Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Odnos je najboljši seminar za osebno rast

Odnos je najboljši seminar za osebno rast

Odnosi in razmerja so najpomembnejše vadbišče za našo osebno rast. Vsak dan nam dajejo priložnost, da se urimo v ljubezni, sočutju in sprejemanju. Vsak odnos je delavnica in seminar hkrati, ki nam omogoča, da spoznavamo sebe, svoje vzorce in s tem dobimo priložnost za zdravljenje.

Toda ljudje pozabljajo, da je vsak odnos sestavljen iz treh elementov: jaz, ti in midva. In vsi trije potrebujejo pozornost, skrb in rast pa tudi zdravljenje.

Šele, ko se razblinijo iluzije, ko je tisto, kar običajno pričakujemo, da bo partner zapolnil preveč prazno in boleče, ugotovimo, da bo potrebno nekaj spremeniti. Vendar ni nujno čakati do tega praga bolečine.

Vsak odnos je naše ogledalo in bolečina odnosa, je bolečina, ki potrebuje zdravljenje znotraj nas samih. V vsak odnos vstopamo s prtljago preteklosti. Z družinskimi vzorci, ki smo jih prejeli v naši primarni družini. Zato je pravi čas za delo v odnosu že na prvem zmenku. In vsak naslednji dan. Ko je partnerstvo zavestna izbira obeh, da bosta skupaj drug drugega podpirala v rasti in pri zdravljenju ranjenosti, je to odličen temelj za ustvarjanje intimnega, ljubečega in pristnega dolgoročnega partnerskega odnosa.

Eno je seveda teorija, drugo pa praksa. Govoriti in pisati je lahko, a kako si konkretno pomagati pri vsem tem. Cvetne esence so čudovito orodje, ki s svojo vibracijo podpre naša prizadevanja.

Avstralska esenca za odnose (https://www.lekarnazaduso.si/avstralske-esence/i_98_14-relationship-essence) na primer podpira pri izražanju občutkov in čustev, osvobodi družinskih pogojevanj, prečisti zamere, obnovi interes za partnerja ter podpre pri pravi komunikaciji in izražanju. Spodbuja predanost in povezanost v vseh družinskih ter partnerskih odnosih.

Velikokrat ljudje krivijo partnerja za svoje nezadovoljstvo v odnosu in pri tem pozabljajo, da tudi sami prinašajo v odnos določene vzorce. Zato uporaba tovrstne esence izboljša odnos tudi, če jo jemlje le eden od partnerjev, saj lahko spremeni svojo polovico tega, kar vlaga v partnerstvo. 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.