Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanje za dušo - Na Altaj s konji! Bi šli z nami?

Potovanje za dušo - Na Altaj s konji! Bi šli z nami?

Altaj v altajskem jeziku pomeni Zlata gora. Poimenovanje Belovodje in Severna Šambala pa izvira iz legend in pripovedi o deželi, kjer se po izročilu starodavnih modrecev odvija proces obnavljanja duhovne energije na Zemlji, pri čemer ima gora Beluha vlogo oltarja Zemlje. Sveta mesta na Altaju se v jeziku znanstvenikov imenujejo energijski centri, medtem ko se med altajskim ljudstvom ohranja ime »uročišče«, pa tudi »mesta sili« ali v prevodu mesta moči. Energija, ki se na ta mesta zliva iz kozmosa, se v trenutku, ko stopimo na to mesto, prelije tudi v naše energijsko telo in sproži pretok posebnih vibracij, ki dvignejo raven naše zavesti in sprožijo različne spremembe v telesu, duši in duhu: ozdravljenje, dekodiranje oz. uglasitev naših vibracij z izvorno modrostjo, aktiviranje praspomina, odprtje kanalov za pridobivanje informacij iz vsezapisa ali univerzalne baze podatkov. Mesta moči so na Altaju raziskovali tudi znanstveniki in prišli do ugotovitve, da gre za edinstven kozmični magnet, ki je na področju Altaja postavljen kot natančna projekcija ozvezdja Kefej, ki naj bi po teozofskem nauku predstavljalo kanal za prehod energije Zemlje v novo dobo. Namen potovanja je vzpostaviti povezavo z izvornimi energijami in s tem sprožiti prestop v novo obdobje. Zlitje naše avre z energijskim poljem na altajskih mestih moči pomeni trajno hranjenje informacij, ki so nam na teh mestih dostopne. Obenem pa vstop na ta sveta mesta ali mesta moči tudi v nas aktivira magnet, ki nam bo omogočal trajno povezavo z vsemi praznanji, ki nam bodo v pomoč na naši življenjski poti. Altaj po mnenju mnogih teozofov in v zadnjem obdobju tudi znanstvenikov velja za najmočnejši duhovno-energijski center na svetu: skrivnostna Šambala ali Belovodje, šamanska tradicija, starodavna mesta moči, ki samodejno sprožijo pretok informacij, znanja, modrosti in moči iz vsezapisa v človekovo energijsko polje, starodavna zibelka civilizacij, energijski center, ki s svojimi magičnimi močmi omogoča reprogramiranje človeka in dvig zavesti, dokončno povezavo našega telesa, duše in duha z izvorom sreče, zdravja, modrosti, ljubezni in blagostanja. Potovanje na Altaj je zato pot k izvoru človeka, pot k samemu sebi in prepoznanje svojega namena in poslanstva v namen vršiti dela in naloge v višje dobro.

Program SIBIRIJA - ALTAJ 25.6.2016 – 10.7.2016

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral BERNARDA |

Zdravo , moja duša me je poklicala za izlet v ALTAJ,odločila sem se ,to si želim,lepo bi prosila za vse informacije. Hvala ,z ljubeznijo BERNARDA .

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.