Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Aleksandra Drole praznuje in podarja

Aleksandra Drole praznuje in podarja

Čez par dni praznujem (natančno 19. januarja) svoj 49. rojstni dan.

Ja, hvala, ker mi čestitate. J

Moje življenje je bilo polno vzponov in padcev… V ljubezni in pri denarju, sta mi znani Nebesa in Pekel… Pa o tem morda kaj več poklepetamo na facebook live v ponedeljek zvečer.

Tokrat pa želim, da se veselite z menoj. Da bi se brez take trnjeve poti, kot sem jo prehodila jaz, lahko ohraniti vsaj v finančnem smislu.




Čeprav sem neizmerno hvaležna Stvarniku in soudeleženim za tri čudovite mladostniške otroke in partnersko ljubezen, pa verjeli ali ne, kot zemeljska Kozoroginja, se strinjam z izjavo, da gre Ljubezen skozi želodec. In pomembno je, da imamo denar.

Pomembno je, da imamo stvari v življenju, ki imajo tudi materialni smisel za nas.  Kot praktiki ponovnega utelešenja duše, vsi živimo svojo božansko samoizražanje v okviru naše človeške izkušnje. In ker je denar potreben za večino odločitev, ki jih želimo sprejeti, je denar nujno potreben vidik utemeljevanja našega božanstva znotraj naše človečke - fizične izkušnje.

Denar je tudi eden izmed bolj sprožljivih in frustrirajočih vidikov človeške izkušnje za večino duhovnih iskalcev.

Zato odpiram vpis na moj NOV program Mojster Finančne Manifestacije - mojstrski program z OGROMNIM 57% POPUSTOM od redne naložbe ... tako da boste lahko leto 2020 naredili za svoje najobsežnejše finančno leto doslej (in jaz imam celo DVA bonusa, vključno, samo zate!)

Želim ti olajšati življenje z znanjem, ki sem ga pridobivala dolga desetletja. Tri mesece bomo skupaj v avdio predavalnici, kot tudi v dopisni elektronski pošti.

Želim ti dati postopek, ki sem ga uporabila že dobro desetletje, da bi ustvaril finančno obilno življenje in to vam bo na voljo ob zelo dostopni naložbi.

_NAJBOLJŠE PRI VSEM TEM PA JE, DA USTVARJANJE FINANČNEGA OBILJA NE VKLJUČUJE TRDEGA DELA ALI VEČ DELA!_

KLIKNITE TUKAJ ZA PODROBNOSTI O PROGRAMU IN VPIS.

Ta posebna ponudba je na voljo do ponedeljka, 20. januarja (ja, hitro je! Vesolje se premakne, ko to storite !!), zato prosim, skočite!

Če še ne ustvarite želene stopnje finančnega premoženja ... je to zagotovo za vas!

Upam, da se vidimo v OnLine novem programu Mojster Finančne Manifestacije!

_P.S.:__ Ta program vam bo na voljo v avdio predavalnici do 31. decembra 2020. Na vaš e- mail pa boste prejeli knjige, delovne zvezke in delovne liste. Tako, da ni ovir za tiste, ki že delate v OnLine tečaju Ključ do duše.

_P.P.S: Hvala, ker ste prebrali vse do konca… in kliknili na oranžno pisavo, kjer se vam odpre info. prijavni obrazec, sicer mi pišite na e-mail. Tokrat vam PODARIM kar DVA BONU programa, pri je "Preroška intuicija" drugi pa "Denar in obilje", saj sta temelja tretjemu MOJSTER FINANČNE MANIFESTACIJE_

Praznujte z menoj in se radostite

Za vašo neskončno obilje,

Z Ljubeznijo

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra W. Drole
E- mail: aleksandra.vizionar@gmail.com
www.vizijeuspeha.com

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.