Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pot iz Aurovilla ga je vrnila nazaj v Slovenijo, da nam tukaj omogoči POLET ...

Pot iz Aurovilla ga je vrnila nazaj v Slovenijo, da nam tukaj omogoči POLET ...

Pred kratkim smo gostili izjemnega gosta, ki nas je presenetil s svojo življenjsko potjo. Kot inženir strojništva si nismo predstavljali, da razmišlja tako globoko, široko in da je tako močno poslušal svoje srce, ki ga je v življenju pripeljala tudi do mesta Auroville, kjer je živel pol leta in začel s pisanjem knjige, ki jo je izdal v treh delih. 

Knjiga ga je pripeljala nazaj v Slovenijo, kjer bo nadaljeval svojo pot kreiranja. 

Vaš polet je knjiga, ki je plod večletnega dela. Knjiga je sestavljena iz treh delov oziroma treh knjigic. Prvi del vsebuje predvsem teorijo osebne rasti in razvijanja duhovnosti, potem pa sledi avtobiografija (teorija v praksi). Tako knjigice vsebujejo avtobiografijo, med avtobiografijo, pa so tudi poglavja analize današnje družbe in napotki za boljši jutri. Dalje, teorija osebne rasti in razvijanja duhovnosti vsebuje vse od ponovnega utelešanja – tako imenovane reinkarnacije – do zavestnega manifestiranja oziroma uresničevanja želja. Teorija vsebuje tudi čudesa vzporednih svetov, potem dimenzije oziroma svetovi bivanja in življenjske oblike bivanja. Velik poudarek teorije je tudi o nastanku bolezni, pa tja do tega, kako vzpostavimo samozdravljenje. Kar se tiče avtobiografije, ta je pisana kronološko in vsebuje dve veliki spremembi, tako imenovano duhovno prebujenje in kasnejše razsvetljenje. V knjigicah je tudi vsebina, ki kaže, kako sem brez vse duhovne podlage ravnal v življenjskih situacijah – na to so me opozarjale tudi sanje, katere sem jih prikazal. Dalje, analiza današnje družbe sega od tako imenovanih novodobnih otrok, potem od prehranjevanja, pa tja do ekonomije oziroma, bolje rečeno, neekonomije. In ne manjka zadnje poglavje, ki nam prikaže uvid v potencialno prihodnost Zemlje, katero je lahko vir velikega navdiha, kakor tudi truda, da dosežemo človeka vredno življenje. Želim Vam veselo branje.

Avtor: Alan Perry

Cena knjigic: Za razliko od drugih knjig, tri knjigice nimajo fiksne cene, za njih sprejemam le vaše donacije oziroma prostovoljne prispevke. In toliko, kot boste cenili knjige, toliko boste po vaši zmogljivostih tudi donirali. Hvala za vaše prispevke, ki mi omogočajo, da se bo večletno delo obrestovalo.

Za naročila knjig kliknite na sledečo povezavo: https://www.drustvostanislav.com/knjige

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.