Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pogumna izjava svetovno priznanega raziskovalca Davida Winstona o čagi

Pogumna izjava svetovno priznanega raziskovalca Davida Winstona o čagi

Tokrat boste v pogovoru z Mario Ano Kolman izvedeli, kakšna čaga je “taprava” in najbolj učinkovita čaga. Za zdravilni učinek je bistvenega pomena predvsem črni del – zunanji sloj brezove gobe – kar po ugotovitvah proizvajalca pomeni, da da 1 kg težka čaga le 0,08 kg kromagenega dela, kar zadošča le za 720 ml črnega čaginega čaja. Predstavljamo posebno recepturo šamana iz Koš Agača, analizirali pa bomo tudi primerjavo med čaginim čajem, ki je pripravljen iz celotne gobe, torej rjavega in črnega dela, in čajem iz samo črnega dela čage. Le kako se razlikujeta v vsebnosti hranilnih snovi? Ne spreglejte ogleda posnetka! 

Čagin čaj, ki je pripravljen iz celotne gobe, torej rjavega in črnega dela, ima le okrog 10 % kromagenskega kompleksa, čaj iz samo črnega dela (črni čagin čaj po recepturi šamana iz Koš Agača) pa ima 57 % kromagenskega kompleksa, vsaj 30 % betaglukana in vsaj 40 % polisaharidov. 

Betulinska kislina, ki je sestavni del čage, je v zadnjih letih postala predmet raziskav in proučevanj za uporabo tudi kot kemoterapevtsko sredstvo. Vsebuje celoten spekter rastlinskih sestavin, ki so imunski spodbujevalniki. Aktivne komponente v sibirski čagi delujejo antioksidativno, antikancerogeno, antitumorsko, antivirusno, imunostimulativno, analgetsko in protivnetno.

Svetovno priznani raziskovalec in poznavalec rastlin David Winston celo trdi, da je čaga najmočnejše zdravilo proti raku, ker krepi imunski sistem, deluje protivnetno, protitumorsko, popravlja napake v DNK in ima tudi antimutageno delovanje. Zadnje znanstvene študije so dokazale, da čaga poveča aktivnost celic ubijalk kar za 300 %, krepi imunski sistem, zavira rast bakterij in virusov oz. deluje protivnetno. Visoka vsebnost betaglukana in mineralov spodbuja imunski sistem. Največjo vsebnost različnih kompleksov antioksidantov ima prav črna čagina skorja. 

Ne spreglejte pa tudi posebnega presenečenja! V juliju prejmete ob nakupu čage BREZPLAČNO darilo v vrednosti 58 evrov: Črno čago z elevterokokom 

Elevterokok še dodatno dviga energijo ter občutno ali pa celo v celoti zmanjša neprijetne stranske učinke kemoterapije. Zaradi biološko aktivnih sestavin v obeh rastlinah dobi imunski sistem močno podporo v borbi z boleznijo. Prav ta pomoč je neprecenljiva, saj je prav slab imunski sistem pogoj za razvoj bolezni – od viroz do onkoloških bolezni.

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.