PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Očistite telo strupenih in škodljivih snovi s tem polnovrednim živilom!

Očistite telo strupenih in škodljivih snovi s tem polnovrednim živilom!

Rjave alge niso neuporabno sluzavo morsko rastlinje, ampak pomembno živilo z mnogo zdravstvenih koristi: razstrupljajo telo, pomagajo pri zaprtju, raku, anemiji, izgubi odvečnih kilogramov, zmanjševanju vnetij, izboljšanju imunskega sistema in kostne gostote, preprečevanju degenerativnih procesov. Zaradi težav z absorpcijo bi morali rjave alge redno uživati zlasti starejši, saj z njimi hitro pridobimo ključne hranilne snovi. Kako pridobiti najbolj ustrezne (pri tem je zelo pomemben vir!) in zakaj je to tako pomembno, nam je zaupala certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević. 

Rjave morske alge najbolje uspevajo v hladnem, čistem, neoporečnem morju. V prehrani in za namene zdravljenja jih uporabljajo že stoletja. V pravi kombinaciji zagotavljajo celovito ravnovesje širokega spektra makro- in mikrohranil, zaradi sinergijskega učinka (kompleksa treh vrst rjavih alg) je tako rekoč funkcionalno živilo, ki ga lahko uporabljamo v vsakodnevni prehrani in tudi za posebne dietne, nutricistične in medicinske protokole. Alge vsrkavajo hranila iz morskega okolja, zaradi česar so bogate z vitamini, minerali, elementi v sledovih, encimi in drugimi hranili. V osnovi so hrana, zato je naše telo sposobno selektivno absorbirati njena hranila (tako da telo iz njih vsrka samo potrebna in manjkajoča hranila).

Dobra novica tudi za vse, ki bi radi izgubili tudi kak kilogram!

Rjave alge namreč pripomorejo k zmanjševanju maščobnih zalog in blazinic, neposredno pa vplivajo tudi na presnovo maščob in preprečujejo nalaganje novih trdovratnih maščobnih oblog.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.