Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

S spolnimi tehnikami pomladimo ženske zaklade, ki jih je stresno življenje osušilo

S spolnimi tehnikami pomladimo ženske zaklade, ki jih je stresno življenje osušilo

Žensko telo, lepota, privlačnost in vitalnost je izpostavljena velikim obremenitvam zaradi vsakodnevnega stresa v najbolj aktivnem , ustvarjalnem ženskem obdobju, ko je ženska razpeta na eni strani med »ženskimi« ter na drugi strani med »moškimi« obveznostmi.

Poleg izgube velike količine energije v času pred in po menstruacijami, nosečnosti, porodu, dojenju, je ženska poglavitna vloga pri odraščanju otroka,  v skrbi za gospodinjstvo in dom, partnerstvo, skrbi za svoje ostarele starše itd. kar terja svoj delež časa in ženske energije.

Največji kradljivec ženske subtilne energije, privlačnosti, spolne esence in  ženstvenosti je stres in dodatne, prekomerne obveznosti ter aktivnosti na delovnem mestu, skrbi za finančni budže, družbene aktivnosti, prekomerne fizične obremenitve in prevzemanje moških vlog ter moških dela.

Posledice se najprej pokažejo v pomanjkanju energije, utrujenosti,  izčrpanosti , izgorevanju. Poleg tega prične ugašati volja in želja: želja po kreaciji, ohladi se želja po spolnosti, ohladijo se partnerski odnosi, zmanjševati se prične libido, kajti ženska, spolna in življenjska energija nekontrolirano odteka in se troši ter ne obnavlja.


Ženski, spolni in orgazmični potencial se prične zmanjševati. Vzporedno se začnejo izražati posledice na telesu: menstrualne težave, PMS, nožnica prične izgubljati vlago in elastičnost, zato se povečajo vnetja, ciste, tumorji , …

Kmalu pride čas, ko se pričnejo poleg tega še hormonske spremembe v spolnih in hormonskih centrih, se ženske nemalokrat znajdejo v začaranem krogu, iz katerega ne najdejo poti. Zgodi se, da pričnejo izgubljati svoj smisel, svojega ženskega poslanstva in življenja. Počutijo se ujete, neizpolnjene, notranje lačne , velikokrat ovenele, nemočne, šibke ter brez moči... 
 

Obujamo prvi ženski spolni zaklad: Pomladimo vir svoje spolne esence s čarobno močjo nožnice in orgazmičnega diha

Ko ženske razumemo delovanje lastnega telesa, pomen svojih ženskih zakladov ter spolnih potencialov, si lahko pomagamo z dragocenimi spolnimi tehnikami, ki pričnejo obnavljati ženske zaklade in zaloge spolnih potencialov ter spolne energije.

Njihov čar je, da so preproste, praktične in očem nevidne, tako jih lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli. Pri tem uživamo in obujamo ter pomlajujemo spolno esenco, stopimo ven iz začaranega kroga ter pričnemo živeti sebe, uživati žensko, svoje poslanstvo…

ZAPRTA ŽADASTA VRATA – OHRANJAJO NAŠO MLADOST IN SPOLNI POTENCIAL
Ženska nožnica je za žensko izjemno pomembna, kot mišica ljubezni in spolne moči, ima vlogo stebra maternice ter vrat za spolno energijo. V tao jo  celo imenujejo žadasta vrata. V kolikor so le-ta zaprta, lahko ženska ohranja svojo spolno energijo, mladost, moč, privlačnost, saj preprečujejo izgubljanje ženske spolne energije in ženske moči. Odprta vrata pa vodijo v staranje in izgubo libida oz. spolne energije.

AKTIVIRAJMO REFLEKSNE CONE V NOŽNICI ZA OBNOVO SPOLNE ESENCE
Nožnica je eden odličnih pokazateljev ženske spolne moči, saj je vhod v nožnico oz. področje pribl. prva dva do trije cm nad vhodom nožnice so povezani z rezidenco spolne esence – ledvicami. Tao uči, da so ledvica glavna rezidenca ženske spolne esence, ki napaja spolne organe in rodila.

V kolikor je ta del nožnice upadel in v slabi kondiciji, to lahko nakazuje slabo žensko spolno moč in ledvično energijo oz. spolni potencial.

VITALNA LEDVICA – REZIDENCA ŽENSKE SPOLNE ESENCE IN ŽIVLJENJSKEGA KAPITALA
V tao se tretirajo ledvica za najpomembnejši »spolni« organ, saj vladajo spolni moči, libidu, spolni in vsesplošni ženski vitalnosti, nadzirajo maternico, spolnim
centrom ter življenjski kapaciteti. Izčrpana ledvična energije pripelje celo do frigidnosti oz. odpora do spolnosti in telesne izčrpanosti. Ledvica so hkrati »skladišče« spolne esence in življenjske energije, ki smo jo podedovali od staršev ob spočetju in je povezana s spolnimi funkcijami ter življenjskim kapitalom.  Zato jim je potrebno posvetiti pozornost, če želimo obnoviti in ohranjati svojo spolno in življenjsko moč.

STRES – KRADLJIVEC LEDVIČNE ENERGIJE, SPOLNE ESENCE IN ŽENSKE VITALNOSTI

Zaradi stresnega načina življenja so ženska ledvica ves čas izpostavljena posledicam stresa, saj so direktni napajalnik za nadledvične žleze – glavne »stresne« žleze.
Zato ledvica izgubljajo energijo, ki je potrebna za hranjenje ženskih spolnih centrov, rodilom, in spolni moči.

 

OD TEORIJE K PRAKSI – TEHNIKA Z ŽADASTIMI VRATI
S preprosto, a izjemno učinkovito tehniko izkoristimo ženske naravne in prirojene potenciale nožnice, orgazmičnega diha in regeneracije za obnovo GLAVNEGA ŽENSKEGA SPOLNEGA ZAKLADA – REZIDENCO SPOLNE ESENCE – LEDVIC.
Čarobnost tehnike je, da jo lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli in je očem nevidna, njeni rezultati pa so očem zelo vidni. Ker pomlajujejo nožnico, ledvica, spolno energijo, libido, ženstvenost in spolno privlačnost, življenjsko energijo in vitalnost.

 


Aktivirajmo refleksna področja nožnice in pomlajujemo rezidenco ženske spolne esence - ledvica

 

Odprta oz. zaprta žadasta vrata – nožnica. Skozi njo odteka ženska spolna energija

 

Akademija razvoja ženskih zakladov in naravnih spolnih potencialov

Karmen Bezget, international tao instructor healing love
mednarodno certif.učiteljica naravne spolnosti ter spolnih potencialov

www.femalesacademy.com
karmen.bezget@femalesacademy.com

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.