Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Obvladovanje energije denarja in veščina manifestiranja

Obvladovanje energije denarja in veščina manifestiranja

Ta trenutek imate na svojem bančnem računu, v denarnici ali kje drugje točno določen znesek, ki predstavlja rezultat tega, koliko denarja vi mislite, da si zaslužite, in koliko denarja (energije denarja) lahko v tem trenutku še nekako obvladujete.

Pomislite na dobitnike lota. Po določenem času pristanejo v podobni finančni situaciji, v kakršni so bili, preden so dobili nagrado. Zakaj? Ker energije denarja ne obvladujejo, četudi denar spoštujejo. Ali pa glasbene zvezde, ki so v kratkem času zaslužile veliko denarja ... Mnogi zapadejo v droge, ker energije denarja, pa tudi slave, niso sposobni obvladovati, zato denar in slava obvladujeta njih.

Ko sem sama prvič v življenju prišla v obdobje, ko je začel denar k meni pritekati v bolj bogatem toku, sem z zanimivostjo opazovala svoje misli in nagibe k dejanjem, ki zame niso bila značilna.

Že od nekdaj ne zapravljam za stvari, ki jih ne potrebujem. Redkokdaj se zgodi, da si kupim kaj, kar mi je zgolj všeč. Pa ne zato, ker ne bi zmogla, pač pa zato, ker si z manj stvarmi bolj svoboden, pa naj se sliši še tako čudno.
Ko je denar začel v moje življenje pritekati bolj obilno, pa bi si kar naenkrat kupila neko krilo za 200 evrov, ki mi je bilo všeč. Pa tudi za čevlje bi bila pripravljena odšteti nekaj stotakov, četudi jih imam polno omaro že zaradi oddaje.
Dejansko sem začela razmišljati, kako se bom denarja znebila. Kot da me tišči. Kot da mora stran.
Ker imam v sebi dobro razvitega opazovalca, sem se pri takšnem razmišljanju hitro zalotila in se začela spraševati, kaj se pravzaprav dogaja.
Postalo mi je jasno, da takšne energije denarja še nisem bila sposobna obvladovati, zato sem iskala načine, kako bi se ga znebila, da bi »preživela«.

Tako sem začela z različnimi meditacijami, samorazmišljanjem, avtosugestijami, afirmacijami pred spanjem ali zgodaj zjutraj, pa tudi vsakič, ko se mi je začela porajati kakšna misel o brezglavem zapravljanju. Ponavljala sem si naslednji afirmaciji:
»Povsem sprejemam obilen tok denarja v svoje življenje.«
»Dovoljujem si, da energijo denarja povsem obvladujem.«
S tem sem dosegla, da sem si energijo denarja podredila, v nasprotnem primeru bi si energija denarja podredila mene ter me vodila po nakupovalnih središčih in spletnih trgovinah.

Pa ne razumimo se narobe. Nisem tako zelo skopa do sebe. Tisto, kar si privoščim, je visoke kakovosti. Ne gledam toliko na ceno kot na resnično vrednost in praktičnost uporabe v vsakdanjem življenju. Zelo sem hvaležna za svojo materialno kakovost eksistence.

Ko vas naslednjič zamika, da bi si nekaj kupili, se vprašajte, če je to res tisto, kar potrebujete, ali si to samo želite.
Prav je, da si kdaj privoščite kaj, kar si želite ... A dajte prednost nematerialnim oblikam dobrin, kot so recimo prosti čas, obisk savne ali potovanje. Četudi lahko neko srečo (ki ne bo trajala dolgo) kupite za nekaj evrov, pomislite na star pregovor …

Zrno do zrna pogača,
kamen na kamen palača.

Morda vas bo streznilo tudi to, če si izračunate, koliko na letni ravni zapravite za kakšne drobnarije, ki se na koncu hitro pokvarijo in pristanejo v smeteh. Pomislite tudi na to, koliko škode s tem povzročate našemu planetu in koga s tem podpirate? Korporacije, nehumane delovne razmere v državah tretjega sveta in podobno. Nek izdelek, ki ga kupite za nekaj evrov, v sebi nosi tudi to energijo. Naslednjič, ko se odločite za nakup česar koli, torej razmišljajte o tem, preverjajte vire, od kod prihaja, kje se izdeluje in podobno, kajti vi ste tisti, ki dominirate denarju in obvladujete energijo denarja.

»Naša vibra privlači dogodke/situacije. Načeloma z neko tehniko lahko pritegneš nekaj, kar sicer ni v skladu s tvojo vibro, a te bo stalo energije, da to zadržiš. Zato je treba načrtno delati na spremembi osebne vibre.«
Neizbežno je torej, da dvignete svojo vibracijo z nivoja pomanjkanja, izzivov in težav na nivo naravnega stanja obilja. Različne tehnike vam bodo tako pomagale, da boste spoznali sami sebe, z lučjo posvetili v najtemnejše dele svoje osebnosti in se tako osvobodili – z namenom, da boste lahko živeli.
Nedolgo nazaj mi je dan polepšala misel, ki govori o naših težavah … Če ima človek velike težave, pomeni, da je očitno še »premajhen«, torej prenizek v svoji vibraciji, da bi ji lahko bil kos.

Ljudje, ki živijo v obilju, igrajo igro življenja, da bi zmagali.
Ljudje, ki živijo v pomanjkanju, igrajo igro življenja, da ne bi izgubili.

Kdo si želi igrati igro pomanjkanja? Vsi si želimo živeti igro obilja. A niso vsi pripravljeni narediti nečesa za to. Najlažje je čakati, prelagati, iskati izgovore ali poslušati svoj ego, ki vam morda pravi, da je vse skupaj preveč preprosto ali preveč zapleteno, da bi delovalo ali da bi se vam ljubilo. A verjemite mi, živeti obilje je ljubiti, torej imate več kot odličen razlog, da sem vam ljubi. A ne jutri. Jutri je že prihodnost. Preteklost je tudi že za nami in edini čas, kjer se dogaja sprememba, je sedanjost. Točno ta trenutek. Tukaj in zdaj.

Nauči se obvladovati energije, nauči se manifestirati.
Povezava do vikenda Manifestacije je tukaj:
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-manifestacije.html

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.