Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pomlajevanje s pomočjo biohackinga – spet nekaj iz serije potegavščin ali prava stvar?

Pomlajevanje s pomočjo biohackinga – spet nekaj iz serije potegavščin ali prava stvar?

“Na Vikendu za dušo prejšnje leto sem spoznala same fajn ljudi, s katerimi se še vedno dobivamo. Kdaj bo spet kakšen?” Zelo kmalu! Po preteklem Vikendu za dušo, ki je komajda za nami, se s svetlobno hitrostjo bliža že naslednji, ki ga organiziramo na standardni točki, v Strunjanu, in ki bo tokrat namenjen uravnavanju horomonom in pomlajevanju. Preizkušali bomo tehnike v teoriji in praksi, poslušali strokovnjake, prečistili čustva, se naučili akumuliranja energije in meditacijskih tehnik, spoznavali orodja tradicionalne kitajske medicine, ayurvede, sibirske fitomedicine, daoizma itd. Vsakodnevno se bosta izvajali zvočna kopel z gongi in kristalnimi instrumenti pa tudi dnevna telovadba za pomlajevanje in dolgoživost. Vse o vikend oddihu izveste v posnetku. 

Kako torej “zrihtati” hormone in pomladiti videz s priporočili, ki se jih da naučiti v par dnevih? No, oboje je pravzaprav zelo enostavo doseči s pravimi življenjskimi navadami (ki pa bodo morale trajati malce več kot zgolj vikend). Že v oddaji se trudimo predajati znanja, ki vam omogočajo, da naredite korak. Smernice, kako spremeniti ali vsaj začenjati spreminjati svoje življenje na boljše pa v intenzivnejši verziji posredujemo tudi na tradicionalnem Vikendu za dušo. 

Kaj konkretno se bo dogajalo in katere tematike bomo obdelali, izveste s klikom na spodnjo povezavo: 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-v-strunjanu-1609.html 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.