Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pismo gledalca: "Ne vem, če je Zemlja res moj dom ..."

Pismo gledalca:

Objavljamo pismo gledalca A. Pavle, ki odpira poglede, ponuja globok razmislek ... 

Spodbujamo, da tudi sami kaj napišete in pošljete, če tako čutite in če je to vaš prav. 

 

Vedno me spremlja občutek, da v to družbo in v ta sistem ne spadam ter, da je moj pravi DOMICIL nekje drugje. Včasih se mi zdi, da sem tu na prestajanju kazni, včasih , da sem na dolgih počitnicah, ki so združene s proučevanjem življenja na tem planetu ali pa oboje. V vsakem primeru pa je bivanje  na tem planetu in v tem telesu samo začasno. Nedvoumno mi je povedano, da ni moje poslanstvo spreminjanje dejanskega stanja, ker so za to zadolženi drugi. Stalno me spremlja občutek, da nisem sam ampak, da me spremljajo moji usojevalci,  ki skrbijo zame in kreirajo moje življenje. Nekateri me imajo za samotarja, toda, ko sem sam se mi te energije približajo in moje počutje je prijetno.

Celoten KOZMOS s tem pa tudi življenje na zemlji vodijo NEVIDNE KOZMIČNE SILE, tem silam nekateri pravijo BOG, so pa tudi druga imenovanja. Podobno delujejo sile, ki DEJANSKO upravljajo človeško družbo na takšen način, da ne vemo kdo je to. Predsedniki posameznih držav in vlad so samo dobro plačani izvajalci, nikakor pa ne odločevalci.

 

Nekaj vplivov

 

Znanost si je uzurpirala veljavo razsodnika edino verodostojnih RESNIC.  Včasih je veljalo, da je edina prava resnica tista, ki jo je  Cerkev odobrila. Kljub temu sem prepričan, da je še vedno veliko misterijev, kar se dokazuje s tem, da je za isto zadevo veliko različnih interpretacij oz. Resnic. Tu so mišljene resnice o nastanku sveta, nastanku in vlogi človeka, nastanku in vlogi posameznih narodov, pestrosti govoric oz. načinu sporazumevanja, izvoru POHLEPA, tekmovalnosti, kaj je cilj človeštva, kako deluje DUŠA, DUH, ZAVEST, INTUICIJA, itd....

 

Po mojem VEDENJU, za katerega nisem prepričan, da je neoporečno je človek kozmični eksperiment s katerim se poskuša na zemlji ustvariti RAJ na osnovi materializma. Ta RAJ je v zaključni fazi saj so ustvarjene občudovanja vredne stvaritve.  Vsak posameznik si predstavlja, da bo del tega RAJA toda zgrajen RAJ je samo za ELITE in vsi stremimo postati ELITA to pa ne gre.

Človeštvo je danes v situaciji, da ne vidi izhoda iz brezupnega položaja v katerega je zašlo. P a poglejmo nekaj aktualnih zadev:

 

Vojna  v  Ukrajini

Živimo v času, ko se poskuša uvesti ENOTNO SVETOVNO VLADO  Pri tem sodelujejo predvsem kreatorji finančnega upravljanja razvitega sveta, ki praktično razpolagajo s svetovno priznanim kapitalom, ki so ga emitirali to so predvsem: dolar, evro, funt in frank.  Ta del sveta si je postavil za cilj ustvariti SVETOVNO VLADO, ki bo obvladovala celotno človeško družbo. Iniciativo so prevzele ZDA v sodelovanju z Anglijo in predvsem evropskimi zavezniki. . Ta ENOTNA SVETOVNA VLADA naj bi temeljila na DEMOKRACIJI, ki naj bi bila edina za celotno človeštvo.

Države udeležene pri uvedbi SVETOVNE VLADE sledijo svojim interesom in ne upoštevajo vloge in interesov drugih, ki imajo tudi svojo zgodovino in ravno tako željo po prevladi. Cilj je treba doseči s silo ali prevaro, s tem ima razviti svet veliko izkušenj.

Dejstvo je, da sta Rusija in Evropa naravni zaveznici, čeprav stremita obe k temu, da bi ene drugo podredila. Evropa je zaradi svojega razmeroma hitrega razvoja precej izčrpala svoja naravna bogastva in potrebuje nove vire predvsem energije, te pa imajo Rusi  dovolj, zato so se zgradili plinovodi in druga infrastruktura. Cenena energija je povečala konkurenčnost evropskega prebivalstva s tem pa zmanjšala odvisnost od Amerike, kar  ovira ameriško superiornost. Upoštevaje vremenske razmere, ki so že in bodo še bolj prizadele Evropo je situacija v Sibiriji predvsem  za kmetijstvo vedno boljša, da ne govorim o možnosti izkoriščanje neomejenega naravnega bogastva. Dejstvo  je, da je področje Rusije še kako perspektivno in  interesantno za Evropo, ki je v preteklosti precej izčrpala svoj gospodarski potencial.

Združeni ZDA , EU  in zavezniki so veliko močnejši in imajo iste cilje, dokler se Evropa ne prebudi. .Ko govorimo o ZDA je treba vedeti, da so pravi prebivalci ZDA INDIJANCI nad katerimi so evropski osvajalci naredili veliko večji genocid kot je holokavst nad židi in na tem področju zgradili ZDA. Pravo poreklo največjega dela ameriškega prebivalstva so evropski osvajalci, zaradi česar je skupen nastop ZDA in Evrope razumljiv. Evropa se še vedno uspava na lovorikah preteklosti. Sploh se ne zaveda, da so se evropski osvajalci, ki so organizirani kot ZDA najprej uničili tamkajšnje domorodce INDIJANCE in si postavili za cilj popolnoma podrediti Evropo nato pa še preostali svet. Sedaj smo v fazi, ko je Evropa izgubila svojo SAMOSTOJNOST OZ. SVOBODO in deluje povsem brezglavo kot, da je ELITA Evrope hipnotizirana s strani VELIKEGA BRATA.

Za dosego prevlade so dovoljena vsa sredstva. Tako se je s premišljenimi taktičnimi ukrepi in malverzacijami pred 30 leti deloma razbilo takratno SZ in v imenu DEMOKRACIJE formiralo nekaj novih držav. Tudi Jugoslavija je bila moteča na poti ustanovitve SVETOVNE VLADE, kar je bil glavni vzrok za njeno razkosanje. Titova Jugoslavija je imela zaradi svoje vodilne vloge med neuvrščenimi velik ugled. Bila je pomembna vojaška sila, ki je simbolizirala MIR. Ni imela težav z brezposelnostjo pa tudi zdravstvo in šolstvo je bilo urejeno in brezplačno.

Po 2. svetovni vojni so ZDA ves čas aktivne pri podrejanju nepokornih dežel kot so Vietnam, Koreja, Afganistan, Irak, Iran, Libija, Sirija, Jemen, Kosovo, Beograd in druge. Ocenjuje se da so intervencije ZDA v tem času zahtevale najmanj 40 milijonov človeških žrtev in še precej več  milijonov beguncev.  Ker smo Slovenci člani ALIANSE in v njej aktivno sodelujemo se distanciramo od vsake soodgovornosti.  NAŠA DOLŽNOST JE UVESTI  DEMONKRACIJO.  Slovenci smo v osrčju Evrope in smo sestavni del njene ekonomije ter odvisni od tistega, ki nam je omogočil osamosvojitev.  Pridobljeno  samostojnost smo   takoj predali kreatorjem osamosvojitve oziroma zamenjali za obljubljeni višji standard in s tem izgubili suverenost. V nekdanji državi je Slovenija bila veliko bolj SVOBODNA kot je danes ko je naša ELITA prevzela vajeti in iz Slovenije naredila malo ŠVICO, oropano za ponos in lastništvo.

Pripravljalo se je nov pohod na Rusijo. Ta pohod ima precej podobnosti s pričetkom 2. svetovne vojne, ko so Angleži in Američani  finansirali izgradnjo vojaške industrije v Nemčiji ter kreirali 2. svetovno vojno, katere cilj je bil razbiti Rusijo,  uničiti čim več, prestrašiti človeštvo ter tako pripraviti pogoje za vzpon kapitala. Kreiranje poteka 2. svetovne vojne  se je vršilo v glavnem v LONDON CITY. V takratni Jugoslaviji so Angleži pomagali oz.  finansirali in oboroževali ustaše,  četnike, belogardiste in NOB. Seveda je bilo podobno sodelovanje tudi z vsemi ostalimi udeleženci. Angleži in američani so se igrali igro MONOPILI. Rusi so v tej vojni izgubili več kot 25 milijonov svojega prebivalstva in imajo bridke izkušnje s taktiko preračunjlivih evro-američanov. Ko je bilo jasno, da se bliža konec vojne saj so Rusi in zima uničili nemško vojsko so se uničenju nemške vojske priključili še Angleži in Američani, to so KREATORJI,  ki so se proglasili za zmagovalce, v resnici pa gre za zelo premetene prevarante in vojne dobičkarje. Zmagovalci vedno pišejo LAŽNO ZGODOVINO. 

 

Vojna med Rusi in evropejci traja že od prihoda  Rusov in Evropejcev na ta planet. Res je, da so občasna premirja, ko se spremeni način vojskovanja. Enkrat so prave vojne, drugič verske vojne, tretjič finančne, pa tekmovanje v vesolju, gospodarstvu, taktiki zastraševanja, vplivanju na dosego ciljev preko zmanipuliranih vlad , poznana je HLADNA VOJNA . Zadnje čase je naj bolj aktualna vojna, ki se jo izvaja preko MEDIJEV.  Vsi mediji imajo lastnika in vsi ščitijo  koristi lastnikov . Mediji nimajo več verodostojnosti, njihova funkcija je pranje možganov.    

Sedaj je VOJNA ZA VSPOSTAVITEV SVETOVNE VLADE . Za dosego tega cilja je potrebno razdeliti RUSIJO tako, da se tudi tam uvede DEMONKRACIJO. Cilj razkosanja Rusije je bil že v 1. svetovni vojni, nadaljeval se je v 2. svetovni vojni, delno je bil uspešen pri razpadu SZ pred 30 leti in sedaj se nadaljuje.  Seveda so metode vedno nekoliko drugačne, kar velja tudi za sedanjo vojno. Evropa ima veliko izkušenj ko je kolonizirala velik del sveta, kjer so se izkazale predvsem Portugalska, Španija, Danska in seveda Anglija. Izvajalci genocida nad INDIJANCI so se usidrali v ZDA, izvajalci genocida nad Aborigini pa v Avstraliji.

Vprašanje zmagovalca v tej vojni je priprto. Naj bolj verjetno je, da se bo končalo s premirjem, ki bo trajal toliko časa, da si udeleženci opomorejo, nato bo ponovni poskus. Danes je jasno, da v kolikor bi Rusija izgubila vojno bo pred tem uporabljeno nuklearno orožje, ki ga imata obe velesili več kot je potrebno za uničenje našega lepega planeta. V sedanji situaciji je prav gotovo najboljša rešitev PREMIRJE, čeprav je jasno, da se bo po določenem času vojna NADALJEVALA v takšni ali drugačni obliki. Č e bo to vojno izgubila Rusija bo prej atomska katastrofa, če pa izgubi NATO oz. ZDA bo konec DEMONKRACIJE.

Za ELITE, ki kreirajo vojno v Ukraini je vse skupaj samo eksperiment na poti k cilju, ki se mu reče ENOTNA SVETOVNA VLADA. Ostali svet se prebuja in tega ne bo dopustil.

Dobro načrtovane priprave za nov POHOD so se načrtovale na področju UKRAJINE. Ukrajina je dovolj daleč od ZDA, je v neposredni bližini Rusije, je dovolj velika, tam živijo slovanski narodi, če se ti  narodi pobijajo ali vsaj sprejo bo lažja pot do cilja.   Glavni KREATOR je Washington. Glavni cilji so:  nadaljnja delitev ali vsaj oslabitev Rusije, prekinitev povezovanja Evrope z Rusijo, oslabitev Evrope, čim večje uničenje gospodarstva, uničenje zalog zastarelega orožja, oborožitev s sodobnim orožjem, ogromni zaslužki v vojaški industriji s tem ustvarjanje pogojev za ponovni zagon kapitala ter pokoritev Evrope, da bo še naprej odvisna od ZDA.  Na ta način bi se ustvarili pogoji za ponovni prevzem PRIMATA v svetu, ki ga prevzemajo na področju gospodarstva Kitajci, na področju vojaške moči pa Rusi,  ZDA in EU  sta prevzela PRIMAT nad MEDIJI, ki so postali OROŽJE za zamegljevanje uma, med tem časom so ZDA razvile HARP tehnologije s katerimi vplivajo na vremenske pogoje in potrese. VSI ADUTI ŠE NISO ODKRITI. 

To sploh ni vojna med Rusijo in Ukrajino ampak vojna med promotorji ENOTNE SVETOVNE VLADE in PREOSTALIM SVETOM, ki ga zastopata Rusija in Kitajska. Zelenski je zelo dober igralec brez vsake morale, čeprav bi se uklonil in končal vojno, če bi mu dovolili njegovi gospodarji.

Formirana je nova meddržavna povezava BRIKS, katere ustanoviteljice so: BRAZILIJA, RUSIJA, KITAJSKA, INDIJA in Južna Afrika, tej skupini držav se priključujejo vse islamske države pa tudi države, ki se ne strinjajo s politiko in programom ENOTNE SVETOVNE VLADE. Program BRIKS-a ni v  podrejanju nekim skupnim pravilom, ampak svobodni odločitvi ureditve posameznih držav, kjer je njihova zakonodaja nad pravili skupnosti. SVET  postaja zopet BIPOLAREN in dokler ne bo to doseženo ni za pričakovati konca RUSKE SPECIALNE OPERACIJE.

Način širjenja DEMONKRACIJE je imel v preteklosti precej uspehov. So države in narodi, ki nimajo dovolj samozavesti ali ne poznajo svojega pravega poslanstva. Njihove ELITE vodi pohlep po materialnem bogastvu in ugodju pod okriljem NATA. Te države vidijo rešitev v DEMOKRACIJI  in so lahek plen  promotorjev uvedbe  ENOTNE SVETOVNE VLADE. Med te države spadajo: Slovenija, Hrvaška, Kosovo, Makedonija, Romunija,Bolgarija, Litva, Latvija, Estonija, Ukrajina pa še nekaj jih je. Postale so celo aktivne pri pridobivanju novih kandidatov.

So pa tudi države oz. narodi, ki se zavedajo  svojega poslanstva in kulture, to so predvsem velike države kot so: Rusija, Kitajska, Indija, Iran,Libija, Vietnam, S. Koreja Srbija in druge. Te države so pa pripravljene braniti svojo samostojnost z vsemi sredstvi in to je OSNOVNA PRAVICA vsakega naroda. Seeda zadeva ni povsem enoznačna saj so v vseh državah pripadniki obeh opcij, ki razbijajo enotnost

                                 

         TAKO SE VIDI RESNICA IZ PERSPEKTIVE SONCA

K  A  O  S

Živimo v obdobju velikih dosežkov znanosti, ki je prodrla v vse pore človeškega bivanja. Pri uvajanju tehnoloških dosežkov je ena pomanjkljivost. Te tehnologije so nam dane iz PODZEMLJA. Značilnost teh tehnologij je, da na kratki rok olajšajo pogoje življenje in so absolutno sprejemljive saj njihovega dolgoročnega vpliva ne poznamo pa tudi nas ne zanima, ker stremimo le za izboljšanje sedanjega stanja oz. sedanjega življenja  ELIT. Torej vodimo uničujočo politiko, ki bo pripeljala naslednje generacije v nerešljive probleme oziroma v tej situaciji smo že danes.

 

Z r a k

Ni dolgo nazaj, ko smo oz. So imeli čist zrak v katerem je vladala harmonija zdravja, zelena narava je proizvedla dovolj kisika, ozona ter drugih vrst plinov, ki so bili primerni za vsa živa bitja, danes je drugače: gozdovi izginjajo, njive zastrupljamo z umetnimi gnojili in herbicidi, tla so prekrita z betonom in asfaltom, zrak je poln strupenih prašnih delcev in kemikalij in čudimo se, da je vse več bolezni. Nebo zastruplja letalski promet, chemtraisi naredijo svoje pa tudi sateliti slabo vplivajo na višji del ozračja. Na kratek rok se posledic ne občuti, zadovoljni smo z uničevanjem narave in veselimo se ugodja, ki nam ga daje sodobna tehnologija, vendar prišel je  čas obračuna – ugodje je treba plačati.

V O D A

Voda je vir življenja. Splošno prepričanje je, da je voda dana v neomejenih količinah in da z njo lahko delamo kar hočemo. Voda predstavlja v našem fizičnem telesu več kot 2/3 naše fizične mase. Sploh se ne zavedamo, da je voda živo bitje, ki deluje po drugačnih pravilih. To je element, ki predstavlja v strukturi našega planeta daleč največji delež in je osnovni pogoj za življenje.  In kaj smo naredili.  Saj skoraj ni več ČISTE NE SKRUNJENE VODE. Morja so polna odplak in raznih strupenih kovin ter odpadkov, ki jih v morje spuščajo ladje in čolni, da ne omenjamo izpuste nukleark. Ribe so postale zaradi vsebnosti živega srebra in drugih strupenih kovin za človeško prehrano neustrezne, da ne govorimo o tem, da jih je vedno manj. Ne samo ribe tudi druge morske živali in flora izginjajo. Skoraj isto kot za morja velja za reke,jezera, potoke,  medtem se ledeniki talijo, nivo morja se viša, vremenske spremembe so tu.

 

Hrana

Kot že rečeno najpomembnejša hrana je prana to je v bistvu zrak oplemeniten s sončno energijo. Nato sledi hrana, ki jo pridobimo iz narave, sem spada tudi živalska hrana, ki je lahko le dodatek,kateri zmanjšuje človeški potencial. Voda je element, ki omogoča spreminjanje hrane v energijo. 

Danes imajo ljudje odnos do hrane kot, da je prebavni sistem KANTA ZA SMETI v katerega zmečejo vso packarijo. Te packarije, ki ne vsebuje osnovnih naravnih energetskih sestavin  ne dajejo potrebne vitalnosti ampak zastrupljajo telo in povzročajo bolezni.

Sodobna tehnologija je večini prehrambenih rastlin spremenila kodo in s tem odvzela ali zmanjšala vsebnost prvotnih vitalnih potencialov, ki dajejo zdravje. Da bi bil pridelek čim večji uničujemo plevele namesto, da bi jih maksimalno uporabljali za hrano saj vsebujejo največ vitalnosti.

 

 

Sodobna tehnologija       

Sodobna tehnologija je prinesla elektriko, z njo pa vse vrste naprav od varčnih žarnic do digitalizacije, ki je sedaj na pohodu. Vse te naprave brez katerih si ne moremo predstavljati normalnega življenja povzročajo SEVANJE, ki počasi in temeljito uničuje sedanji način življenja. Ta vpliv se ne nanaša le na človeka ampak na celoto.

 

K  D  O   V  L  A  D  A   S  V  E  T  U

Večina si predstavlja, da vlade v posameznih državah vladajo svojim državljanom in da so volitve tiste, ki omogočajo izvolitev njihovih VODIJ, ki jih bodo pripeljali v lepšo bodičnost. To je resnica za SLEPE in NESPAMETNE, ki jim je ljubša LEPA LAŽ kot KRUTA RESNICA.

SVET vodijo ELITE,  ki razpolagajo z EMISIJO denarja. DENAR je najhujše MAMILO, ki je zasvojilo skoraj celotno človeštvo. Veliko ljudi dela cele dneve za peščico denarja, ki mu omogoča bedno življenje, medtem ko ELITE z enim KLIKOM izdajo brez vsakega napora milijarde ali celo trilijone dolarjev ali evrov in ta denar usmerjajo v izgradnjo TROFEJ, uničenje naravnih danosti, oboroževanje, zasužnjevanje širokih mas delavstva, katero se bori za bedno življenje in omogoča ELITAM RAJ NA ZEMLJI.

Torej svet oz. človeštvo vodijo ELITE, ki razpolagajo s kapitalom, ki jim je omogočil izgradnjo infrastrukture s katero obvladujejo velik del človeštva. Ta struktura je ogromna organizacija, ki vključuje skoraj vse dejavnosti kot so: celotni upravni sistemi vlad, bančništvo, gospodarstvo zdravstvo, izobraževanje , itd. Itd. kar se dopolnjuje z represijo, vojske, policije in inšpekcij, da ne omanjam preko 800 vojaških baz NATA in najrazličnejših vohunskih aktivnosti, ki skrbijo za delovanje sistema. ZDA imajo v vseh podrejenih državah poleg vojaških baz še veliko število vojakov in drugega osebja, ki skrbijo za poslušnost njihovih vlad.

NATO je s svojimi vojaškimi bazami in ostalo infrastrukturo prisila,ki podreja in obvladuje vlade vseh članic in prodira na nova podrejena območja s tem, da jim ponuja v imenu DEMOKRACIJE višji standard. Obljubljene materialne dobrine zamenjajo brezskrbnist in zadovoljstvo, končno ostanejo le obljube in razočaranja.

Volitve so organizirane tako, da vsi, ki resno sodelujejo na volitvah in, ki dobijo potrebno podporo, ki je običajno finančno podprta morajo biti pripadniki sistema, ki ga definirajo ELITE. Brez te podpore se skoraj ne da zmagati na volitvah. Dokaz za to je dejstvo, da ko nekdo zmaga pozabi na obljube, poskrbi za svojo rit in zaščiti SISTEM. Če to ne naredi ga z manipulacijami uničijo. Ko nekdo zmaga na volitvah postane član ELITE, če se aktivno ne vključi postane TROJANSKI KONJ, ki ga je treba onemogočiti.

Izvoljeni politiki so samo razmeroma dobro plačani izvajalci, ki se občasno dobijo v DALLASU, kjer dobijo od ELITE ustrezna navodila. Vestno izvajanje NAVODIL je jamstvo za njihovo nadaljnje sodelovanje v ELITI oz. RAJ-u.

 

SKUPNA KOLEKTIVNA ZAVEST

Realno gledano je človek najbolj nebogljeno bitje, ki je kljub svoji nebogljenosti  prevzel absolutno oblast  nad vsem kar obstoja na planetu. To je dosegel s prepričanjem, da mu to pripada in to prepričanje predal v SKUPNO KOLEKTIVNO ZAVEST. SKZ je predal tudi vse blokade oz. prepričanja povezana z materializmom. Izgubil je SVOBODO in deluje v skladu s pravili, ki jih narekuje SKUPNA KOLEKTIVNA ZAVEST

 

D R U G I   F A K T O R J I

Samo bežno sem navedel nekatere povzročitelje človeških težav, ki so dosegli neobvladljivost in nezadovoljstvo človeške družbe, ki se kljub ogromni količini dobrin manifestira na eni strani v razsipništvu, pohlepu,  grabežljivosti, uničevanju naravnih danosti, izkoriščanju nemočnih, predajanju napuhu, razvratnosti itd na drugi strani pa pušča tiste, ki jim ni uspelo priti v ELITO v pomanjkanju osnovnih dobrin.

Vse navedeno vodi v RAZKROJ obstoječega sistema in tudi ELITA, ki si privošči celo vojne, genocide, emisijo ogromnih količin denarja brez pokritja, zastrupljanja ozračja, posege v naravo preko HARP sistema in drugimi rešitvami, ki jih ponuja ZNANOST človeški razkroj samo poglabljajo.

Posameznih faktorjev kot so:PREHRANA, ZDRAVJE, SEVANJE, DIGITALIZACIJA,, ZAPOSLOVANJE, STRANKARSTVO,TEKMOVALNOST, ŠOLSTVO, UNIČEVANJE ZEMLJE, VODE IN ZRAKA, NAGRAJEVANJE, IZKORIŠČANJE itd nebi posebej opisoval, ker to vsi poznamo.

 

R E Š I T E V

STVARNIK, ki je programiral in ustvaril kozmos, naš planet pa tudi človeka bo rešil tudi te naše velike težave, ki pa njemu ne predstavljajo nič posebnega. Za vsako situacijo ima namreč neskončo število rešitev  in ko pride pravi čas izbere tisto ustrezno.

Poskušal bom podati rešitev, ki je produkt mojega VIDENJA in VEDENJA čeprav se zavedam, da je to v tem času UTOPIJA

 

Kolektivna zavest

Našo SVOBODO smo predali KOLEKTIVNI ZAVESTI, ki postavlja pravila delovanja. Vsak človek je unikat, vsako drevo je unikat, vsaka rastlina je unikat itd.  Će si UNIKAT boš deloval samostojno to je neodvisno od drugih ali drugače rečeno SVOBODNO. To ne pomeni, da bomo samotarji, ker je človek družabno bitje, ki potrebuje družbo, vsekakor pa pomeni, da bo vsakdo vedno lahko poskrbel za vse , tisto, kar nujno potrebuje. Če hočeš živeti v svobodni družbi ne smeš omejevati svobode drugim.

UNIKAT pomeni, da vsak posameznik dejansko živi v svojem svetu, vsak dojema stvari na svoj način. Vsakdo mora videti to različnost in jo priznati in ne uveljavljati samo svoj pogled in svojo korist. ENOTNA SVETOVNA VLADA, ki je cilj dosedanjega razvitega sveta je isto kot če bi cel svet zasadili z eno rastlino pa čeprav bi ta bila NAJLEPŠI CVET.  Svet bi postal PUŠČAVA v najslabšem pomenu te

besede. Zato je uvedba ENOTNE SVETOVNE VLADE, ki bi si podredile celoten svet nasilje ELIT in ne more uspeti.

-Zavedati se je potrebno KDO SMO IN KAJ JE NAŠE POSLANSTVO?  Zamišljam si, da je naše poslanstvo,  predvsem, da poskrbimo sami zase ter skrb za tisto kar je STVARNIK ustvaril  in da te stvaritve dopolnjujemo.

Človek je duhovno bitje in v tem času mora  aktivirati speče sposobnosti, ki jih je predal KOLEKTIVNI ZAVESTI:

Prehrana

-Človek je ustvarjen tako, da lahko živi samo od prane to je od zraka, sončne energije in vode za priboljšek so še plodovi narave.  Dokaz za to so tisti, ki živijo od prane, ki jih je nekaj tudi v Sloveniji, od njih se je treba učiti. Težava je v tem, da smo zrak, vodo in zemljo precej onesnažili, kar bo treba popraviti, vendar dejstvo, da so pranojedci  polni energije in zdravja med nami dokazuje, da je to možno za tiste, ki aktivirajo svojo duhovno polovico možganov.

 

Energija

-Človek porabi največ pridobljene energije za zaščito pred mrazom in vročino, kar je posledica pomehkuženosti - nekateri lahko prenesejo visoke in nizke temperature. Poglejmo Kyrianovo fotografijo avre. Aktivirana avra lahko človeka zaščiti pred vsemi vremenskimi vplivi in pred sovražniki ter  predstavlja božansko zaščito človeka.

 

Zdravje

V tem času je eden največjih problemov ZDRAVJE. Vse bolezni so posledica ne spoštovanja kozmičnih zakonov. Namesto, da bi spoznali te kozmične zakone po katerih naj bi svet deloval, smo postavili svoja pravila, ki jih uveljavljamo preko SKUPNE ZAVESTI. Zdravstvo se ne da rešiti s povečevanjem zdravstvenih kapacitet ampak s spremembo načina življenja, ki bo omogočila zdrav način življenja in zmanjšanje števila bolnikov ter odpravo bolezni.

Poglejmo kaj bi bilo, če nebi bilo bolezni. Življenska doba bi se povečala. Človek bi še veliko bolj ropal in uničeval storitve STVARNIKA in to bi vodilo v KATASTROFO. Če hočeš biti zdrav  POZABI NA ZNANOST IN SPOŠTUJ KOZMIČNE ZAKONE.

Vsi hlepijo po vse več balastnih dobrin namesto, da bi se vprašali KAJ POTREBUJEMO, vsi tekmujejo in hočejo biti prvi ne glede na žrtve namesto, da bi ustvarjali harmonijo, vsi grabijo samo materialne dobrine in se ne zavedajo, da je človek DUHOVNO BITJE, vsi iščejo čudežna zdravila namesto, da bi skrbeli za zdravje, ko jim je dano. VSAK JE ZA SVOJE ZDRAVJE ODGOVOREN PREDVSEM SAM.  Prenašanje odgovornosti na ZDRAVSTVO, ki ne zna poskrbeti niti zase je UTOPIJA. Najpomembnejša hrana je PRANA, nato so voda in produkti narave. Produkti živali niso primerni za človeka , s kuhanjem izlužimo sestavine, ki so za fizično telo pomembne, z onesnaževanjem okolja in uvajanjem sodobnih tehnologij uničujemo normalne življenske pogoje, s črpanjem nafte in plina, kar pošiljamo v zrak ter preizkusi orožja v kozmosu rušimo kozmična razmerja in se čudimo, da narava ukrepa. Bolezni so klic k spametovanju.

Zdravljenje, ki ga poznamo zdravi samo lupino to je fizično telo. Priznati je treba, da je zdravstvo lupine zelo napredovalo in doseglo zavidljive rezultate.

Zdravstvo prihodnjosti bo ozdravilo dušo, za ozdravitev lupine pa aktiviralo samozdravljenje ali drugače rečeno samoregeneracijo bolnega organa.

 

Ko bo človek sprejel in spoštoval kozmične zakone življenja ne bo bolezni

 

-NATALITETA

Sedanje stanje prebivalstva je vprašljivo predvsem zaradi načina življenja in vrednot, ki so v SKUPNI ZAVESTI. Zavestno spočetje zdravega otroka je daleč od običajnega seksa, katerega namen je

sprostitev in ustvarjanje harmonije. Zavestno spočetje otroka  lahko vršijo samo zdravi starši, ki zagotavljajo zdravo nadaljevanje vrste in ki poznajo njegovo bodočo vlogo.

 

IZOBRAŽEVANJE

Sedanji sistem izobraževanja finansira kapital oz. ELITA zato je normalno, da naš izobraževalni sistem izobražuje  kadre tako kot narekuje naročnik. ELITA potrebuje ustrezen kader, ki bo brez razmišljanja realiziral njihova pričakovanja ter kader, ki bo nadaljeval plan ELITE.  Izobraževanje ni ravno uspešno saj je vedno več tistih,  ki se prebujajo in iščejo poti za  izstop iz sistema. Sam izobraževalni sistem je med drugim pre malo plačan, da bi pokorno ispolnjeval želje naročnika, pa tudi v izobraževalnem sistemu je vedno več ljudi, ki se prebujajo. Izobraževalni sistem naj bi dal vsa potrebna znanja, ki jih človek potrebuje za božansko realizacijo človeškega poslanstva.

 

Z A K L J U Č E K

Vse to, kar se sedaj dogaja ni nič novega. Napovedi stare več kot 6000 let so vse to napovedale. Takratni modreci so vedeli, da se človeštvo razvija v ciklusih in so to napisali.  Ko se konča eksperiment se ta  zaključi in svet gre naprej. Vsi vemo, da smo na prehodu v DOBO VODNARJA. To je DOBA, ko človeštvo zapušča materializem in s tem DEMONKRACIJO ter prehaja v cikel v katerem se bodo spremenile sedanje VREDNOTE in aktiviralo DUHOVNOST. Človeški DNK, ki ima danes dve vijačnici, ki omogočata suženjsko življenje se bo spremenil in s tem se bodo spremenile človeške sposobnosti. Kdor ne bo pripravljen na te spremembe, ki nam sledijo bo zaključil svoje aktivnosti na način kot si ga je zaslužil.

 

SVOBODA SE ZAČNE, KO SE REŠIŠ VSEH ODVISNOSTI - ZAMENJAVA HUDIČA S SATANOM NI OSVOBODITEV

 

RAJŠI SEM SKROMEN, SREČEN IN VESEL KOT BOGAT, OBREMENJEN IN OSEVAN

ČE HOČEŠ BITI ZDRAV - SPOŠTUJ KOZMIČNE ZAKONE

 

Marec 2023                                                                                                                          A. Pavel 

 

Sorodne objave

Astrološko leto 2024 - najbolj pomembni vidiki planetov ...

Ko bomo zakorakali v leto 2024, bodo planeti v nebesnem plesu harmonično sooblikovali energijski zapis za prihajajoče …

Pomembni astrološki aspekti in vplivi v letu 2024

Lunin Severni Vozel v konjunkciji s Hironom v Ovnu: Od 1. januarja do 15. maja bomo priča obdobju intenzivnega …

10 KLJUČNIH ASTROLOŠKIH TRANZITOV LETA 2024

Ob koncu vsakega leta se radi potopimo v astrološko popotovanje skozi čas. Planeti namreč ne le krožijo nad nami, ampak …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.