PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

S čim priklicati in zadržati dobro energijo doma?

S čim priklicati in zadržati dobro energijo doma?

Danes smo poveličevali Hollywood! Pa ne tistega glamuroznega ameriškega, ampak onega skrivnostnega, spiritualnega in terapevtskega – Holly Wood oz. sveti les. Palo Santo, kakor mu drugače pravimo, je naravni les in aromatično kadilo, ki ga že stoletja uporabljajo Inki in druga domorodna ljudstva Andov in Južne Amerike kot pripomoček za holistično zdraviteljstvo, čiščenje in odganjanje zlih duhov ali nesreč. Da pa je sveti les res pravi sveti les, pa mora skozi celo svojo metamorfozo, kar pomeni, da se ga ne sme sekati oz. kako drugače ubiti. Kako ga uporabljamo, kakšen vpliv ima na človekovo dušo in telo, pri čem nas podpira ter kako si z njim pomagati proti insektom? Ne spreglejte pogovora z Maginjo Blinkito!

Skupaj z Blinkito pa v kratkem (točneje 6. 3. v Ljubljani) prirejamo delavnico izdelovanja lovilcev sanj, ki veljajo med indijanskimi plemeni za svete predmete. Veliko bolje, kot če si ga kupite v trgovini, je, če ga izdelate sami, saj boste tako najbolje vedeli, od kje resnično izhaja in s kakšno namero je bil narejen. Redno ali po občutku je dobro lovilec sanj tudi postaviti na sonce, ga prekaditi s posušenim žajbljem ali palo santo svetim lesom, s čimer ga očistimo slabih stvari, ki so se vanj ujele.

Sveti les Palo Santo - 100 g

Sveti les Palo Santo - 100 g

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri …

45,00
42,00
-3,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.