PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Podarite kristale oz. energijske kamne! To je naš izbor!

Podarite kristale oz. energijske kamne! To je naš izbor!

Že najstarejše civilizacije so ugotovile, da kristali okrepijo osebno in planetarno energijo, zaradi česar so jih različna ljudstva uporabljala kot talismane za srečo oz. zaščito. Kakšno vlogo imajo posamezni kristali in kako nam lahko pomagajo? Izbrali smo 4 najljubše, ki sovpadajo z energijo prihajajočega leta 2022. 

HRIZOKOLA
Hrizokola je talisman blaginje, komunikacije in vseh vrst izražanja. Veča telesno odpornost, raztaplja strahove in iluzije, krepi intuicijo ter pomaga izraziti čustva (ter hladiti preveč ekstremna čustva). Preganja tudi vse občutke sovraštva, aktivira, ko smo brez volje, in nam pomaga ohraniti trezno glavo v vseh situacijah. Uporablja se lahko celo za priklic ljubezni.
Zapestnica iz hrizokole je del novoletnega paketa (mimogrede, na voljo je samo 100 kosov). 

 

TEKTIT
Zvezdni kamen TEKTIT je zelo priljubljeno darilo. Ima neverjetno močno energijo, star pa je več kot 780.000 let. Tektit omogoča, da vzpostavimo red in ravnovesje na vseh nivojih obstoja, onesposoblja delovanje slabega, je idealna zaščita proti sevanju, pomaga obvladovati naše skrbi, je super pripomoček pri prehajanju iz starega v novo ter pomaga pri premagovanju vseh vrst odvisnosti, zaradi česar je super izbira za tiste, ki bi radi nehali kaditi, piti alkohol, se prenajedati s sladkarijami in podobno. Seveda kamen sam ne bo dovolj, vas pa lahko zelo močno podpre! 

 

LARIMAR
Larimar je kamen igrivosti, ljubezni in miru, ki obogati vibracijo glasu, krepi eterično telo , raztaplja čustvene vezi in umirja ekstremna čustva, povezuje z energijo delfinov, pomaga vzpostaviti igrivost in radost ter pomaga pri zlomljenem srcu. Larimar je še posebej pomirjujoč za ženske – ženskam pomaga, da se ponovno povežejo z božanskim ženstvenim in z naravnim ritmom zemeljske energije. Vibracija kristala ugodno vpliva na organe: imunski sistem, timus, prsni koš, glava in vrat; počutje in čustva: pomaga v primeru strahu in stresa, dviguje nivo samozaupanja in samospoštovanja, uravnoteža ženske, ki delujejo preveč po moško, pomaga, da se znova čustveno odpremo in odvržemo programe samokaznovanja in sabotiranja; ter čakre: srčna, grlena in tretje oko.

 

SIHOTE ALIN
O meteoritu Sihote Alin je izšlo na stotine znanstvenih člankov in nekaj monografij. Področje padca meteorita je bilo proglašeno za zaščiteno področje, znanstveniki pa so ocenili približno starost meteorita na 1,5 milijarde let. Železni meteoriti padajo na naš planet veliko manj pogosto kot kamniti: na vsakih šestnajst kamnitih primerkov je en železen, sestavljen iz čistega železa in majhno primesjo niklja. Prav ta zmes dokazuje nezemeljski izvor, saj na Zemlji ne obstaja. Zato je želja mnogih, da bi imeli kos tako redkega meteorita, kot je sloviti meteorit Sihote Alin, razumljiva. Sihote Alinski meteorit je vesoljski popotnik, ki je na Zemljo prinesel skrivnosti osončja in morda tudi drugih, neznanih galaksij. Sihote alin je primeren izključno za poznavalce kamnov in tiste, ki imajo urejene svoje misli! 

Meteorit Sihote Alin 8,48g

Meteorit Sihote Alin 8,48g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

550,36
Meteorit Sihote Alin 10,26g

Meteorit Sihote Alin 10,26g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

665,90
Meteorit Sihote Alin 11,03g

Meteorit Sihote Alin 11,03g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

715,87
Tektit okrogle oblike (790.000 let)

Tektit okrogle oblike (790.000 let)

Tektit je zvezdni kamen, transformiran ostanek velikega Asteroida, redki so primeri …

33,00
Meteorit Sihote Alin 8-11g

Meteorit Sihote Alin 8-11g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

290,00

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.