadež, ki je zaradi svojih učinkov v preteklosti že dvignil veliko prahu!

Napredna bolgarska onkologinja dr. Maja Angelova Cakova nam bo v tokratni oddaji (za katero smo se morali odpeljati vse do Sofije) pojasnila lasten pogled na izjemne rezultate, ki jih dosega v svoji dolgoletni zdravniški praksi. Kakšen je povprečen profil pacientov na njihovi kliniki, kako pomemben je trden imunski sistem pri onkoloških bolnikih, ali podpira zdravljenje s kemoterapijo, kaj svetuje ljudem, ki bi si radi pomagali sami, kako pomembna je pri ozdravitvi volja ter podpora prijatljev/družine pa tudi, katera orodja so se izkazala za neverjetno podporna, ko gre za tretiranje resnih bolezni, kakršna je rak? Ne zamudite ogleda ponetka! 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Neverjetne učinke, ki jih opisuje tudi bolgarska doktorica, je izkazal sok noni. Z njim se je največ ukvarjal dr. Ralph Geinicke, biokemični znanstvenik, ki je tudi dokazal vpliv prokseronina na imunski sistem. Prokseronin namreč preprečuje, da bi celice zbolele, jih popravlja in pospešuje njihovo regeneracijo.

Sadež noni je v svetu že dvigal veliko prahu. Nekaj časa je bil celo prepovedan in omejen z embargom. Poznamo ga pod različnimi imeni, raziskave, ki so jih izvedli, pa znanstvenikom in medicinskim delavcem jemljejo dih. Ima namreč sposobnosti, ki pa so malodane tajne – obstaja namreč veliko zakonskih omejitev pri pričevanju o lastnostih, ki so bile sicer ugotovljene in potrjene s strani neodvisnih raziskav in študij. 

Noni sok ima pozitiven vpliv na mentalno in fizično kondicijo, izboljša vzdržljivost, proti izčrpanosti in stimulira imunost. Namenjen je vsem, ki želijo narediti nekaj dobrega za svoje telo (ne le rakavim bolnikom). Pomaga v boju proti prostim radikalom, poleg številnih vitaminov, mineralov, encimov, aminokislin pa vsebuje tudi iridoide in dve zanimivi sestavini skopuletin in damnaktal.

Skopoletin je snov noniju, ki sprošča krvne žile in jih naredi bolj elastične. Deluje kot sredstvo za boj proti visokemu krvnemu tlaku, stimulira ščitnico in veča nivo serotonina (hormona sreče) – razpoložuje, zraven tega pa uravnava tudi ritem spanja in budnosti, uravnava pritisk, deluje protibakterijsko …
 
Damnaktal nadzira proces delitve celic in zmanjša nevarnost razvoja tumorjev. Zaustavlja razvoj nekaterih rakavih in predrakavih celic. Poleg tega ubija parazite malarije in pospeši razvoj tako imenovanih T- in B-celic, makrofagov in limfnih celic, ki dvigajo imunski sistem, zaradi česar lažje premagujemo bolezni.

Sorodne objave

Letos znova odhajamo na IŽ! 7 dni za dušo in telo v JULIJU!

Otok Iž, skriti dragulj v Jadranu, je destinacija, ki ponuja veliko več kot le čudovite plaže in kristalno čisto morje. …

Diabetes in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija, je postala precej raziskana metoda za različne zdravstvene …

Kaj bi morali jesti kronično utrujeni, izčrpani, izgoreli ljudje?

Srčno vam priporočamo ogled spodnjega posnetka, ki je poln modrosti, predvsem pa razumevanja in strategije, kaj narediti …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.