Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Resnica o bosanskih piramidah − kaj pravijo ljudje in kaj učbeniki?

Resnica o bosanskih piramidah − kaj pravijo ljudje in kaj učbeniki?

Energije v bosanskih piramidah so brez dvoma nekaj posebnega. O tem so v naši oddaji že govorili njihov odkritelj, dr. Semir Osmanagić, priznani bioterapevt Marjan Ogorevc, ruski fizik Yuri Yatsko, pa v prejšnjih sezonah tudi duhovni šepetalec Matjaž Obranovič in še kdo. Kaj je torej res in kaj ne? Kaj pravijo ljudje in kaj učbeniki? Zakaj zgodovina še vedno ne priznava bosanskih piramid ter zakaj se jih vztrajno branijo znanstveniki? Uradna znanost teh piramid ne priznava, saj bi njihova potrditev zrušila uradno verzijo zgodovine. In čemu navkljub vsem skepsam ljudje še vedno množično derejo v Visoko? Ne zamudite ogleda posnetka!

Bosanske piramide so marsikateremu raziskovalcu trn v peti, saj dogajanja, katerim smo priča, ko obiščemo ta nenavaden kraj, preprosto v večini niso znanstveno razložljiva. Kljub vsemu pa ne gre zanikati, da v vsej dolini bosanskih piramid dokazano obstajajo posebne energije, ki delujejo kot inteligentna energetska naprava, konstrukcija pa s kirurško natančnostjo upošteva vodne tokove in njihova presečišča. Razen teh nenavadnih odkritij so tu še druge, subtilne energije, kot npr. orgonska energija (oz. či ali prana), torzijsko polje, Teslovi skalarni valovi itd.

Zanimivosti o piramidah v Visokem

  1. Odkritje doline bosanskih piramid pri mestecu Visoko v osrednji Bosni je eno največjih razkritij v zadnjih 100 letih.

  2. Piramide na splošno veljajo za ene najstarejših in največjih tvorb človeških rok na Zemlji. Domišljijo že od nekdaj burijo zaradi dimenzij, zahtevnosti gradnje in različnih ugotovitev o upoštevanih matematičnih zakonitostih.

  3. Znanstvene analize materialov potrjujejo, da je osrednja bosanska piramida (Bosanska piramida Sonca) stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše oz. najstarejšo odkrito piramido na Zemlji.

  4. Bosanska piramida Sonca je visoka 220 metrov, znamenita Keopsova piramida pa le 147 metrov.

  5. Gradbeni material bosanskih piramid je beton, ki ga današnja znanost praktično ni sposobna ustvariti.

  6. Tuneli pod piramido so doslej najdaljša in največja mreža podzemnih tunelov od vseh piramidalnih kompleksov na svetu!

  7. Na megalitih, postavljenih na stičiščih podzemnih vodnih tokov (energetske točke), so vklesani simboli, izjemno podobni evropskim runam.

  8. Ameriška profesorica v pokoju Bobbie Scarfe je uspela dešifrirati zapis na enem od megalitov.

  9. Ta pravi: “Vrata so zaprta, mi čakamo. Morali se bomo boriti in osvajati, dokler nam ponovno ne bo omogočen prehod skozi Vrata.”

  10. Meritve na vrhu piramide so pokazale, da iz piramide seva snop energije, ki se, nasprotno z obstoječim znanjem, krepi z oddaljenostjo od piramide. Celotna piramida se obnaša kot zelo inteligentna energetska naprava, konstrukcija pa s kirurško natančnostjo upošteva vodne tokove in njihova presečišča ipd.

  11. Voda v podzemnih rezervoarjih v notranjosti piramide je popolnoma neoporečna, zrak v kanalih globoko pod zemljo pa za človeka idealen (npr. po odstotkih vsebnosti kisika in vlažnosti zraka).

  12. Na podlagi številnih meritev in laboratorijskih izvidov pri izkopavanjih najdenega materiala je dr. Osmanagić prepričljivo dokazal, da so piramide energijski stroji, ki so uporabljali naravne izvore energij. Dokazano je, da so piramide po svoji naravi elektromagnetne in ultrazvočne.

  13. V zadnjih nekaj letih so znanstveniki izmerili in dokazali obstoj še drugih, bolj prefinjenih energij.

  14. V podzemnih tunelih Ravne in na piramidi Sonca so namerili Schumannovo resonanco (7,83 Hz).

  15. Pred vstopom v podzemne tunele in pri obisku piramid je dobro, da točno določimo namero obiska. Vsak se poveže z delovanjem energije piramide, ki pospeši uresničitev namena, ki mora biti čist in etičen.



Zakaj je to potovanje drugačno od ostalih?

Pred tuneli nas bo sprejel dr. Osmanagić osebno. Doživeti piramide je že samo po sebi velika dogodivščina, druženje z njim pa je v teh časih dejansko redka priložnost.

S piramidami je namreč povezan skozi različna življenja, zaradi česar lahko preko njegove povezave tudi sami bolj začutimo vseprisotno zdravilno vibracijo.

Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Preverite, kdaj odpotujemo, in se pravočasno prijavite:

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-v-avgustu.html

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.