Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Povabilo Marie Ane Kolman na predavanje o domači lekarni

Povabilo Marie Ane Kolman na predavanje o domači lekarni

Fititerapija je  na ljudskem izkustvu in tudi na znanstvenih izsledkih osnovana medicinska praksa. Številni dokazi o zdravilnosti rastlin so fitoterapiji  marsikje že odprli pot v uradno medicino.    Predavanje je namenjeno spoznavanju osnov fitoterapije in pomena uporabe adaptogenov, imunostimulatorjev, imunomodulatorjev in antioksidatov naravnega izvora. Kdaj in zakaj potrebujemo te snovi, v katerih rastlinah jih najdemo, katere rastline uporabljamo pri vsakodnevnih težavah in pri kroničnih boleznih, kako dosežemo najmočnejši učinek zdravilnih rastlin  in tudi katere naravne antibiotike nam ponuja narava – bo tematika prvega dela predavanja.

Drugi del predavanja bo praktične narave: za najbolj pogoste zdravstvene težave bodo predstavljeni praktični nasveti, kako jih s pomočjo fitoterapije odpravimo ali ublažimo. Predstavljena bo tudi sestava domače  fitomedicinske lekarna, Maria Ana pa bo razkrila tudi znanja, ki jih je pridobila v Sibiriji – ne le tista s šolanja pri dr.Korepanovu, ampak tudi znanja ljudskega zdravilstva odročnih področij, kjer ni možnosti takojšnje zdravniške pomoči in so zato sibirska ljudstva razvila bogata znanja t.i. fito prve pomoči ali preprosto sposobnosti preživetja daleč od civilizacije s pomočjo narave.

Predavanje bo potekalo na dveh lokacijah po Sloveniji. Več informacij o predavanjih lahko najdete s klikom na kraj predavanja. 

- 13. december 2019 = LJUBLJANA

- 25. januar 2020 = CELJE

Za morebitna dodatna vprašanja pa smo na voljo na 02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

Se vidimo!

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.