Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

RAZKRITO: ZRUŠEN NLP PRI OTOČCU NA DOLENJSKEM LETA 1966!

RAZKRITO:  ZRUŠEN NLP PRI OTOČCU NA DOLENJSKEM LETA 1966!

OTOČEC  – Naj so najbolj tajni politični arhivi eks Jugoslavije zakopani še tako globoko pod  zemljo, ne ostanejo večna skrivnost. Kolegi iz srbskega Kurirja so se dokopali do naravnost šokantnih podatkov in fotografij,  ki pričajo o tem, da zgodbe o padcih vesoljskih ladij in mrtvih  Nezemljanih ne spadajo le v svet Hollywooda in ameriške domišljije, ampak so se Dosjeji X dogajali tudi zelo blizu naših krajev oziroma kar pri nas.

 

Padel na kmetijo

Čeprav je njihov vir iz srbske vojaške varnostne agencije VBA zatrdil, da v arhivih od leta  1946 ni niti črke o padcih NLP-ja na območju nekdanje Jugoslavije, so objavili fotografije, ki jih je na svetovni splet poslal nečak enega od zdravnikov, ki so doživeli bližnje srečanje z bitji od tam daleč.

Ta nečak menda še vedno živi v Sloveniji, nedaleč od meje z Italijo, in trdi, da je njegov stric, narednik v Jugoslovanski armadi, kirurg dr.Andrej Zobol, sodeloval pri obdukciji nezemeljskega bitja.

 

Odkrili napol zoglenelo bitje

Zgodilo se je leta 1966, leteči objekt v obliki diska se je zrušil na kmetijo na Otočcu pri Novem mestu in zagorel,  v ruševinah pa so odkrili napol zoglenelo bitje, ki ni niti najmanj spominjalo na človeško. Ker je bila noč, so elitni pripadniki vojske razbitine in truplo hitro pospravili, domačinom pa zabičali, naj o vsem skupaj za vselej molčijo, saj je bila nesreča posledica strogo zaupnega testiranja vohunskega letala jugoslovanske vojske. Ljudje so to tudi verjeli, kajti niti sanjalo se jim ni, kaj je v resnici padlo izpod neba. Truplo Nezemljana so z rešilnim avtom v največji tajnosti odpeljali na beograjsko vojaško kliniko imenovano Vojno Medicinska Akademija, in tam v največji tajnosti skupaj zbrali nekaj najpomembnejših jugoslovanskih znanstvenikov, med njimi tudi doktorja Zobola.

 

Obdukcijo je opravil Slovenec

Skupaj z vojaškima patologoma Nikolo Julićem in Zoranom Frederićem je Slovenec opravil obdukcijo trupla nezemljana. Za tajne arhive so vse skupaj fotografirali, fotografije pa prikazujejo kirurga Zobola in njegova kolega v belih haljah, kako s skalpeli in škarjami šarijo po drobovju.

Poleg peščice vojaških specialcev in vodstva klinike so za dogodek pri Otočcu izvedeli le še Josip Broz - Tito, ki si je bitje tudi ogledal, in nekaj njegovih najbližjih sodelavcev, poroča avstrijski časnik Kurir. Nič čudnega, sklepajo srbski kolegi, da v arhivih o tem dogodku ni niti črke, saj je tedanja vojaška protiobveščevalna služba pozneje uničila vse dokumente, Jugoslaviji kot nevtralni  državi pa je skrivnost uspelo obvarovati celo pred tajnimi službami ZDA in ZSSR. Najbolj nenavadno pri vsem skupaj sicer je, da zaukazani molk o tem dogodku ne velja več, toda dogodka iz leta 1966 se ne spomnijo niti najstarejši prebivalci te dolenjske vasice.

Matjaž Obranovič

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Štajerec |

Neverjetno odkritje. Hvala, da odstirate tančico zamolčanih skrivnosti naše lepe deželice.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.