Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Omogočimo 2-letni deklici tekati s svojimi prijatelji!

Omogočimo 2-letni deklici tekati s svojimi prijatelji!

Lara je stara dve leti in daleč najbolj nasmejana deklica vse naokoli. Vendar pa se za njenim nasmehom in zvedavimi očmi skriva zelo resna želja: rada bi hodila. Lari so zdravniki diagnosticirali cerebralno paralizo, ki je prizadela predvsem njene nogice, zato pri dobrih 2 letih še vedno ne more hoditi. 
Njene težave pa lahko trajno odpravijo s sicer zahtevno, nevrokirurško operacijo na hrbtenjači, ki ji jo izvaja izkušen nevrokirurg dr. TS Park, v St. Louis Children’ s Hospital v ZDA. Lari in njeni družini je vzbudil upanje, ko jih je obvestil, da je odlična kandidatka za operacijo ter da so najobetavnejši rezultati operacije med 2. in 3. letom starosti. 

Zato Lara z družino zbira sredstva za operacijo, ki ji bodo pomagala uresničiti željo, ki je za večino njenih vrstnikov samoumevna – tudi ona bi rada hodila in tekala naokrog s svojimi prijatelji. 

Pri zbiranju sredstev ji pomaga dobrodelno društvo Palčica Pomagalčica. Ker je datum operacije v marcu 2021, je treba sredstva zbrati do konca januarja. Neizmerno si želimo, da ji uspe … Verjamemo, da ji bo! 

Delite njeno zgodbo preko svojih družabnih omrežij in širše in če lahko,  donirajte:

 

Sorodne objave

Ganjeni smo in hvaležni! To je naša zgodba o novem dosegu zaradi katerega smo aktivirali TEDEN BREZPLAČNE POŠTNINE

Zaključujemo 10. sezono predvajanja oddaje Klepet ob kavi na televizijskim ekranih. Začeli smo celotno zgodbo kot nek …

Iskren vpogled v Jasminino življenje: usklajevanje vlog materinstva, raziskovanja, podjetništva, voditeljstva ....

Jasmino poznamo v mnogih vlogah, verjetno najbolj poznana voditeljska vloga televizijske oddaje "Klepet ob kavi, niti ni …

Iščemo novo članico ekipe "Klepet ob kavi"

Leto 2021 prinaša nove dogodke, nove projekte, delavnice in vikende za dušo, za iščemo novo sodelovko, pri katerih bomo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.