Praznična ponudba: brezplačna poštnina, brezplačna energijska kartica, cedrina semena ... preveri spletno trgovino!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Prastara šamanistična znanja za osebno rast

Prastara šamanistična znanja za osebno rast

Tokrat vas navdušeno pozdravljamo z Jezerskega, kjer se bomo oktobra učili šamanističnih praks in fitomedicine pod vodstvom Marie Ane Kolman. V prispevku izveste, katera (pra)stara znanja boste pridobili, kako so bile posamezne tehnike pomemben del osebnega razvoja Marie Ane, kakšen je pravzaprav namen seminarja, kako končno doumeti, da si usodo krojimo sami, ter se opolnomočiti in za vedno izstopiti iz vloge žrtve. S tem ko začnemo prevzemati nadzor nad svojim življenjem, namreč (hote ali nehote) stopamo na pot duhovne rasti. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na omenjeni seminar. 

Človek se je v vsem tem času zelo odtujil od samega sebe in zaradi nepopolnosti čutil, ki nam onemogoča, da bi spoznali notranjo sestavo materije, ostaja izven dosega prastarih znanj za osebno rast. 

Sodoben človek ne prepoznava več niti na fizičnem nivoju, kaj šele na nivoju duše ali na nivoju duha. Šaman po drugi strani izkustveno ve, da vse zemeljsko življenje za materialno pojavnostjo skriva energijsko osnovo, ki vse vidno povezuje z nevidnim. Če nečesa ne vidimo, to še ne pomeni, da tega ni.

Prav zato, da bi ljudje znova stopili na pot duhovne evolucije, organiziramo večdnevni seminar na temo šamanizma z naslovom: Šamanizem in fitomedicina: teorija in praksa osebnega razvoja.

Več o njem na povezavi: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/samanizem-in-fitomedicina-teorija-in-praksa-osebnega-razvoja.html 

Sorodne objave

SLADKANJE BREZ GREHA

Imejte sladko življenje brez belega sladkorja in umetnih sladil Privoščite si zgoščeni jabolčni sok Biotop – odlično …

Želite pripraviti jetra in črevesje na praznike? Da ne bo prehudo ...

Začel se je najbolj obremenjujoč mesec za naše denarnice in naše organe.  Pretiravati znamo na vse možne načine. …

Darilo v mesecu decembru: semena sibirske cedre + VIDEO kako jih uporabljati

V mesecu decembru vam podarimo semena sibirske cedre ob nakupu izdelka iz Sibirije, pri nakupu vseh izdelkov pa tudi …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.