Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Prva angleška astronavtka o nezemljanih in njihovi sestavi, ki jim omogoča nevidnost

Prva angleška astronavtka o nezemljanih in njihovi sestavi, ki jim omogoča nevidnost

O videnjih čudnih predmetov na nebu oz. srečanjih z nezemljani govori vedno več ljudi. Včasih je pričevanje o nenavadnih nočnih (ali dnevnih) obiskih z drugih planetov ali galaksij veljalo za simptomatiko norosti … Kaj je torej res? So nezemljani resničnost ali le plod človeške domišljije? Vedno več pričevanj postaja javno dostopnih in evidentiranih. 

Ameriško ministrstvo za obrambo je, npr., pred kratkim odobrilo objavo videoposnetkov iz leta 2004 in 2015, ki so spodbudili številna ugibanja o obisku nezemljanov in prikrivanju informacij ameriške vojske. V posnetku je bilo slišati čudenja pilotov glede smeri in hitrosti gibanja objekta. Tudi vojna mornarica je nato potrdila, da so posnetki avtentični, ampak da javnosti niso bili predstavljeni čisto vsi pripetljaji iz tistih noči in da ostaja fenomen, opažen na posnetkih, označen kot neidentificiran. 

Tudi prva angleška astronavtka Helen Sharman pravi, da ne samo, da nezemljani obstajajo, ampak da so morda celo tukaj na Zemlji. To je povedala za revijo Observer Magazine in dodala, da morda niso po videzu in sestavi takšni, kot mi, ampak povsem iz drugih elementov (ki jim omogočajo nevidnost). Ko nekaj takega izjavi kredibilna oseba, postaja vedno bolj jasno tudi širši javnosti, kako prožno je postalo razmišljanje o nezemljanih v primerjavi s prejšnjimi leti. 

Pred kakšnim mesecem je Matjaž Obranovič, ki je sicer v neposrednem telepatskem stiku z nezemljani, organiziral predavanje prek spleta, ki pa smo ga zaradi velikega povpraševanja dodali na splet. Govoril je tudi o koronavirusu!

Predavanje o nezemljanih  (SPLETNI PRENOS), si lahko zdaj ogledate tudi na naši spletni strani TUKAJ.

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.