Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pismo slovenskega profesorja zgodovine o Anunnakih

Pismo slovenskega profesorja zgodovine o Anunnakih
"Kdo so to Anunnaki-ji?". Iskreno sem profesor zgodovine in sam veliko berem o tem, ampak sem hotel, da tudi drugi malo izvejo, kdo so to. Moti me edino to, da takšnih tematik ne jemljete resno, ampak se vam zdi zgolj kot znanstvena fantastika. V kolikor bi se s tem ukvarjali bi videli, da ni vse tako kot nam javnost govori. Nezemljani ne samo, da obstajajo, tudi obiskujejo nas že zelo dolgo, tudi živijo že med nami. Prej kot slej bo to prišlo v javnost, me zanima kaj boste takrat rekli, glede na to kako smešna vam je ta tema.
 


Čist na kratko so Anunnaki-ji prihajajo iz planeta Nibiru oz. planeta X. Je cel sončni sistem (ne samo en planet), ki kroži po osončjih in dela veliko večji cikel kot pa naš planet, ki kroži samo v enem osončju. Okrog 3500let potrebuje da naredi tak cikel. Teh 3500let je zdaj. Znanstveniki so izračunali, da bi naj 30.septembra prišel v bližino našega planeta in bil tukaj do 30.sept., ampak nove raziskave kažejo, da bi to naj bilo 21.oktobra letos.

Anunnaki-ji so naši naši predniki, ki so nas križali z opičjim DNK-jom ter nas naredili. Naredili so nas zato, ker so potrebovali sužnje. Sužnje za zlato. Zlato je za njih bistvenega pomena kakor enako nastaja tudi pri nas. Piramide so služile drugačnemu namenu kot si predstavljamo. Piramide so bile tovarne za zlato. A se vam ne zdi čudno od kod Egipčanom toliko zlata, ko pa je tam samo puščava? Pred tisoči leti je bila dokaj zelena pokrajina, pa vendarle nikjer ni bilo zlata. Všečkajte stran na Facebooku: "Ancient Aliens" in vam bo marsikaj jasno. Pravtako obstaja ena private grupa "The alien connection truth network".


Meni se ta tema ne zdi več znanstvena fantastika, ker je dejstvo, da v vesolju zagotovo nismo sami. Prav zagotovo je nekaj o Anunnakijih tudi v filmu StarWars, ampak se vam ne zdi logično, da nam s filmi hočejo prikazat prihajajočo realnost? Da se že podzavestno pripravimo na to?! Vse več je govora o nezemljanih in mislim, da bi se vsi mi morali začet tega zavedat, ne pa da razmišljamo zelo primitivno glede na to, da smo v 21.stoletju.

Še ena zanimivost: Kamena doba se je končala 6000let pr.n.št. Piramide so bile narejene okrog 3500let pr.n.št., torej bi jih načeloma lahko naredili. Bosanska piramida (piramida v bosni) je pa stara okrog 29.000let, kako je pa to mogoče? Zato tudi nočejo priznati... Celotna zgodovina se lahko spremeni. Na youtube-u je veliko posnetkov bivših astronavtov, ki govorijo o tem, da so videli nezemljane in da lahko potrdijo, da nismo sami.


p.s. Četudi je pristanek na luni leta 1969 bil zaigran, zakaj od takrat sploh ne hodijo več na luno? Luna naj ne bi bil naravni satelit ampak umetni satelit. Od tega je tudi bila zamisel v starwarsu o "zvezdi smrti".


Upam, da sem vas vsaj malo razsvetlil. Več oddaj o tem, zagotovo!
Hvala in lep pozdrav.

Miha
 
 
 
Če vas te tematike zanimajo, ste vabljeni na prvo predavanje sezone v Novo mesto, kjer je aktivnost nezemljanov znana že kar nekaj časa ... nazadnje so se tam formirale zelo zanimive energije, prišli so tudi ljudje iz sosednjih držav. Vabljeni, če vas predavanje pokliče, vsekakor pa rezervirajte svoje mesto vnaprej!
 

 

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.