Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Okradli so me! Zakaj se mi je to zgodilo?

Okradli so me! Zakaj se mi je to zgodilo?

Življenje zmeraj deluje za nas. Vse, kar se nam zgodi, je v naše dobro, četudi tega sprva ne vidimo. A z vidika duše hitro spregledamo lekcijo, ki nam je bila poslana, zato da napredujemo na poti svoje evolucije.

V knjižni uspešnici “Kako živeti v obilju?” veliko pišem o denarju in vseh mehanizmih, zakaj ga nimamo, zakaj ga imamo, v čem je finta vsega skupaj in katere tehnike so tiste, ki nam pomagajo reprogramirati, spremeniti realnost oz. upravljati energijski svet in si materializirati vse tisto, kar je v naše najvišje dobro (saj drugega se tako in tako ne more).

Ena od pomembnih stvari, ki so navedene v tej knjigi, je navezanost na denar. Današnja družba ima namreč splošno gledano precej nezdrav odnos do denarja. Po eni strani ga ne marajo, po drugi strani pa so nanj navezani. Vso srečo, zadovoljstvo, celo zdravje in ljubezen pogojujejo s “če bi le imel več denarja”.

Kraja je namreč ravno posledica navezanosti na denar. Ko so ugotavljali, kdo so okradeni ljudje, so poleg očitnih razlogov, vezanih na lokacijo, kjer živijo, in priložnosti za tatove, odkrili, da je njihova pomembna značilnost prav navezanost na denar.

Bolj kot si čustveno navezan na denar, bolj ti bo uhajal, hitreje se boš zaciklal in dogajale se ti bodo nemogoče situacije – zato da bi napredoval.

Ko se nam zgodi kraja, dobimo priložnost, da se odzovemo nenavezano in pozdravimo svojo odvisnost. Da sprejmemo to izgubo in spustimo navezanost. Potem ugotovimo, da to sploh ni bila izguba, temveč mnogo večja pridobitev.

Pa tu ne gre samo za navezanost na denar, ampak tudi na stvari. Stvar, ki vam je bila odtujena, ima svoj pomen in namen. 

Ozrite se okrog, videli boste, da se zaradi navezanosti sprošča ogromno jeze, agresije. Ljudje imamo največ potenciala, največjo potrebo, da presežemo te vzorce. In zaradi tega za napredek pogosto dobivamo ravno takšne priložnosti.

 

Odvisnost od denarja in materialnih dobrin (govorimo o odvisnosti v smislu, da ne moreš biti srečen, če nimaš tistega in tistega oz. toliko in toliko denarja; pomembno je, da imam ustrezen odnos) je destruktivna za dušo. Na višji ravni je za to zdravljenje poskrbljeno ravno na način, da te okradejo. Z nivoja duše je to najhitrejše in najbolj učinkovito zdravljenje. 

 

Verjetno ste kdaj slišali tudi, da denar, pridobljen na nepošten način, vedno hitro najde pot iz našega življenja. Vse se vrača, vse se plača. 

Če imate občutek, da se na tem področju večkrat znajdete v kakšni neprijetni situaciji, v branje toplo priporočam knjigo “Kako živeti v obilju?”, ki s svojo vsebino razčleni, razjasni in ponudi ustrezna orodja z različnih področij.

 

Vir: Knjiga "Darilo teme" avtorice Jasmine Kandorfer. 

Knjiga ni na voljo v knjigarnah in knjižnicah. Preverite vsebino tukaj: 

Darilo teme; Jasmina Kandorfer

Darilo teme; Jasmina Kandorfer

V knjigi so opisani različna čustvena stanja, življenjske okoliščine in dogodki, ki se jih …

27,60
22,08
-20%

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.