Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ob današnji polni luni izvedite ta ritual z ognjem!

Ob današnji polni luni izvedite ta ritual z ognjem!

Ste kdaj tečne in vam moški rečejo, da je verjetno kriva luna? No tudi to je možno. V času polne lune smo bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. To je čas, ko je treba stvarem priti do dna, ko vse skrito pokuka na plano, ko ne moremo delati drugače, kot je edino prav. Pojdite ven, izogibajte pa se pomembnim pogovorom. Izogibajte se tudi kirurškim posegom in puljenju zob, če je to seveda mogoče. Polna luna je odlična priložnost za razne (lepotne) rituale, negovanje, obisk frizerja … No, danes je polna luna! Privoščite si drugačne vrste ritual, ki bo bolj kot telo pobožal vašo dušo. Ta starodavni ritual z ognjem za zažiganje vsega, kar ne sodi več v vaše življenje, prinaša spremembe in podporo! 

Element ognja nosi energijo poguma, vznesenosti, neustrašnosti in usmerjenosti v prihodnost.  Tudi tisti, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu element ognja (LEV, STRELEC, OVEN), so po naravi živahni, dojemljivi, nagnjeni k hitremu odločanju in pospeševanju.

Blagodejne učinke ognja so dobro poznali že naši daljni predniki. Vedeli so, da ogenj, ki je transformirana energija Sonca, očisti človeka ter ga napolni z močjo in energijo.

Ogenj ima torej neskončno ustvarjalno moč in zato letos poleti že tradicionalno organiziramo sprehod po žareči preprogi, ki ima v povprečju 700−950 ℃. Kako je sploh mogoče hoditi bos po žerjavici in se pri tem ne opeči? Zaradi spremenjenega stanja zavesti! 

Ritualno spremenjeno stanje zavesti namreč zajema:

  • zmanjševanje napetosti, strahu ter fobij;

  • omogočanje dostopa do podzavestnih informacij (prek simbolov in vizij);

  • spremembe v razmišljanju, zaznavanju časa in telesne podobe ter čustvenem izražanju;

  • občutek evforije, spretnost, ohranjanje telesne homeostaze, zmanjšanje bolečine, višjo tolerantnost na stres, okoljsko prilagoditev … 

Tisti, ki se odločijo za hojo po žerjavici, so neizmerno hvaležni, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, ter pustijo, da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro.

RITUAL HOJE PO ŽERJAVICI BO 27. 6. 2020 oz. v primeru dežja 4. 7. 2020 (Bio park Nivo, Žalec).

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hoja-po-zerjavici-1942.html

Sorodne objave

Izračunajte frekvenco svojega imena in priimka ter izvedite, kdo je vaš angel varuh!

Vibracija imena in priimka sporoča, kdo je vaš angel varuh. Če vas zanima, kako to ugotoviti, pretvorite črke imena in …

Kakšno vlogo ima preživetveni jaz

MOŽGANI SUPER RAČUNALNIK Možgani so razdeljeni na zavest in podzavest. Pomembno je da oba dela delujeta skupaj.

Kdaj je "pravi čas" za to kar hočemo manifestirati

SVET, SANJAČEV, UTOPISTOV in največji STRUP ČLOVEŠTVA.. Opažam, da mnogi, ki me kontaktirajo sanjajo… in ne …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.