Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ritual ob spomladanskem enakonočju

Ritual ob spomladanskem enakonočju

Pred nami je spomladansko enakonočje (ekvinokcij), ki nastopi v petek, 20. marca, ob 4:50.  Naši predniki so vedeli, da gre za pomembno prelomnico, s katero vstopamo v obdobje, ko bodo dnevi vedno daljši. Enakonočje torej pomeni, da bosta dan in noč časovno izenačena, nakar bo svetlejši del dneva vedno daljši.

Pomladno enakonočje (20. marec) je obdobje iluminacije, plodnosti, obnove, čas novega rojstva in čas, da zasejemo nova semena (čas za novo kreacijo). Je tudi obdobje, ki podpira čiščenje starih energij in balansiranje moške in ženske energije. Gre torej za nekakšen začetek, za rojevanje novega zunaj in znotraj nas  … Zato je še kako primerno, da ta posebni dan obeležimo s preprostim ritualom. 

Sorodne objave

Energije meseca aprila

Aprilske energije nas bodo tako božale kot teple. April 2020 bo po feng shuiju mesec tekmovalnosti, ko bodo vladali …

Izkoristite čas izolacije za pomlajevalne tehnike!

Pogoj za mladosten videz je redno čiščenje organizma pred t. i. včerajšnjimi strupi (torej toksini, ki smo jih …

Kako z uporabo nihala priklicati informacije, shranjene v podzavesti?

Radiestezija je tehnika zaznavanja vplivov različnih energij (od kozmične energije in radioaktivnosti Zemlje do drugih …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Maša Krameršek |

Pozdravljeni!
Ne dolgo nazaj sem zasledila da lahko pridemo do priročnika za boljše spanje brezplačno. Zanima me če je to še možno. Namreč sem dijakinja in vaše oddaje redno gledam se pa tudi sama ogromno ukvarjam z duhovnostjo ter trenutno z spanjem. Ker želim svojim sošolkam ter profesorjem narediti praktično skirpto o spanju želim zajeti spanje iz biološkega vidika ter duhovnega prav tako pa jim želim dati praktične napotke.
Upam da se mojemu sporočilu odzovete
Želim vam lep dan ter ostanite zdravi ter nasmejani=)
Maša Krameršek

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.