Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ob katerih dnevih ima voda božansko moč?

Ob katerih dnevih ima voda božansko moč?

Vladimir V. Tsetlin je dokazal, da vpliv na vse organizme na Zemlji prihaja iz vesolja.  Rezultati njegovih raziskav vode dajejo potrditev domnevi, da je vse življenje na Zemlji  vodeno od zunaj in poteka prek vode! Voda je večinski del našega organizma, saj zapolnjuje vse prostore med celicami in celice same. Več kot 2/3 Zemlje predstavlja voda, ki je v plinastem agregatnem stanju tudi večinski del zraka.  Voda  se odziva na najmanjše spremembe v okolju, pa tudi na premikanje zemeljskih plasti, lunine mene  in gibanje sonca.

 Vpliv ciklusov sonca in planetov na biosfero  sta opazila že  znanstvenika Aleksander Čuževskij in Vladimir Vernadsky pred več kot 50 leti.  Moderna znanost je  potrdila njune ugotovitve. Profesor Tsetlinje izvedel številne poskuse z merjenjem  prevodnosti električnega toka v vodi in  s svojimi raziskavami želel potrditi hipotezo, da astronomski dejavniki  v vesolju in geofizikalni dejavniki na Zemlji vplivajo na biosfero in se spreminjajo tekom dneva in tekom leta v odvisnosti od delovanja in položaja Sonca.  Pred leti je Tsetlin proučeval lastnosti vode, ki  jo uporabljajo astronavti na mednarodni vesoljski postaji. Opazil je, da je prevodnost električnega toka v vodi čez dan nihala. Ob 10.00 in ob 18.00 je imela na primer največjo prevodnost, molekule so bile visoko aktivne. Ob 13.00 in ob 04. zjutraj pa je bila voda skoraj neprevodna in molekule v stanju popolnega mirovanja. Profesor je meritve električne prevodnosti vode opravil tudi 18.1. zvečer in presenečen ugotovil, da je prevodnost padla na minimum in v takšnem stanju ostala vse do polnoči. Nadaljnje študije so potrdile povezavo elektromagnetnega polja Zemlje, ki se spreminja glede na njen položaj v vesolju in glede na vpliv Lune in Sonca, in električne prevodnosti vode .  Poleg dnevnega ciklusa sonce deluje tudi s svojim 27-dnevnim ciklusom, ko naredi popoln obrat okrog svoje osi.

Vesolje ni kaotično. V vesolju vladata red in ravnovesje. V daljni preteklosti so ljudje to upoštevali in se ravnali po kozmičnem redu. Verski obredi so bili vezani na določen astronomski dogodek.  Najpomembnejša sta bila poletni in zimski solsticij.  Stari Slovani so praznovali novo leto na dan zimskega solsticija, torej 21. ali 22.decembra.Zanimivo je, da je v tem času  razdalja med Zemljo in Soncem najmanjša – 149 miljonov km.

Meritve, ki jih je Tsetlin opravil  v času zimskega solsticija so pokazale, da je voda 21.12. mirovala od 18.00 do polnoči, torej kar 6 ur, sicer pa so dnevne meritve pokazale njeno mirovanje le eno uro na dan. Čez 27 dni so meritve vode pokazale popolnoma enake rezultate. Prof. Tsetlin je opravil meritve vode vsak dan in ugotovil, da voda vsakih 27 dni  spremeni svoje lastnosti. To se zgodi 14x  letno: v noči na 23.12., 19.1., 14.2., 11.3., 6.4., 2.5., 28.5., 23.6., 20.7., 15.8., 10.9., 6.10., 1.11., 27.11. Večina teh dni so cerkveni prazniki.

Po ugotovitvah prof.Tsetlina je voda na dan zimskegasolsticija zelo mirna, njena električna prevodnost je nizka in oksidacijski procesi v celicah so zato počasnejši. Nižja je električna prevodnost vode, večja je njena kakovost.

Sonce potrebuje za obrat okrog svoje osi 27 dni. Od zimskega sončnega obrata 21/22.12. do 18/19.1. je 27 dni. Za pravoslavce je 19.1.  praznik Teofanija ali Jezusov krst.  Ključno vlogo pri cerkvenem obredju ima seveda voda, ki jo v cerkvenem kanonu imenujejo krstilna voda. Gre za t.i. sveto vodo. Sakralni značaj svete vode po cerkvenem kanonu znanost razlaga s fizikalnimi in kemijskimi zakonitostmi.  Cerkev je seveda do znanstvenih raziskav svete vode previdna. Kdo ali kaj ima za zasluge za to, da t.i. sveta voda deluje na duhovno in telesno zdravje, je seveda zelo pomembno. Medtem ko religija govori o Božji milosti, ki prihaja na Zemljo s posvečeno vodo, in o vodi, ki ima božansko energijo Svetega duha iz Nebes, znanstveniki dokazujejo, da so ta Nebesa vesolje, ki deluje na strukturo vode.  Zagotovo datum 19.januar, ko je Janez Krstnik v reki Jordan krstil Jezusa Kristusa, ni naključje. Dejstvo je, da so ljudje v davni preteklosti zelo dobro poznali vpliv Sonca na življenje na Zemlji , saj je bila njihova zavest razširjena v zavest narave. Voda je 19. januarja popolnoma prevodna za čisto informacijo in zato je bil t.i. sveti krst prav na ta dan.

Pravoslavci se 19.januarja obredno okopajo v ledeni vodi, kar naj bi jih duhovno očistilo in jim vse leto zagotavljalo zdravje. Ta tradicija ima globoke korenine v času daleč pred krščanstvom. Slovanska tradicija kopanja v mrzli vodi izhaja že iz časa Skitov, ki so svoje otroke kopali v mrzli vodi in jih tako krepili za življenje v težkih naravnih pogojih. Kopanje v hladni vodi je bilo pri starih Slovanih tudi del iniciacije v bojevnika. Cerkev starodavnih ljudskih običajev ni mogla izkoreniniti, zato jim je dala razlago po svojem kanonu. Medtem ko je bilo kopanje v mrzli vodi 19.januarja del cerkvenega obredja, je bilo kopanje v mrzli vodi izven tega datuma za cerkev nesprejemljivo in oklicano za pogansko.

V Makedoniji 19.januarja praznujejo cerkveni praznik bogojavljanje ali vodice. Tako se na praznični dan tudi pozdravljajo »Bog se javi!« Gre za praznovanje krsta Jezusa Kristusa v Jordanu in v spomin na ta dogodek se krsti voda. Običaj je, da se v mrzlo reko ali jezero vrže lesen križ in tisti, ki ga prinese, dobi od popa blagoslov za vse leto, mora pa se tudi preobraziti in razsvetliti svoje misli.

Čaščenje Sonca kot vrhovnega božanstva ima zagotovo vzrok v njegovem vplivu na življenje na Zemlji. Današnje religije so na mesto Sonca seveda postavile svoje Bogove. Vpliv Sonca na življenje na Zemlji je del kozmičnega reda, ki mu lahko rečemo tudi božanski načrt. Voda, ki jo zajamemo iz izvira ali nalijemo iz pipe v času poldneva, sončnega vzhoda in na večer pred vsakim 27. dnem šteto od zimskega sončnega obrata dalje (lani je bil sončni obrat 21.12.), je sveta ali božanska voda. Ne potrebuje nobenih cerkvenih blagoslovov, ker nosi čisto informacijo najvišjega in edinega božanstva – Sonca. To je zdravilna voda, ki blagodejno deluje na naše trojstvo – telo, dušo in duha. Nič nenavadnega ni, da Rusi po kopanju v ledeno mrzli vodi vzklikajo »Božansko!«.

Nasvet: Na dan, ko sonce zaključi svoj obrat okrog svoje osi, si privoščite kopel v jezeru ali reki. Počutili se boste kot prerojeni.  Ta dan pojdite tudi po vodo k izviru. Nalijte si nekaj litrov in vsak dan pijte po 150 ml te vode. Vaše počutje bo odlično, zdravstveno stanje pa iz dneva v dan boljše.

Pod kozarec čiste vode lahko postavimo vortex anteno, ki vzpostavlja ravnovesje energijskega telesa ter ga zaščiti pred negativnimi vplivi iz okolja:

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.