Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pričevanja o zdravilnosti energij bosanskih piramid

Pričevanja o zdravilnosti energij bosanskih piramid

V tokratni oddaji ne spreglejte, kako si nenavadno gradnjo bosanskih piramid razlaga dr. fizike Yuri Yatsko, ki pravi, da danes s sodobno tehnologijo ni mogoče zgraditi piramid, kakršne so bosanske piramide, ter da so bile najverjetneje del energetskega sistema neke stare civilizacije. Zakaj uradna znanost ne priznava bosanskih piramid, zakaj je bilo veliko drugih elementov infrastrukture stare civilizacije uničenih ter kako lahko razumemo subtilne energije tistega obomočja? Ne zamudite ogleda posnetka in tudi povabila na ponovni izlet v Visoko (bosanske piramide), ki bo 25. 8.–28. 8. 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-v-avgustu.html

Obstaja fundacija "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", ki beleži pričevanja in izjave o vplivu energij v podzemnih labirintih na zdravje ljudi. 

Prva pilotna študija je bila opravljena avgusta 2016. Pokazala je momentano izboljšanje imunskega sistem pri 20 testirancih, ki so pred vstopom v tunele in takoj po prihodu iz njih opravili krvni in urinski test. Rezultate so primerjali tudi po 7 dneh. 

Na spletni strani http://piramidasunca.ba/bs/ljekovitost-tunela.html so zbrani rezultati in pričevanja presenečenih obiskovalcev z raznimi zdravstvenmi težavami. 

V Visoko se ponovno odpravljamo še poslednjič v tem letu, in sicer 25. avgusta. Pred tuneli nas bo sprejel dr. Osmanagić osebno. Doživeti piramide je že samo po sebi velika dogodivščina, druženje z njim pa je v teh časih dejansko redka priložnost. S piramidami je namreč povezan skozi različna življenja, zaradi česar lahko preko njegove povezave tudi sami bolj začutimo vseprisotno zdravilno vibracijo. Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Preverite, kdaj odpotujemo, in se pravočasno prijavite:

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-v-avgustu.html

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.