PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Počistite slabe energije v vašem domu in energizirajte vodo z orgoniti!

Počistite slabe energije v vašem domu in energizirajte vodo z orgoniti!

Ko govorimo o orgonitih, moramo poudariti, da gre za starejšo tehnologijo, ki pozitivno vpliva na ljudi, živali in rastline. Čisti avro, telo in prostor ter ščiti pred negativnimi energijami drugih ljudi oz. energijami iz nefizičnih ravni, harmonizira telo, čustva, um, zmanjšuje hiperaktivnost, pomirja, povečuje produktivnost in ustvarjalnost, izboljšuje kvaliteto spanja in še marsikaj. 

Vsekakor ne pretiravamo, ko pravimo, da je orgonit dobra investicija za več harmonije v vašem domu! 

Ker je delovanje orgonitov odvisno od karakteristik vključenih kamnov/kristalov, preverimo, kakšen učinek ima vsak izmed njih. 

 

Kamni/kristali v orgonitnem stožcu:

  • HEMATIT

  • KARNEOL

  • TIGROVO OKO

  • ŽAD 

 

AMETIST je univerzalni zdravilni kristal, ki se že od nekdaj uporablja za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti. Ščiti pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo. Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravllja stres na vseh ravneh. Odpravlja tudi odvisnosti ter pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov.



ROŽEVEC je kristal srca, materinstva in brezpogojne ljubezni. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in travme (tudi tiste iz otroštva). Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči in pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti pred škodljivimi sevanji v prostoru ter pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku ter čustvenih in duševnih problemih.



ŠUNGIT je kristal življenja, ki je zaradi svoje posebne sestave najprimernejši kristal za energiziranje in čiščenje vode. Ščiti pred elektromagnetnimi sevanji. Ponovno vzpostavi porušeno ravnovesje v energijskem polju. Poseben je prav zaradi svoje strukture, zaradi katere mu pripisujejo lastnosti, kot je upočasnitev staranja z ohranjanjem vitalnosti telesa. Ta kristal je mogoče najti le na enem mestu, in sicer v Rusiji. Njegov pojav na tem planetu še ni popolnoma dorečen. Nekateri znanstveniki pravijo, da je šungit nastal davno, ko so Zemljo preplavljali še starodavni oceani, drugi pa predvidevajo, da je to najdišče posledica meteorita iz vesolja. Njegov izvor oz. starost je ocenjena na 2 milijardi let.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral Marina |

Tadej Pretnar in gospod Munih sta zelo draga Predavatelja lahko bi mela bolj dostopne cene.Lp Marina

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.