Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pomlajeni od znotraj ー to je največ, kar lahko naredite za lepoto in hormone!

Pomlajeni od znotraj ー to je največ, kar lahko naredite za lepoto in hormone!

Botoks, nitke, drage kreme, umetne trepalnice, podaljške, umetne hormone in še kaj ženske uporabljamo, zato da bi bile lepe in zdrave. Kaj pa, če obstaja način, da to dosežemo brez obiskov kirurga in endokrinologov? Naša ordinacija je naš dom! V resnici potrebujemo le disciplino in odgovornost do sebe, ne pa dragih krem, botoksa in podobnih tretmajev. 

Res je … Prepričali so nas, da potrebujemo vse to, a efekt, ki ga dosežemo, je samo zunanji … Megla v glavi, utrujenost, brezvoljnost … vse to pa še vedno ostaja, četudi je morda naša koža lepa, postava pa kot iz kataloga. 

Dejstvo je, da smo ženske preobremenjene in zato hormonsko neuravnovešene. Premalo pomena dajemo spanju, preveč pa stavimo na pomoč od zunaj … Pri enih stvareh pretiravamo, pri drugih smo premalo dosledne, dejansko ne poznamo svojih hormonov in vse bi takoj … Ampak pomembno je tisto, kar počnemo vsak dan. Kaj torej početi vsak dan, da bi bile lepe in zdrave brez kemije in operacij?

Največ, kar lahko naredimo, je to, da podpremo naravne ritme, cikle svojega telesa z ustreznim življenjskim slogom, ki podpira delovanje naših hormonov. Torej, ni rešitev v tabletki, ni rešitev v 10-dnevni hormonski detoks kuri! Rešitev je v ustreznem življenjskem slogu, ki vključuje ustrezno prehrano, dnevne ritme, navade in vsakodnevne rituale. Ko človek spozna delovanje svojih hormonov, mu je bolj jasno, kako optimizirati čas. Kdaj je ključnega pomena, da nekaj naredi (in bo to imelo tisočkratni učinek, kot če bi to naredil v drugem delu dneva ali na drugačen način). 
Gre za področje večkrat imenovano biohacking (ki je dobesedno to): kako s triki doseči naravne ritme telesa, ki razkrivajo modrosti o tem, kdaj podpreti svoje telo in na kakšen način; v minimalnem času, da dobimo maksimalen učinek. 
Dejstvo je, da je stvar enostavna … A ne tako preprosta, da bi jo lahko dojeli v enem napisanem članku. Za to, da znanje preneseš v prakso in začneš tako živeti, je treba investirati nekaj ur pozornosti v svojem življenju, za to pa potrebuješ voljo in motivacijo. 

V juliju napovedujemo možnost, da se tega naučite enkrat (in za vselej). Ko enkrat to znaš, znaš, potem samo še prakticiraš. 

Preverite več o Vikendu za dušo (hormoni in pomlajevanje) na: 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-hormoni-in-pomlajevanje-2429.html

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.