PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Peče, ko lulate? Kako si pomagati pri vnetju sečil?

Peče, ko lulate? Kako si pomagati pri vnetju sečil?

S problemi sečil v obliki pekočega občutka med uriniranjem se soočamo predvsem ženske, čeprav se jim ne izognejo niti moški. Raziskave kažejo, da vnetje mehurja v 75—95 % povzroča ista bakterija, ki ga spremljajo simptomi, kot so pekoč občutek med uriniranjem, pogosta potreba po uriniranju, kri v seču, bolečina v predelu medenice itd. Tokratna gostja, certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević  nam je pojasnila, kako se urogenitalnih vnetij lotiti z ustrezno hrano, kaj izločiti, kako paziti pri higieni ter čemu v primeru težav instantno ukrepati z D-manozo. Ne spreglejte!


Pri vnetju mehurja si lahko pomagate tudi s pitjem zadostne količine tekočine, ustrezno higieno, zmanjševanjem vnosa kofeina in alkohola, uživanjem probiotikov, predvsem pa torej z D-manozo, ki jo v določenem deležu najdemo v brusnicah, ali pa si težave olajšate s koncentriranimi, povsem naravnimi vege kapsulami D-manoze, ki učinkujejo v roku od 24 do najkasneje 48 ur. Bakterija E.coli  se namreč v mehurju veže na D-manozo in nato izloči z uriniranjem.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.