PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pismo Matjaža Obranoviča: ILUZIJA SANJ IN ENOST

Pismo Matjaža Obranoviča: ILUZIJA SANJ IN ENOST

Za to iluzijo sanj v kateri se nahajamo je resnično to, da je ta iluzorni format zelo zelo prepričljiv in učinkovit. In nasprotno temu iluzornemu formatu, matričnemu paketu  je potrebno pojasniti, da je v resnici vse ENO, in vse je PREBUJENO!

Tu ni ne stanja spanj in tu ni sanj. To kar je napisano se mora razumeti  kot eden od aspektov pomoči za vas, da bi razumeli vašo Enost v Bogu in vaš odnosa do tega. Pa vendar To ni dokončna resnica. Dokončna totalna resnica je ENOST. V svojem bistvu bi bil to zelo neskončen proces za pojasnjevanje v tej 3. D realnosti, ki se zdi ločena od tega stanja Enosti, ter tako se zdi, da je ločena od neskončosti. Neskončnost pa je neskončno  dolga v času, ki je Iluzija, saj bi bilo potrebno zelo dolgo časa za obrazložitev nečesa, kar izgleda omejeno.

Vendar pa je to kar je bistvo nauka to – kar je vaš nauk, ki je Bog, ki je Kristus – ta, da ste VI NESKONČNOST,  Da ste Vi BOG, da ste Vi vse te stvari ravno sedaj, ta trenutek. In da se morate samo popeljati v to uresničenje, da ste Vi Ta Neskončnost. Sprejmite odgovornost, da ste VSE, da bi se stopili z vsem tem.

Mnogi med nami, ki prihajamo iz višjih področij realnosti smo prišli sem zato, da bi pomagali ustvariti prve prebliske sekvenc, delov prebuditvenega sna na Zemlji za speče znotraj te iluzorne sekvence prebuditvenega sna tega solarnega sistema.

Tisti znotraj solarnega sistema, ločeni od Zemlje v Eni resničnosti, so nahajajo še naprej v tej sanjski sekvenci prebujanja. In tako je celoten solarni sistem pred tem, da se premakne v novo oktavo sanj prebujenja, v novo doživetje prebuditvenega sna v času prehajanja Zemlje v zgoščeno višje dimenzionalno oktavo prebuditvenega sna.

Vendar pa mora biti najprej Zemlja kolektivno prenesena na najvišjo noto, najvišjo oktavo ali najvišjo sekvenco, ki jo je ta solarni sistem do sedaj pridobil, tako da se lahko kot celota premakne v to novo oktavo oživljanja-doživljanja, v večem združevanju, v večnem zavedanju, v večji živosti bivanja kot ENO v Bogu, v Kristusu.

Moram pa pojasniti, da je ta sen, ki ga imenujemo Zemlja manjši del znotraj še večjega prebuditvenega sna imenovanega ta solarni sistem, ki je znotraj še večjega in ta je znotraj še večjega, ki je to Galaktično področje - in tako naprej v neskončnost. Vsak pod-sen poznan kot planet sam izbira način učenja, da pride do meje z različim aspektom Vse-Enostnega stanja Bivanja, ki smo, ki je BOG.

Tako smo se inkarnirali tudi na druge planete v tem sončnem sistemu. In tako smo prišli v obliki drugih izvenzemeljskih planetarnih izkušenj ter sanjskih sekvenc na ta planet, da ga pomagamo privzdigniti na naslednje sekvence sanj, misli in izkušenj Bivanja/Bitja, v Eno sekvenco sanj prebujenja v Kristusu. Ta solarni sistem ima odprt predal za to aromo ali okus iz drugega solarnega sistema, ter je pripravljen, da okuša ta aspekt prebuditvenega sna, ki je stvarjenje.

Ali ni to radostna pesem? Mar ni TO prav zabavno doživetje in ali niso to prav zabavne sanje? Pa dajmo in jih uživajmo v teh izrednih časih ko se nahajamo v tej dimenzionalni realnosti. Saj vam ni treba jemati te sanje preveč resno, saj sanje niso realnost, resnična resničnost je ENOST. Realnost lahko jemljete resno, če želite, čeprav ko ste ENO z vsem kar je – kar je prava resničnost – potem tu ni takšne stvari kot je resnost, saj TA ne obstaja, to je samo Ena vloga ki jo igrate, ena iskušnja znotraj sanj, ki so Stvarjenje.

 

Enota Emmanuel

VSE JE BOG!

 

Matjaž Obranovič

duhovni šepetalec

Prijavite se na predavanje

Kdaj: Kje: Središče Rotunda Koper
Prispevek: 15€

Klik za povezavo do več informacij o predavanju v Kopru

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.