Čas pusta je čas norčij, šemljenja in seveda mastne hrane, še posebej tradicionalnih krofov. Po neki raziskavi imamo Slovenci najraje klasične krofe z marelično marmelado in sladkornim posipom, povpraševanje pa se povečuje tudi po krofih s čokoladnim ali vanilijevim polnilom.
V tokratnem članku zaupamo, kako pripraviti bolj zdravo vegansko različico z malinovim džemom, zaradi katere vas ne bo bolel želodec ali mučila slaba vest. Kot veste, so namreč običajni krofi precej kalorični … Veganski bloger Gašper Plankar nam je podrobno razložil, kako krofe pripraviti kar v pečici.
PRIHAJAJOČI KLEPETOVI DOGODKI za vse, ki se radi ukvarjate s pripravo zdravih obrokov ali pa bi radi trajno shujšali.
https://klepetobkavi.si/
Komentarji
Komentiral Špela |
Koliko pa je potrebne moke? Ni navedene kolicine
Komentiral Jasmina |
500 g pirine moke
Komentiral Maja |
V receptu manjka 500 g pirine moke